Arama

MessengerDiscovery Live - Sayfa 17

Güncelleme: 20 Nisan 2008 Gösterim: 270.594 Cevap: 606
BuRaK74 - avatarı
BuRaK74
Ziyaretçi
31 Mayıs 2007       Mesaj #161
BuRaK74 - avatarı
Ziyaretçi
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık..
Sponsorlu Bağlantılar
GrAnD_sLaM - avatarı
GrAnD_sLaM
Ziyaretçi
31 Mayıs 2007       Mesaj #162
GrAnD_sLaM - avatarı
Ziyaretçi
Ben vistada kullanıyorum ama çalışmıyor, görüntü resmini değitir dedigimde "Oturum açmış değilsiniz" diye uyarı veriyor bunu nasıl çözebilirim

Sponsorlu Bağlantılar
Saygılar
daldandala - avatarı
daldandala
Ziyaretçi
31 Mayıs 2007       Mesaj #163
daldandala - avatarı
Ziyaretçi
ya herkes aynı şeyi soruyordur belki sizde cevap vermekten yorulmuşsunuzdur ama ben foruma bakmaktan başım döndü söyle söyleyeyim. discovery 1,3,0310 versionunu kurdum ve kurulumdan sonra live messenger kendisi açıldı yanlız discovery açılmadı aktif olmadı. Forumda yazıldığı gibi herşeyi sildim regedittende gerekli dosyayı sildim sil baştan yükledim ama aynı şey oluyor discovery açılmıyor. Bilgisayarı en az 6-7 kere resetledim. Bu eden olabilir. Azimle yapmaya çalışıyorum ama bi eksik var. Yardım lütfen. Şimdiden teşekkürler.......
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
31 Mayıs 2007       Mesaj #164
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
daldandala adlı kullanıcıdan alıntı

ya herkes aynı şeyi soruyordur belki sizde cevap vermekten yorulmuşsunuzdur ama ben foruma bakmaktan başım döndü söyle söyleyeyim. discovery 1,3,0310 versionunu kurdum ve kurulumdan sonra live messenger kendisi açıldı yanlız discovery açılmadı aktif olmadı. Forumda yazıldığı gibi herşeyi sildim regedittende gerekli dosyayı sildim sil baştan yükledim ama aynı şey oluyor discovery açılmıyor. Bilgisayarı en az 6-7 kere resetledim. Bu eden olabilir. Azimle yapmaya çalışıyorum ama bi eksik var. Yardım lütfen. Şimdiden teşekkürler.......

Güvenlik programının MessengerDiscovery Live'ı engelliyor olma ihtimali,

Windows Live Messenger'ı birkaç kez kapatıp açmak...
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
QreseL - avatarı
QreseL
Ziyaretçi
1 Haziran 2007       Mesaj #165
QreseL - avatarı
Ziyaretçi
Öncelikle s.a Valla aßiler ne yaptımsa yaptım ßen ßu Discovery Kuramadım Msn Live de Discovery Özelliği Gözükmüyor ßir kaç kere kurdum kaldırdım denedim fakat özellik liveye gelmedi acaßa ne gißi ßir sorunum olaßilir? Virüs Prgramı ile ilgili ßir sorunum yok onuda kapattım fakat yinede kuramadım..
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
2 Haziran 2007       Mesaj #166
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
messenger discoverynin 2.0 sonuncusu çıkmadımı Msn HappyMsn HappyMsn HappyMsn HappyMsn Happy
Gerçekçi ol imkansızı iste...
JOKEY - avatarı
JOKEY
Ziyaretçi
2 Haziran 2007       Mesaj #167
JOKEY - avatarı
Ziyaretçi
ya ben indirdim kurdum ama uygula diyorum oturum açmış değilsiniz diyor oturum açıyorum windows live da ama olmuyo önerisi olan var mı acillllMsn SadMsn SadMsn SadMsn Sad
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
2 Haziran 2007       Mesaj #168
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
JOKEY adlı kullanıcıdan alıntı

ya ben indirdim kurdum ama uygula diyorum oturum açmış değilsiniz diyor oturum açıyorum windows live da ama olmuyo önerisi olan var mı acillllMsn SadMsn SadMsn SadMsn Sad

wlm ile mdl arasında bağlantı kurulamadığı için bu hatayı alıyorsunuz:
bu işlemi deneyiniz:
Öncelikle msni tamamen sil, sonra msgdiscovery de tamamen sil "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin.
sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyaysı görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin.
Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm daha sonra mdl son sürümlerini pcnize kurunuz.
fanatic_CS - avatarı
fanatic_CS
Ziyaretçi
2 Haziran 2007       Mesaj #169
fanatic_CS - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bendede aynı sorun vardı "oturum açmış dğilsiniz" diyordu discovery live yükledikten sonra açıldı ama o da ingilizce türkçe dil seçeneğini seçiyorum ama hepsi türkçe olmuyor ben bunu anlamadıktan sonra ne yapayım bu programı bi çaresi varmıdır acep?

arkadaşlar gerek kalmadı kendiliğinden düzeldi daha 1-2 dakka önce he he
Son düzenleyen fanatic_CS; 3 Haziran 2007 00:02 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
smrkaratas - avatarı
smrkaratas
Ziyaretçi
5 Haziran 2007       Mesaj #170
smrkaratas - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba !

Ben bilgisayarıma discovery i kurdum ama düzgün çalışmadı.Oturum açılmadı diye uyarı geldi.Sonra bunu kaldırmak istedim:program ekle kaldırdan kaldırdım yine msn ni açarken hata veriyodu dosya bulunamadı diye.Buraya yazdım.Cevaba göre de cevapta yazana görede iptal ettim.Şimdi yine msn nim açılıyo ama yine aşağıda ki
gibi hata çıkıyor.Sanırım bi yerde yanlışlık yaptım ama nerde anlamadım.
" It seems we can't open the registry key to load Messenger Discovery Please re-install"