Konu içerisinde anlatılanları düzgün bir şekilde yaptıysanız çözülmesi gerekiyor. Başka bir program etkilemiyorsa sorununuz anlatılanlar ile çözülür. Başka bir çözümü yok.
Ne gıbı programlar etkı yapabilir ?
2 defa denedım ıkısınde de bır sonuca ulasamadım.
merhaba thebrutal i n anlattığı her şeyi yaptım 1 saatimi aldı msn girdim yuppii ama sevincim yarım kaldı bu sefer Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz. hatası veriyor ekstra klasöründeki wlogin.msi dosyasını kurmak istediğimde de ''sistem yöneticisi bu yüklemeyi engelleyecek ilkeler ayarladı'' diye bir uyarı verdi sanırım mutlu sona az kaldı bunun önüne nasıl geçerim hatayı verdikten sonra msn sorunla karşılaştı diyor hata raporu göndermek istiyor ve kapatıyor lütfen yardımcı olun sinirlerim yıpranmak üzere...teşekkürler...
Arkadaşlar aynı Sorun bende de var fakat ne yaptıysam çözemiyorumperfect uninstaller programını indirdim fakat oradanda silemiyorum msn programlarını seri numara istiyor hiç birşey anlamadım lütfen yardımcı olurmusunuz?
gizli klasörlerı açma butonunu açık yapıyorum uygula dıyınce kapatıyorum sonra tekrar araçlara girince bakıorum gizlileri kapat seklınde
2.si o verdiğiniz programı indirince tıkladıgımda karsıma sıyah bı ekran çıkıo komut ekranı
ve bu numarasını bıle ezberledım 8007007e denen hatadan nasıl kurtulucaz S: ve de bilgisayarımda xp denen bolgede ztn local settıngs yok arama yapıyorum gene yok S:
gizli klasörlerı açma butonunu açık yapıyorum uygula dıyınce kapatıyorum sonra tekrar araçlara girince bakıorum gizlileri kapat seklınde
2.si o verdiğiniz programı indirince tıkladıgımda karsıma sıyah bı ekran çıkıo komut ekranı
ve bu numarasını bıle ezberledım 8007007e denen hatadan nasıl kurtulucaz S: ve de bilgisayarımda xp denen bolgede ztn local settıngs yok arama yapıyorum gene yok S:
Arkadaşım
1. Virüs yemişsin Combofix ve Kill amvo Virüs USB İnternetten indir ve masaüstündeyken çalıştır sorunun düzelecektir.
2. sini arkadaşların anlattığı şekilde ve sırasıyla yaparsan olacağına eminim