Arama

MSN Hata Kodu 8007007e Windows Live Messenger Hatası - Sayfa 4

Güncelleme: 17 Temmuz 2012 Gösterim: 193.483 Cevap: 110
mssecem - avatarı
mssecem
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #31
mssecem - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı

Konu içerisinde anlatılanları düzgün bir şekilde yaptıysanız çözülmesi gerekiyor. Başka bir program etkilemiyorsa sorununuz anlatılanlar ile çözülür. Başka bir çözümü yok.

Ne gıbı programlar etkı yapabilir ?
2 defa denedım ıkısınde de bır sonuca ulasamadım.
Sponsorlu Bağlantılar
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
17 Eylül 2009       Mesaj #32
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Windows live temel parçalar
Windows live oturum açma yardımcısı
Sponsorlu Bağlantılar

Bu gibi kalıntıların olup olmadığını kontrol edin.
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...
sdf_91 - avatarı
sdf_91
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #33
sdf_91 - avatarı
Ziyaretçi
paylaşımlarınız için tşkrler ama hiç bir faydası yok yine açmıorMsn Sad offfffMsn Sad pc ye format attım bugün dediklerinizi yaptım yine olmadıııMsn Sad
anafor - avatarı
anafor
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #34
anafor - avatarı
Ziyaretçi
merhaba thebrutal i n anlattığı her şeyi yaptım 1 saatimi aldı msn girdim yuppii ama sevincim yarım kaldı bu sefer Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz. hatası veriyor ekstra klasöründeki wlogin.msi dosyasını kurmak istediğimde de ''sistem yöneticisi bu yüklemeyi engelleyecek ilkeler ayarladı'' diye bir uyarı verdi sanırım mutlu sona az kaldı bunun önüne nasıl geçerim hatayı verdikten sonra msn sorunla karşılaştı diyor hata raporu göndermek istiyor ve kapatıyor lütfen yardımcı olun sinirlerim yıpranmak üzere...teşekkürler...
xsaykoxx - avatarı
xsaykoxx
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #35
xsaykoxx - avatarı
Ziyaretçi
Gayet güzel açıklama yapmışsın teşekkür ederim arkadaşım çok yardımcı oldun...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Eylül 2009       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İlgili arkadaşlara çok teşekkürler günler sonra konunuz ve açıkladığınız değerli bilgileriniz sayesinde msn hesabım sorunsuz bi şekilde açıldı Msn HappyMsn Happy
ozgurdry - avatarı
ozgurdry
Ziyaretçi
20 Eylül 2009       Mesaj #37
ozgurdry - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar aynı Sorun bende de var fakat ne yaptıysam çözemiyorumMsn Sadperfect uninstaller programını indirdim fakat oradanda silemiyorum msn programlarınıMsn Sad seri numara istiyor hiç birşey anlamadım lütfen yardımcı olurmusunuz?
lirik33 - avatarı
lirik33
Ziyaretçi
23 Eylül 2009       Mesaj #38
lirik33 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba

gizli klasörlerı açma butonunu açık yapıyorum uygula dıyınce kapatıyorum sonra tekrar araçlara girince bakıorum gizlileri kapat seklındeMsn Confused

2.si o verdiğiniz programı indirince tıkladıgımda karsıma sıyah bı ekran çıkıo komut ekranı Msn Confused

ve bu numarasını bıle ezberledım 8007007e denen hatadan nasıl kurtulucaz S: ve de bilgisayarımda xp denen bolgede ztn local settıngs yok arama yapıyorum gene yok S:
mehmet69 - avatarı
mehmet69
Ziyaretçi
23 Eylül 2009       Mesaj #39
mehmet69 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
lirik33 adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba

gizli klasörlerı açma butonunu açık yapıyorum uygula dıyınce kapatıyorum sonra tekrar araçlara girince bakıorum gizlileri kapat seklındeMsn Confused

2.si o verdiğiniz programı indirince tıkladıgımda karsıma sıyah bı ekran çıkıo komut ekranı Msn Confused

ve bu numarasını bıle ezberledım 8007007e denen hatadan nasıl kurtulucaz S: ve de bilgisayarımda xp denen bolgede ztn local settıngs yok arama yapıyorum gene yok S:

Arkadaşım

1. Virüs yemişsin Combofix ve Kill amvo Virüs USB İnternetten indir ve masaüstündeyken çalıştır sorunun düzelecektir.

2. sini arkadaşların anlattığı şekilde ve sırasıyla yaparsan olacağına eminim
specte - avatarı
specte
Ziyaretçi
23 Eylül 2009       Mesaj #40
specte - avatarı
Ziyaretçi
ne illet bir şey bu hata...