Arama

Kişi Listesi Kaydetme (E-posta adresi olarak) - Sayfa 5

Güncelleme: 19 Mayıs 2012 Gösterim: 79.307 Cevap: 57
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Eylül 2010       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
KİŞİ LİSTESİNİ ALMAK İÇİN HOTMAİL GİRİŞ SAYFASINDAN KİŞİLER KISMINDAN YAPACAKSINIZ.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Eylül 2010       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
wlm'ın son sürümünde anlık kişi ile alakalı bir button yok yardımcı olursanız sevinirim..
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Eylül 2010       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kardeşim bu windows 7 de nasıl oluo digerlerinde oluo ama wndows 7 de kişi listesini kaydet yok bi yardım edin
alixcan - avatarı
alixcan
Ziyaretçi
9 Ekim 2010       Mesaj #44
alixcan - avatarı
Ziyaretçi
2009 14.0.8117.416 sürümünde bu özellik yok malesef.

alixcan 161
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Kasım 2010       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba, ben eski adresimden kişi listesini kaydettim önce, silmek istediğim kişiler vardı yeni adrese geçirirken. Tıkladım kaydedilen listeye uzantısı farklıydı (ctt) açılmadı. Not defteri şekkinde açıp istemediğim adresleri sildim. Fakat daha sonra yeni adrese alamıyorum bu kişileri. Kişi listesi al seçeneğine tıklayınca gözükmüyor bu liste. Uzantısını .ctt yapmama rağmen? Ne yapmam gerekiyor, teker teker eklemek işkence gibi olacak çünkü.. :/
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Kasım 2010       Mesaj #46
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kişi listesini not defteri şeklinde düzenledikten sonra, Dosya > farklı kaydet. yaptım ve uzantısını tekrar .ctt haline getirdim. fakat bu seferde "kişi listenizin 98.satırının 7 konumunda başlayan bir sorun var. Veri geçersiz veya yeniden biçimlendirilmesi gerekiyor. Adları messengere kişi listenize alamadık." uyarısı veriyor. 98. satırı baktım, yukarıdan bir kaç isim daha silip tekrar denedim ama hep aynı bildirim çıkıyor. Lütfen yardımcı olunuz.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
13 Kasım 2010       Mesaj #47
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Kişi listesini not defteri şeklinde düzenledikten sonra, Dosya > farklı kaydet. yaptım ve uzantısını tekrar .ctt haline getirdim. fakat bu seferde "kişi listenizin 98.satırının 7 konumunda başlayan bir sorun var. Veri geçersiz veya yeniden biçimlendirilmesi gerekiyor. Adları messengere kişi listenize alamadık." uyarısı veriyor. 98. satırı baktım, yukarıdan bir kaç isim daha silip tekrar denedim ama hep aynı bildirim çıkıyor. Lütfen yardımcı olunuz.

Kişi listesini parça parça kaydedip yüklemeyi denedin.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
loverman1980 - avatarı
loverman1980
Ziyaretçi
20 Kasım 2010       Mesaj #48
loverman1980 - avatarı
Ziyaretçi
Kişi Listesi Kaydetme (E-posta adresi olarak)
ben de böyle bir sorun var?
başka bir hotmail adresimden kişilerimi csv dosyası olarak kaydettim (hatta sonra outlook ve excelde açtım sorun çıkmadı) fakat buna rağmen yeni hotmail adresime kişilerimi eklerken böyle bir uyarı aldım...
nedenini öğrenebilir miyim?
teşekkürler...
saygılar.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Mayıs 2011       Mesaj #49
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sizin Bu Anlattıgınız ....Anlık ileti kişilerini kaydet.... Windows live Messenger son surumunde yer almıyor....
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
28 Mayıs 2011       Mesaj #50
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Sizin Bu Anlattıgınız ....Anlık ileti kişilerini kaydet.... Windows live Messenger son surumunde yer almıyor....

Welcome to Windows Live adresinden hesabınızla giriş yapın. 'Arkadaşlar' bağlantısına tıklayın. Üst taraftaki Yönet menüsünden 'Ver' seçeneğine tıklayın. Resimdeki 8 karakteri girip kişi listesinizi CSV olarak kaydedin.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.