Arama

MessengerDiscovery Live - Sayfa 57

Güncelleme: 20 Nisan 2008 Gösterim: 271.191 Cevap: 606
kerem2121 - avatarı
kerem2121
Ziyaretçi
8 Şubat 2008       Mesaj #561
kerem2121 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben discoveryde msn cam açıkken foto çekimi yapamadım ve yerini bulamadım. live sürümünde yokmu acaba.
Sponsorlu Bağlantılar
secretpink - avatarı
secretpink
Ziyaretçi
8 Şubat 2008       Mesaj #562
secretpink - avatarı
Ziyaretçi
bişe sormak istiyorum ben discovery betayı yükledim kuruldu ama oturum açmadınız diyor dolayısıyla çalısmıyor! messenger in 8.1 sürümünü kullanıyorum. çalısması için ne yapabilirim?
Sponsorlu Bağlantılar
e_r_m_a_n - avatarı
e_r_m_a_n
Ziyaretçi
9 Şubat 2008       Mesaj #563
e_r_m_a_n - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadasim,senin ekledigin link ten programi indirmeye calisiyorum ama hata veriyor: you must be logged in as an administrator when installing this program

yardimci olabilirsen sevinirim
sagol
emregiray - avatarı
emregiray
Ziyaretçi
9 Şubat 2008       Mesaj #564
emregiray - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben indirdim ama !imitate yazınca taklit edmiyorum ne yapmam lazım lütfen yardım edin
DrEaMy - avatarı
DrEaMy
Ziyaretçi
9 Şubat 2008       Mesaj #565
DrEaMy - avatarı
Ziyaretçi
Önce karşı tarafın yazmasını bekleyip !imitate komutundan sonra bir boşluk bırakarak mesajınızı gönderin.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
9 Şubat 2008       Mesaj #566
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
MessengerDiscovery'nin beta olmayan en son sürümü 2007 Haziran'ında çıktı. Bu nedenle yeni sürüm Windows Live Messenger'larda bazı özelliklerinin çalışmaması ya da hatalı çalışması gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. Birkaç ay içinde "MessengerDiscovery 2" sürümünün çıkması planlanıyor. Eğer mevcut MDL 1.3 sürümündeki hataları çözemiyorsanız, eklentiyi kaldırıp yeni sürümü çıkana kadar StuffPlug 3.5 ve Messenger Plus! Live 4.50 eklentileriyle idare edebilirsiniz.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
PIRILTI - avatarı
PIRILTI
Ziyaretçi
10 Şubat 2008       Mesaj #567
PIRILTI - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben discovery yükledim ama msn cubugunda ayarlarin oldugu yerde discovery cikmadi cikmayinca ayarlarinada gidemiyorum acaba nasi olucak yardimci olursaniz sevinirim..
umay - avatarı
umay
Ziyaretçi
10 Şubat 2008       Mesaj #568
umay - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
PIRILTI adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba ben discovery yükledim ama msn cubugunda ayarlarin oldugu yerde discovery cikmadi cikmayinca ayarlarinada gidemiyorum acaba nasi olucak yardimci olursaniz sevinirim..

https://www.msxlabs.org/forum/

kurulumu burada anlatılan gibi yapmışsan çıkması lazım.Resimli anlatımı bir gözden geçir belki bir eksik vardır.
çünkü normalde kurulum doğru olunca hemen çıkıyor.
PIRILTI - avatarı
PIRILTI
Ziyaretçi
10 Şubat 2008       Mesaj #569
PIRILTI - avatarı
Ziyaretçi
tskler umay verdigin kurulama baktim discoveriyi yükledikten sonra saatin yaninda bisey cikmadi yani discovery live kurulum sihirbazi cikmadi sildim geri yükledim ama yinede olmadi Msn Sad
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
10 Şubat 2008       Mesaj #570
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Alıntı
PIRILTI adlı kullanıcıdan alıntı

Discovery Tam Olarak Kurulmadığından Kaynaklanıyor.Aşağıdaki Uygulamayı Yapınız:
"C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin.
daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin.

BUNLARI YAPTIKTAN SONRA DİSCOVERYİ YENİDEN KURMAYI DENEYİNİZ....
Gerçekçi ol imkansızı iste...