Arama

Windows Live Messenger 2011 - Sayfa 8

Güncelleme: 13 Temmuz 2012 Gösterim: 227.542 Cevap: 319
1ruby1 - avatarı
1ruby1
Ziyaretçi
6 Ekim 2010       Mesaj #71
1ruby1 - avatarı
Ziyaretçi
bende de arada bir msn kopuyor =)
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Ekim 2010       Mesaj #72
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
avg var linkde verilenleride uyguladım hala msn komple kapanıyor ve geri açılıyor 30 saniyede bir avg antivirüsle nsl çalışcak bu program
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ekim 2010       Mesaj #73
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
şunun plus ı çıksaydı iyi olurdu
EyLem - avatarı
EyLem
Ziyaretçi
7 Ekim 2010       Mesaj #74
EyLem - avatarı
Ziyaretçi
Yeni messengerde gizlilik bölümü yok kişileri engelleme seçeneği yok kişilere çevrimdışı görünme özelliği getirilmiş Çevrimdışı oturum açtığınızda online ofline olan kişileri göremiyorsunuz bildirimleri göstermiyor Windows 7 kullanıyorum ve yeni sürümü hiç sevmedim eski sürüme ait setup dosyasınıda bulamıyorum

Bizi silen kişilerde sil seçeneği önceden aktif oluyordu şimdi ise görünmüyor ve siz kişiyi engelleyip sildiğiniz halde gizlilik listesinden karşı taraf sizi silmeden sil seçeneği aktif değildi

Yeni uygulama şöyle bir kişiyi siz listenize eklerseniz istediğiniz an kişi ve gizlilik listenizden tamamen silebiliyorsunuz eğer karşı taraf eklediyse eskisi gibi o sildiginde de göremiyorsunuz daimi olarak kalıyor Msn Happy yani istediğim zaman iz bırakmadan silebileyim diyorsanız kişilerinizi siz eklemelisiniz

Ne kadar karışık anlattım değilmi Msn Happy
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
8 Ekim 2010       Mesaj #75
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Yani bu yeni sürüm eskiye göre daha negatif mi?
tAm1q0puK - avatarı
tAm1q0puK
Ziyaretçi
8 Ekim 2010       Mesaj #76
tAm1q0puK - avatarı
Ziyaretçi
ben hiç Kuramadım bile :s hiç bişe anlamadım yardımcı olabilir misiniz...
liva55 - avatarı
liva55
Ziyaretçi
9 Ekim 2010       Mesaj #77
liva55 - avatarı
Ziyaretçi
bende kullanıyorum ama memnun degilim uyuz bisi .. inanın bu msn olayı her defasında gelen gideni aratıyor haline döndü .. nick belirleyemiyosun degismen gerekginde e posta ayarlarından adını sanını degisecen dee ...
kuramyan arkadaslardan eger xp kullanan varsa bence denemesin tam performans alamazlar ...
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
9 Ekim 2010       Mesaj #78
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
liva55 adlı kullanıcıdan alıntı

kuramyan arkadaslardan eger xp kullanan varsa bence denemesin tam performans alamazlar ...

XP işletim sistemine zaten bu sürüm yüklenemiyor ki! Yoksa yüklenebiliyor mu?

Bu arada bir şey soracağım. Ben de XP olduğu için yükleyemiyorum da acaba Windows Live Contacts klasöründe her kullanıcı için 50 MB'yi aşan önbellek klasörleri hala oluşturuluyor mu? Yoksa boyutları biraz küçültmeyi başarmışlar mı?
Son düzenleyen ahmetgns; 9 Ekim 2010 23:34 Sebep: Yeni soru eklendi.
EyLem - avatarı
EyLem
Ziyaretçi
9 Ekim 2010       Mesaj #79
EyLem - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Teamoore adlı kullanıcıdan alıntı

Yani bu yeni sürüm eskiye göre daha negatif mi?

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Tercihler farklıdır elbette ama kullanım açısından negatif cümlesi yetersiz kalır neredeyse hiç birşey kalmamış içeriğinde

Örnek
1 kişisel isim (rumuz) değiştiremiyorsunuz hotmail alırken kayıtlı adınız neyse o görünüyor isim ve soyad zorunlu hayır ben sadece adım görünsün istiyorum diyorsanız soyad yerine bir nokta eklemek zorundasınız aksi halde boş bırakılmıyor
2 rumuzunuza ifade ekleyemiyorsunuz renklendiremiyorsunuz
3 plus kuramıyorsunuz
4 engelleme seçeneği yok bunun yerine çevrimdışı görünme özelliği var
5 gizlilik penceresi yok engellediklerinizi sildiklerinizi kontrol edemiyorsunuz

Bunlar ilk olarak göze çarpan sorunlar (bana göre)

Yazmışım ama misafir olduğumun bile farkında değilim Msn Happy
Son düzenleyen ahmetgns; 10 Ekim 2010 14:26 Sebep: Üyenin mesajını yanlışlıkla Misafir olarak göndermesi.
bcaksk - avatarı
bcaksk
Ziyaretçi
10 Ekim 2010       Mesaj #80
bcaksk - avatarı
Ziyaretçi
Benim tüm Messenger'ın yamuk yumuk görünme sorununa hala çözüm bulunamadı. Msn Happy
Sildim, yeniden kurdum ama değişen bi şey olmadı. İlginçtir şu önceki sayfalarda gösterdiğim sorunu benden başka yaşayan da yok galiba.