Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı messenger 2011 e uyumlu messenger plus var mı??
Henüz tam uyumlu Plus! sürümü mevcut değil.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı benim de sorunum wlm 11 yükledikten sonra görüntülü konuşma yapamamak.tüm bu dediklerinizi yaptım güncellemeler falan filan ancak hala aynı sorunu çözemedim.lütfen yardım edinn !!!
bende de video kartı sürücüsü desteklemiyor diyor bu arada.
Ekran kartı modelinizin işletim sisteminizin ne olduğunu belirtmeniz gerek. Güncel sürücüsü için indirme bağlantısı verebiliriz.
Alıntı
Lost adlı kullanıcıdan alıntı merhaba arkadaslar kolay gelsin windows 7 64 bit kullanıyorum aslında yeni çıkanı kullanmak istiyorum fakat bi kaç soru işareti var şimdi kişiyi ekledikten sonra beni sildiğini veya engellediğini anlama gibi bir şansım varmı ayrıca plus ve discovery bu program için uygunmu sağlıklı çalışıyormu yardımcı olursanız mutlu olurum teşekkürler.
Hayır, silme-engelleme takibi yapamazsınız ne yazık ki. Henüz tam uyumlu Plus! sürümü mevcut değil. MessengerDiscovery'nin de uyumlu sürümü henüz çıkmadı.
Alıntı
burc ugur adlı kullanıcıdan alıntı @NeutralizeR
hatırlarmısın bi ara senle nick olayını konuşmuştuk sende microsoft nick olayını kaldırmışsa yapacak bir şey yok böyle kullanacağız mecbur plus dahi olsa böyle bişey olması mümkün değil gibisinden bişi demiştin sanırım
Şimdiki pLusta nick olayı warmı su an XP benım pc eger warsa bı kac resım koyarmısın nıcklı wlm2011 den ltfen merak ettımde 2tane reSım koysanda olar 
Bı nıck duzenleme penceresınden
bıde normal msn ekranından nıck naSıl gorunuor 2 ss eklersen merakımı gıdercemde 
Eski sürüm kullananların adını "nickname" olarak görüyorsunuz. Yeni sürüm kullananlarda ad-soyad ya da o bölüme ne eklemişlerse o şekilde görüyorsunuz.