Arama

Windows Live Messenger 2011 - Sayfa 7

Güncelleme: 13 Temmuz 2012 Gösterim: 227.542 Cevap: 319
w_ashburn - avatarı
w_ashburn
Ziyaretçi
5 Ekim 2010       Mesaj #61
w_ashburn - avatarı
Ziyaretçi
Yeni msn i yükledim kamera sorunundan kurtulmak için ama şimdide bu cıktı ya kafayı yemek üzereyim
Yardım edecek yok mu ? Aramanız bağlanamadı. Lütfen yeniden deneyin. (Hata: 0x8ac70013)
Sponsorlu Bağlantılar
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
5 Ekim 2010       Mesaj #62
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
bcaksk adlı kullanıcıdan alıntı

Evet şimdi denedim, Türkçe karakterleri de değiştirdim ama farketmedi. Hatta şu şekilde göstereyim. Daha hiçbir bilgi girmeden, oturum açmadan dahi, pencere aşağıdaki gibi. Yazılar normal değil.

Vista kullanıyorsanız ekteki SegoeFont.msi kurulumunu gerçekleştirmeyi deneyin. WLM'yi kapatıp yeniden açın.
Sponsorlu Bağlantılar

Alıntı
Doqal adlı kullanıcıdan alıntı

ustam tekrar hepsını biz meşgul veya çevrim içi olsakda
herkesi çevrim dişi yapma olayını nasıl yapıcazMsn Sad ilk başta yapmiştim sonra herkese çevrim içi gorun dedım sonra bıdaha yapamadımMsn Sad

Herkese çevrimdışı görünmek için durumunuzu çevrimdışı yapmanız gerekiyor. Aynı anda hem meşgul veya çevrimiçi olup hem de çevrimdışı görünemezsiniz. Kategori oluşturup belli kişileri o kategoriye taşıyıp onlara çevrimdışı görünebilirsiniz.

Alıntı
w_ashburn adlı kullanıcıdan alıntı

Yeni msn i yükledim kamera sorunundan kurtulmak için ama şimdide bu cıktı ya kafayı yemek üzereyim
Yardım edecek yok mu ? Aramanız bağlanamadı. Lütfen yeniden deneyin. (Hata: 0x8ac70013)

Alıntı

Messenger'da görüntülü arama yapmak istediğinizde, karşı taraf kabul ettiği anda Windows Live Messenger hata verip kapanıyorsa, Aygıt Yöneticisi'nden görüntülü aramada kullanmayacağınız ama "Ses/Görüntü aygıtları kurulumunda" yer alan aygıtları geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin. Mesela bir Tv kartı takılıysa bilgisayarınıza, bu aygıtı devre dışı bırakmanız sorunun çözülmesini sağlayabilir.

Şu mesajı inceleyebilirsiniz:
Windows Live Messenger Güncel Kamera Sorunu ve Çözümü - Tekil Mesaj - MsXLabs

Bu konunun ilk mesajında yer alan çözüm önerilerini de deneyebilirsiniz:
WLM 2009 (0x8ac70004) - (0x8ac70202) - (0x8ac70013) Hataları ve Çözümü - Tekil Mesaj
Eklenmiş Dosyalar
Dosya Türü: zip SegoeFont.zip (493.0 KB, 85 gösterim)
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
w_ashburn - avatarı
w_ashburn
Ziyaretçi
5 Ekim 2010       Mesaj #63
w_ashburn - avatarı
Ziyaretçi
Kardeş onların hiçbiri işe yaramıyor maalesef.
Bunları tamamen kaldırsak msn nin kamera sorunu olmayan sürümü 8.5 sanırım onu nerden indircez resmi sitede son sürümden başkası indirilmiyor. Güncellemesini engellemeyi siteden ögrendim ama
FisTiK - avatarı
FisTiK
Ziyaretçi
5 Ekim 2010       Mesaj #64
FisTiK - avatarı
Ziyaretçi
Diyor ki windows live paketi yüklenemiyor daha yeni bir sürümü denemelisiniz daha yenisi ne olacak bu microsfot iyden şaşırdı=))
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
5 Ekim 2010       Mesaj #65
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Yardım talebinde bulunurken lütfen hangi Windows işletim sistemini ve hangi Messenger sürümünü kullandığınızı belirtiniz.

Dikkatlice inceleyecek olursanız Windows Live Messenger'ın nasıl tamamen kaldırılacağı, nasıl sıfırdan kurulacağı, güvenlik programı kullanıyorsanız gerekli izinlerin nasıl verileceği ve benzeri bilgiler sitede mevcut.

Eski sürümlerle ilgilenenler bu konuyu inceleyebilir:
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
w_ashburn - avatarı
w_ashburn
Ziyaretçi
5 Ekim 2010       Mesaj #66
w_ashburn - avatarı
Ziyaretçi
Vista 32 bit
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ekim 2010       Mesaj #67
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Hocam bu yeni messenger 2011 de yanda sosyalağ falan zımbırtısı açılıyo bense eskisi gibi klasik bi pencere olmasını istiyorum ne yapmalıyım
bcaksk - avatarı
bcaksk
Ziyaretçi
5 Ekim 2010       Mesaj #68
bcaksk - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Vista kullanıyorsanız ekteki SegoeFont.msi kurulumunu gerçekleştirmeyi deneyin. WLM'yi kapatıp yeniden açın.

Yok, Windows 7 kullanıyorum. Hala anlayabilmiş değilim. Neyse bi ara silip yeniden kurayım.
vasiyetim - avatarı
vasiyetim
Ziyaretçi
6 Ekim 2010       Mesaj #69
vasiyetim - avatarı
Ziyaretçi
Bütün denilenleri yaptım fakat yeni msni açtıktan 15-20 saniye sonra oturumdan düşüyor bunun sebebi ne olabilir yardımcı olurmusunuz ?
Fırtına - avatarı
Fırtına
Ziyaretçi
6 Ekim 2010       Mesaj #70
Fırtına - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Hocam bu yeni messenger 2011 de yanda sosyalağ falan zımbırtısı açılıyo bense eskisi gibi klasik bi pencere olmasını istiyorum ne yapmalıyım

Sosyal ağ beslemeleri ve sayfasını yok etmek istiyorsanız, yani sayfayı eski klasik görünümü gibi küçük görmek istiyorsanız 'Gelen Kutusu' yazan tuşun sağında bir ızgaraya benzer tuş var ona tıklayın ve eski klasik görünüme dönün.