öyle bi sorun söyleyecem ki şimdi işin içinden nasıl çıkacaz bakalım! bn 1 ayı geçkindir bu programı güzelce kullanıyordum. 2 gün önce msnyi açtım herkes ç.dışı. bn msn adresimi kendi hesabıma eklemiştim. online oldugumda ç.içi olarak gözüküyordum. şuan kendim dahil herkes ç.dışı gözüküyor bana. başka hesaplada oturum açtım oda aynı şekilde ç.dışı gösteriyor herkesi.
Benim derdime derman olacak bir yiğit varmı arkadaşlar benim msn2011 sürümü fakat sürekli bağlantım kopuyor bilgisayarımı kasmasına neden oluyor yeniden açacağı zaman neden bağlantım kopuyor anlamıyorum internet hızım 8 megabit 4 gb ram var 1 tb hdd var 1 gb ekran kartı amd 360+2 ghz çif çekirdekli işlemcim var windows 7 işletim sistemi kullanıyoorum bu msn i çok sevdim facedeki arkadaşlarla falan faceye girmeden konuşabiliyorum ama bağlantım koptuğu için deli oluyorum tamamen bilgisayardan kaldırdım yeniden kurdum yine kopuyor yalvarrım biri bana format atmadan yardım etsin şimdiden çok tşkler (sezgin çavdar nevşehir)
dosya bozuk değil,tamamen işletim sistemi ile alakalı,xp için indirmeniz gerek... ben de uzun süre uğraştım az önce farkettim,doğrudan indirilen kurulum dosyası vista ve 7 için... bu siteden xp uyumlu olanı indirip kurabilirsiniz:
Benim derdime derman olacak bir yiğit varmı arkadaşlar benim msn2011 sürümü fakat sürekli bağlantım kopuyor bilgisayarımı kasmasına neden oluyor yeniden açacağı zaman neden bağlantım kopuyor anlamıyorum internet hızım 8 megabit 4 gb ram var 1 tb hdd var 1 gb ekran kartı amd 360+2 ghz çif çekirdekli işlemcim var windows 7 işletim sistemi kullanıyoorum bu msn i çok sevdim facedeki arkadaşlarla falan faceye girmeden konuşabiliyorum ama bağlantım koptuğu için deli oluyorum tamamen bilgisayardan kaldırdım yeniden kurdum yine kopuyor yalvarrım biri bana format atmadan yardım etsin şimdiden çok tşkler (sezgin çavdar nevşehir)
bağlantı devamlı kopuyor ise wireless veya lan driverini güncellemeni kesinlikle tavsiye ediyorum
Son bir sürüm daha çıktı ama henüz msxlabs ta göremiyorum. Buradaki tümü değilde sadece işimi görecek exe yeterli o yüzden sizden bekliyorum. Umarım en kısa zamanda eklenir.
Son bir sürüm daha çıktı ama henüz msxlabs ta göremiyorum. Buradaki tümü değilde sadece işimi görecek exe yeterli o yüzden sizden bekliyorum. Umarım en kısa zamanda eklenir.
Emreyildiz son sürümü derken ? neyi kast ediyorsunuz anlamadim ama msn diyorsaniz en son sürüm burda linki kontrol ederseniz görürsünüz .