Arama

Windows Live Messenger 2011 - Sayfa 16

Güncelleme: 13 Temmuz 2012 Gösterim: 227.517 Cevap: 319
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
13 Kasım 2010       Mesaj #151
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar windows 7 kullanıyorum makinayı yeni aldım ve messenger 2011 yüklü bi şekildeydi 4-5 gündür kullanıyorum bugün AVG isminde bi antivirüs programı yükledim ve sorunlar başladı daha doğrusu msnle ilgili şuanda oturum aç diyorum biraz sonra kendisi kapanıyor bazen açılıyor ama 8-10 saniye sonra tekrar kapanıyor sorun nedir bu yeni teknolojiye acemiyim yardım edin lütfen..

Aşağıdaki sayfada anlatılan şekilde AVG'de Windows Live Messenger'a izin vermeniz gerek:
Configuring Windows Live Messenger through AVG Firewall - Windows Live
Sponsorlu Bağlantılar
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
elifxxxxxx - avatarı
elifxxxxxx
Ziyaretçi
13 Kasım 2010       Mesaj #152
elifxxxxxx - avatarı
Ziyaretçi
netbook aldım windows7 kullanıyorum windows live 2011 kurulmuş ama msnde kameramın oldugu görünmüyor karşı tarafın görüntülü görüşme talebi gelmiyor.bunun nedenı karşı tarafın eskı sürümü yada xp kullandıgındanmı oluyo lütfen yardım edınnn..
Sponsorlu Bağlantılar
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
13 Kasım 2010       Mesaj #153
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
elifxxxxxx adlı kullanıcıdan alıntı

netbook aldım windows7 kullanıyorum windows live 2011 kurulmuş ama msnde kameramın oldugu görünmüyor karşı tarafın görüntülü görüşme talebi gelmiyor.bunun nedenı karşı tarafın eskı sürümü yada xp kullandıgındanmı oluyo lütfen yardım edınnn..

Karşınızdaki kişilerin de yeni sürüme güncellemeleri gerekiyor.
bagus - avatarı
bagus
Ziyaretçi
13 Kasım 2010       Mesaj #154
bagus - avatarı
Ziyaretçi
LINKLER KIRIK LUTFEN INDIRMEM LAZIM BUNU LINK YENILERMISINIZ
bagus - avatarı
bagus
Ziyaretçi
13 Kasım 2010       Mesaj #155
bagus - avatarı
Ziyaretçi
Windows Live Messenger 2011

Acaba sorun nedır lutfen yardım edın Msn Confused Lınklerde yok upload edılırse cok sevınırım
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
13 Kasım 2010       Mesaj #156
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
İndirme bağlantıları sağlam. İlk mesajdan indirebilirsiniz.
Yalnızca Messenger kurulumuyla ilgileniyorsanız Rapidshare bağlantısındaki dosyayı indiriniz.
mrosmanli - avatarı
mrosmanli
Ziyaretçi
14 Kasım 2010       Mesaj #157
mrosmanli - avatarı
Ziyaretçi
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
14 Kasım 2010       Mesaj #158
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
mrosmanli adlı kullanıcıdan alıntı
Şu an Türkiye genelinde yaşanan bir Internet sorunu var. Birçok siteye ulaşılamıyor. Daha sonra deneyiniz.
burndown - avatarı
burndown
Ziyaretçi
15 Kasım 2010       Mesaj #159
burndown - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar işletim sistemim win7. Benim msn 9.0 sürümüydü bilgisayar güncelleme yaparak en son sürüme ( 2011 ) e aldı. Ben hiç beğenmedim ve kaldırdım 9.0 ı yüklemeye çalıştım daha üst sürüme sahipsiniz zaten dedi sonra tekrar 2011 i kurayım dedim oda olmadı hata verdi. Zap messenger , messenger deep clean gibi programlar kullandım yine olmadı ne yapabilirim formattan başka çaresi nedir ?

Msn 2011 i sonradan kurunca wldlog.dll ve UXcore.dll eksik dedi onları bulup attım içine sonrada bu hatayı verdi kullanmadıgım yapmadıgım şey kalmadı lütfen yardım edin Msn Confused

adszspp
gunner - avatarı
gunner
Ziyaretçi
15 Kasım 2010       Mesaj #160
gunner - avatarı
Ziyaretçi
Bu nasıl bir msn arkadaşlar tam bir rezalet çok eksik var.

başta ad düzenleme olmuyor düzenleye giriyorum net sayfası geliyor anca o şekilde oraya gelincede karekter sorunu yapıyor sonrada ne oldu buna istediğim gibi bile olmuyor.
+ plus yok daha ortada her şey açık.
sonra açılışta parolamıda hatırlatmam gerekiyor sadece beni anımsada yok buda kötü bu ne ya..

bu güncelleşirme oldugunu bilsem kurmazdım 9 ne güzeldi arkadaş..