Arama

Windows Live Messenger 2009 (14.0.8089.726) - Sayfa 18

Güncelleme: 14 Mayıs 2010 Gösterim: 239.035 Cevap: 226
taners61 - avatarı
taners61
Ziyaretçi
20 Aralık 2009       Mesaj #171
taners61 - avatarı
Ziyaretçi
Reklamları kaldırmak ve sadeleştirmek için ek program varmı bu sürüm için?
Sponsorlu Bağlantılar
HaW_GroOn_88 - avatarı
HaW_GroOn_88
Ziyaretçi
21 Aralık 2009       Mesaj #172
HaW_GroOn_88 - avatarı
Ziyaretçi
Yani yükseltme sorunu diye her yere yazmışlar ama yükseltememe ile karşı karşıyayım ve bir sürü yol denedim olmadı..=(.Yardım edin.
Sponsorlu Bağlantılar
herpesss - avatarı
herpesss
Ziyaretçi
28 Aralık 2009       Mesaj #173
herpesss - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var ;

zorunlu yeni sürüm güncellemesi yaptığımdan beri bu aşağıda görmüş olduğunuz sorunları yaşıyorum bağlantı problemi var diyor sorunu çöz dediğimde de aşağıdaki uyarı çıkıyor ve bağlantı kurulamıyor.

güncelleme öncesi hiç bir problem yaşamıyordum. bir kaç sefer msn yi tamamen kaldırıp temizleyip tekrar kurdum ama nafile.

pc de bu problem var laptop ta yok ordan bağlanıyorum

pc xp pro sp3

yardımlarını bekliyorum arkadaşlar, formatsız bu işi çözebilirsem çok memnun olacağım

101d

102ur

en son onar dediğimde msn ye tekrar bağlanmaya çalışıp tekrar duruyor.
Son düzenleyen ahmetgns; 3 Ocak 2010 00:20 Sebep: Görüntülenmeyen, forum sayfasını bozan resimler kaldırıldı.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Aralık 2009       Mesaj #174
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

wlm_extra_msi zip indir

ben meseneyi bilgisayarıma hiç yüklemeiyorum yok bilmemm ne pogramı yok
diyor
hasi007 - avatarı
hasi007
Ziyaretçi
1 Ocak 2010       Mesaj #175
hasi007 - avatarı
Ziyaretçi
hatawhataw

arkadaşlar böyle bir hata çıktı sistemim windows 7.ne yapmalıyım.son sürümü indirdim yine aynı sorunu verdi bu başlık altındakini indirdim yine aynı sorunu verdi
uzunyolcu - avatarı
uzunyolcu
Ziyaretçi
2 Ocak 2010       Mesaj #176
uzunyolcu - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar benim derdim bambaşka. oturum açarken yeni sürümü yüklemeden açmıyor. yeni sürümü de yüklemiyor. sürekli hata veriyor. program filesten uyumluluğu 2000 yapıyorum. msn açılıyor. ama bu sefer de cam açmaya izin vermiyor. xp home kullanıyorum. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler
hasi007 - avatarı
hasi007
Ziyaretçi
2 Ocak 2010       Mesaj #177
hasi007 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
hasi007 adlı kullanıcıdan alıntı

hatawhataw

arkadaşlar böyle bir hata çıktı sistemim windows 7.ne yapmalıyım.son sürümü indirdim yine aynı sorunu verdi bu başlık altındakini indirdim yine aynı sorunu verdi

arkadaşlar lütfen yardımda bulunun forumda aradaım bu kodla ilgili bilgi yok internettede yokk.bir aydır msn sizim kafayı yiyeceğim.zorunlu güncelleme istedi yapmadım msn açılmadı mecbur güncelle dedim bu seferde bu uyarı çıktı işte sistemden msni kaldırıp tekrar denedim bu sefer de aynı hatayı verdi. windows 7 kullanıyourm.
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2010       Mesaj #178
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
hasi007 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar lütfen yardımda bulunun forumda aradaım bu kodla ilgili bilgi yok internettede yokk.bir aydır msn sizim kafayı yiyeceğim.zorunlu güncelleme istedi yapmadım msn açılmadı mecbur güncelle dedim bu seferde bu uyarı çıktı işte sistemden msni kaldırıp tekrar denedim bu sefer de aynı hatayı verdi. windows 7 kullanıyourm.

Çevrimiçi güncelleme sorunu sanırım aşağıdaki dosyaları kullanarak yeni msn sürümüne geçmeyi deneyiniz.
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

wlsetup-custom.exe dosyasını indirerek yeni sürüme güncelleyebilirsiniz. Çevrimiçi güncellemede sorun yaşayanlar ekteki ZIP dosyasını indirip 24 MB'lık Messenger.msi dosyasını çalıştırarak güncelleme işlemini gerçekleştirebilirler.

Yeni WLM sürümüyle uyumlu A-Patch Lite yamasını aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz:
Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch

Not: Windows.Live.Messenger.2009.(14.0.8089.726).zip içindeki MSI dosyalarını kurduktan sonra Windows Live Messenger 2009'u açmakta ve kullanmakta sorun yaşarsanız WLM_Extra_MSI.zip dosyasını indirip içindeki MSI dosyalarını da kurunuz.

herpesss - avatarı
herpesss
Ziyaretçi
2 Ocak 2010       Mesaj #179
herpesss - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlarrrr benim soruna bir çözümü olan yokmu ????????????????

Msn Cry

Alıntı
herpesss adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var ;

zorunlu yeni sürüm güncellemesi yaptığımdan beri bu aşağıda görmüş olduğunuz sorunları yaşıyorum bağlantı problemi var diyor sorunu çöz dediğimde de aşağıdaki uyarı çıkıyor ve bağlantı kurulamıyor.

güncelleme öncesi hiç bir problem yaşamıyordum. bir kaç sefer msn yi tamamen kaldırıp temizleyip tekrar kurdum ama nafile.

pc de bu problem var laptop ta yok ordan bağlanıyorum

pc xp pro sp3

yardımlarını bekliyorum arkadaşlar, formatsız bu işi çözebilirsem çok memnun olacağım

Bir çok şey denedim ama olmuyor bir türlüüüüü

Msn Cry
Son düzenleyen ahmetgns; 3 Ocak 2010 00:01 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi-Alıntıdan resimler kaldırıldı.
msamed - avatarı
msamed
Ziyaretçi
3 Ocak 2010       Mesaj #180
msamed - avatarı
Ziyaretçi
çok güzel bi sürüm ben de kullanıyorum

mükemmel
Son düzenleyen msamed; 3 Ocak 2010 16:55 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi