Arama

Yeni WLM sürümüne güncelledikten sonra... - Sayfa 11

Güncelleme: 17 Ağustos 2012 Gösterim: 68.683 Cevap: 151
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Aralık 2009       Mesaj #101
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Lütfen yardım edin msn 1 haftadır açılmıyor ne yaptıysam olmuyor ama eski sürüm msn açılıyor diger pc kullanan kişi msn sini açarken benim açılmıyorMsn Sad

Sponsorlu Bağlantılar
hata kodu 8e5e0220
hizmet geçici olarak kullanılamadıgından Windows Live Messenger oturumu açılamadı lütfen daha sonra yine deneyin
akalla - avatarı
akalla
Ziyaretçi
3 Ocak 2010       Mesaj #102
akalla - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben forumda yazdığı gibi herşeyi tastamam yerine getirdim msn de açıldı, tek sorun kişi listemde ki herkes yok olmuş, listem bomboş... Bu sorunu nasıl giderebilirim? Yardım ederseniz sevinirim... Teşekkürler...
Sponsorlu Bağlantılar
umutaga - avatarı
umutaga
Ziyaretçi
4 Ocak 2010       Mesaj #103
umutaga - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
akalla adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba ben forumda yazdığı gibi herşeyi tastamam yerine getirdim msn de açıldı, tek sorun kişi listemde ki herkes yok olmuş, listem bomboş... Bu sorunu nasıl giderebilirim? Yardım ederseniz sevinirim... Teşekkürler...

aynı sorun bendede var...
lütfen yardım....

Evde uzun zamandır kullandıgım bilgisayarımda kişi listem var...
Şirketteki bilgisayarda bu forum basındaki sorunlarla karsılastım.düzelttim..
ancak şimdi msn acılıyor baglanıyor fakat evde gördügüm listem buraya gelmiyor.
Live Contacts vs.. herseyide sildim bu bilgisayarda msn kurmadan önce..
Hatta evdeki msnden kontaklarımı export edip burada import ettim.
ancak herkese ekleme onayı gönderdi.ben bu sekilde herkesin onaylamasını saglayamıcam sanırım.evden actıgımda gelen kişi listem neden burayada gelmiyor.eskiden bu sekilde calısıyordu msn.bu sorunu nasıl giderebilirim?
demircanhaydar - avatarı
demircanhaydar
Ziyaretçi
7 Ocak 2010       Mesaj #104
demircanhaydar - avatarı
Ziyaretçi
çok teşekkür ederim sırasıyla yaptım düzeltti.
spunky - avatarı
spunky
Ziyaretçi
10 Ocak 2010       Mesaj #105
spunky - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Contacts ve Windows Live Contacts klasörlerini silmeniz gerekiyor. Aşağıdaki konuda bahsediliyor:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Burda yazılanları defalarca denedim.Artık sayısını hatırlamıyorum msn 8.5 kurdum ondada aynı hatayı veriyor. 80070057 hata kodu için bazıları güvenlik duvarı ve virüs programı demiş onlarıda etkisiz hale getirdim ama hala bir çözüm bulamadım. Başka çözüm yolu yoksa tek umudum bu hata koduyla karşılaşıp çözmüş birinin bu formu okuması Msn Confused
ihtilalci - avatarı
ihtilalci
Ziyaretçi
11 Ocak 2010       Mesaj #106
ihtilalci - avatarı
Ziyaretçi
çok teşekkürler artık msn de umudu kesmeye başlamıştım aylardan sonra....
umitozkan44 - avatarı
umitozkan44
Ziyaretçi
16 Ocak 2010       Mesaj #107
umitozkan44 - avatarı
Ziyaretçi
selam ben kişi listeniz şu anda kullanılamaıyor diye bir hata alıyorum pc.de xp sp2 kurulu çözümü neidr
incites - avatarı
incites
Ziyaretçi
29 Ocak 2010       Mesaj #108
incites - avatarı
Ziyaretçi
ben verdiiğiniz linkdeki WLM_Extra_MSI dosyayı indirdiğim zaman çıkart dediğimde ! C:\Documents and Settings\Administrator\Belgelerim\Downloads\WLM_Extra_MSI.zip: Arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı
cevabı alıyorum nedennnn ???
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010       Mesaj #109
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
incites adlı kullanıcıdan alıntı

ben verdiiğiniz linkdeki WLM_Extra_MSI dosyayı indirdiğim zaman çıkart dediğimde ! C:\Documents and Settings\Administrator\Belgelerim\Downloads\WLM_Extra_MSI.zip: Arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı
cevabı alıyorum nedennnn ???

Dosyada sorun yok... Konuyu inceleyin yardımı dokunabilir > QuickPar - Bozuk Rar Dosyalarını Onarmak
incites - avatarı
incites
Ziyaretçi
29 Ocak 2010       Mesaj #110
incites - avatarı
Ziyaretçi
SAYIN RUFFRYDERS DEDİĞİNİZ GİBİ KONUYU İNCELEDİM FAKAT BENİM SORUNUM HLEN ÇÖZÜLMEDİ SANIRIM BAŞKA BİR SORUN VAR BENİM PC İMDE O HALDE MADEM DOSYA ÇALIŞIYOR BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM MSN YÜKLEMEM GEREKİYOR BİR AN ÖNCE TŞKLER.......