Alıntı
bcaksk adlı kullanıcıdan alıntı Evet şimdi denedim, Türkçe karakterleri de değiştirdim ama farketmedi. Hatta şu şekilde göstereyim. Daha hiçbir bilgi girmeden, oturum açmadan dahi, pencere aşağıdaki gibi. Yazılar normal değil.
Vista kullanıyorsanız ekteki SegoeFont.msi kurulumunu gerçekleştirmeyi deneyin. WLM'yi kapatıp yeniden açın.
Alıntı
Doqal adlı kullanıcıdan alıntı ustam tekrar hepsını biz meşgul veya çevrim içi olsakda
herkesi çevrim dişi yapma olayını nasıl yapıcaz
ilk başta yapmiştim sonra herkese çevrim içi gorun dedım sonra bıdaha yapamadım
Herkese çevrimdışı görünmek için durumunuzu çevrimdışı yapmanız gerekiyor. Aynı anda hem meşgul veya çevrimiçi olup hem de çevrimdışı görünemezsiniz. Kategori oluşturup belli kişileri o kategoriye taşıyıp onlara çevrimdışı görünebilirsiniz.
Alıntı
w_ashburn adlı kullanıcıdan alıntı Yeni msn i yükledim kamera sorunundan kurtulmak için ama şimdide bu cıktı ya kafayı yemek üzereyim
Yardım edecek yok mu ? Aramanız bağlanamadı. Lütfen yeniden deneyin. (Hata: 0x8ac70013)
Alıntı
Messenger'da görüntülü arama yapmak istediğinizde, karşı taraf kabul ettiği anda Windows Live Messenger hata verip kapanıyorsa, Aygıt Yöneticisi'nden görüntülü aramada kullanmayacağınız ama "Ses/Görüntü aygıtları kurulumunda" yer alan aygıtları geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin. Mesela bir Tv kartı takılıysa bilgisayarınıza, bu aygıtı devre dışı bırakmanız sorunun çözülmesini sağlayabilir.
Şu mesajı inceleyebilirsiniz:
Windows Live Messenger Güncel Kamera Sorunu ve Çözümü - Tekil Mesaj - MsXLabs
Bu konunun ilk mesajında yer alan çözüm önerilerini de deneyebilirsiniz:
WLM 2009 (0x8ac70004) - (0x8ac70202) - (0x8ac70013) Hataları ve Çözümü - Tekil Mesaj