Arama

Windows Live Alanı'nın Görünürlüğünü Arttırma

Güncelleme: 17 Nisan 2010 Gösterim: 1.509 Cevap: 0
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
17 Nisan 2010       Mesaj #1
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi

Alanınızın arama sonuçlarında görünme şansını artırmak için aşağıdakileri deneyin:
Sponsorlu Bağlantılar

·Sık sık blog blog yazın! Siz blog yazdıkça, Windows Live Spaces, arama motorlarına alan içeriğinizin değiştiğini bildirir.

·Arkadaşlarınızdan alanınıza bağlantı vermelerini isteyin. Arkadaşlarınız, size ait ana web adresi veya sayfalarınızdan herhangi birinin web adresine bağlantı verebilir. Arkadaşlarınız, bir blogtan başka bir bloga bir bağlantı olan trackback (izleme notu) özelliği ile de alanınıza bağlantı verebilir. Bir trackback gönderdiğinizde, blog girdinizin web adresi, diğer kişinin blog girdisine eklenir.

·Alanınızın izinlerinizi Herkes (ortak) olarak ayarlayın. Güvenlik nedeniyle, arama sonuçlarına yalnızca yetişkinler dâhil edilir. Doğum tarihiniz, Windows Live ID hesabınızla birlikte kaydedilir. Alanınız bir yönetici tarafından yönetiliyorsa, alanınız arama sonuçlarında yer almayacaktır.

Notlar:
·Alanınızı yeni oluşturduysanız veya güncelleştirdiyseniz, yeni veya güncelleştirilmiş alan birkaç gün veya daha uzun bir süre arama sonuçlarında görünmeyebilir.

·Aramanız çok fazla sonuç döndürüyorsa, alanınız sonuçların ilk sayfasında görünmüyor olabilir. Sonuçların görüntülenme sırasını etkileyen birçok faktör vardır ve alanınıza bağlantı veren web sitelerinin sayısı da bunlardan biridir. Arama sonuçlarının her sayfasını dikkatle kontrol edin.


Benzer Konular

17 Nisan 2010 / Daisy-BT Sosyal Ağlar
5 Kasım 2010 / CrasHofCinneT Sosyal Ağlar