Arama

Windows Live Messenger 2011 - Sayfa 14

Güncelleme: 13 Temmuz 2012 Gösterim: 227.467 Cevap: 319
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
30 Ekim 2010       Mesaj #131
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
aliserdem adlı kullanıcıdan alıntı

aga yardım eder misin wldlog.dll bulunamadı diyor sonra bir dll hatası daha veriyor yaptıktan sonra kitaplığa eklenemedi vs. diyor

Eğer 64bit işletim sistemi kullanıyorsanız ve Rapidshare bağlantısından indirdiyseniz WLM'yi, ilk mesajda bulunan wllogin_wlx-x64.zip dosyasını da indirip kurmanız gerekiyor.

Sponsorlu Bağlantılar
Alıntı
w_ashburn adlı kullanıcıdan alıntı

Hala sorunu gideremedim aynı hatayı vermeye devam ediyor Aramanız bağlanamadı. Lütfen yeniden deneyin. (Hata: 0x8ac70013)
Başka çaresi yok mu bunun yada sadece benim mi başıma geldi bu ???

Web kameranızı kaldırıp başka bir USB girişine bağlayıp sürücüsünü yeniden yüklemeyi deneyin. Ayrıca antivirüs programınızı ve windows güvenlik duvarını da geçici olarak devre dışı bırakmayı ve WLM'de görüntlü görüşme yapmayı o şekilde de deneyebilirsiniz.

Alıntı
esmaa adlı kullanıcıdan alıntı

nickimi nasL değiştiricem ama :/

Messenger oturumu açtıktan sonra adınıza tıklayıp açılan menüden "Adınızı düzenleyin" seçeneğine tıklayabilir veya aşağıdaki bağlantıya tıklayıp oturum açtıktan sonra ad-soyad bilginizi düzenleyebilirsiniz:

Welcome to Windows Live
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ekim 2010       Mesaj #132
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benm de başıma aynısı geldi napmamız gerekiyormuş bulabildiysen cevap verirmisin.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ekim 2010       Mesaj #133
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

windows live messenger 2011 plus ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum

messenger 2011 e uyumlu messenger plus var mı??

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ekim 2010       Mesaj #134
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Ekran kartınızın en güncel sürücüsünü yüklemeyi deneyin.

Eski sürümler için şu konudaki bağlantıları inceleyin:

benim de sorunum wlm 11 yükledikten sonra görüntülü konuşma yapamamak.tüm bu dediklerinizi yaptım güncellemeler falan filan ancak hala aynı sorunu çözemedim.lütfen yardım edinn !!! Msn Sad bende de video kartı sürücüsü desteklemiyor diyor bu arada.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Kasım 2010       Mesaj #135
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
heçç beğenmedim bu resimin yanında kamera resmi yok görüntülü arama yaparkende bi değişik belki sadece karşı taraf cam açacak öle bi secenekte yok offf offfffMsn Sad
Lost - avatarı
Lost
Ziyaretçi
1 Kasım 2010       Mesaj #136
Lost - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaslar kolay gelsin windows 7 64 bit kullanıyorum aslında yeni çıkanı kullanmak istiyorum fakat bi kaç soru işareti var şimdi kişiyi ekledikten sonra beni sildiğini veya engellediğini anlama gibi bir şansım varmı ayrıca plus ve discovery bu program için uygunmu sağlıklı çalışıyormu yardımcı olursanız mutlu olurum teşekkürler.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Kasım 2010       Mesaj #137
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar sorunum şu microsoft windows penceresi msn yi ve maillerimi açtırmıyor
burc ugur - avatarı
burc ugur
Ziyaretçi
1 Kasım 2010       Mesaj #138
burc ugur - avatarı
Ziyaretçi
@NeutralizeR

hatırlarmısın bi ara senle nick olayını konuşmuştuk sende microsoft nick olayını kaldırmışsa yapacak bir şey yok böyle kullanacağız mecbur plus dahi olsa böyle bişey olması mümkün değil gibisinden bişi demiştin sanırım

Şimdiki pLusta nick olayı warmı su an XP benım pc eger warsa bı kac resım koyarmısın nıcklı wlm2011 den ltfen merak ettımde 2tane reSım koysanda olar Msn Grin

Bı nıck duzenleme penceresınden

bıde normal msn ekranından nıck naSıl gorunuor 2 ss eklersen merakımı gıdercemde Msn Grin
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
1 Kasım 2010       Mesaj #139
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

messenger 2011 e uyumlu messenger plus var mı??

Henüz tam uyumlu Plus! sürümü mevcut değil.

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

benim de sorunum wlm 11 yükledikten sonra görüntülü konuşma yapamamak.tüm bu dediklerinizi yaptım güncellemeler falan filan ancak hala aynı sorunu çözemedim.lütfen yardım edinn !!! Msn Sad bende de video kartı sürücüsü desteklemiyor diyor bu arada.

Ekran kartı modelinizin işletim sisteminizin ne olduğunu belirtmeniz gerek. Güncel sürücüsü için indirme bağlantısı verebiliriz.

Alıntı
Lost adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba arkadaslar kolay gelsin windows 7 64 bit kullanıyorum aslında yeni çıkanı kullanmak istiyorum fakat bi kaç soru işareti var şimdi kişiyi ekledikten sonra beni sildiğini veya engellediğini anlama gibi bir şansım varmı ayrıca plus ve discovery bu program için uygunmu sağlıklı çalışıyormu yardımcı olursanız mutlu olurum teşekkürler.

Hayır, silme-engelleme takibi yapamazsınız ne yazık ki. Henüz tam uyumlu Plus! sürümü mevcut değil. MessengerDiscovery'nin de uyumlu sürümü henüz çıkmadı.

Alıntı
burc ugur adlı kullanıcıdan alıntı

@NeutralizeR

hatırlarmısın bi ara senle nick olayını konuşmuştuk sende microsoft nick olayını kaldırmışsa yapacak bir şey yok böyle kullanacağız mecbur plus dahi olsa böyle bişey olması mümkün değil gibisinden bişi demiştin sanırım

Şimdiki pLusta nick olayı warmı su an XP benım pc eger warsa bı kac resım koyarmısın nıcklı wlm2011 den ltfen merak ettımde 2tane reSım koysanda olar Msn Grin

Bı nıck duzenleme penceresınden

bıde normal msn ekranından nıck naSıl gorunuor 2 ss eklersen merakımı gıdercemde Msn Grin

Eski sürüm kullananların adını "nickname" olarak görüyorsunuz. Yeni sürüm kullananlarda ad-soyad ya da o bölüme ne eklemişlerse o şekilde görüyorsunuz.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Doqal - avatarı
Doqal
Ziyaretçi
2 Kasım 2010       Mesaj #140
Doqal - avatarı
Ziyaretçi
Hocam kasma fılan harıka yanı
******* ağlatıyo rmın bır Msn Happy oyun gibi ben 2 hafta kullanıyorum kaldıracam en ıyısı 9.0 msn tam bir felaket yapmiş yazık
ne yapmaya çalişiyolarMsn Happy
msn tutmasın dıyemı uğraşıyolar ..