Arama

Windows Live Messenger 2011 - Sayfa 18

Güncelleme: 13 Temmuz 2012 Gösterim: 227.542 Cevap: 319
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Kasım 2010       Mesaj #171
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
öyle bi sorun söyleyecem ki şimdi işin içinden nasıl çıkacaz bakalım! bn 1 ayı geçkindir bu programı güzelce kullanıyordum. 2 gün önce msnyi açtım herkes ç.dışı. bn msn adresimi kendi hesabıma eklemiştim. online oldugumda ç.içi olarak gözüküyordum. şuan kendim dahil herkes ç.dışı gözüküyor bana. başka hesaplada oturum açtım oda aynı şekilde ç.dışı gösteriyor herkesi.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Aralık 2010       Mesaj #172
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Benim derdime derman olacak bir yiğit varmı arkadaşlar benim msn2011 sürümü fakat sürekli bağlantım kopuyor bilgisayarımı kasmasına neden oluyor yeniden açacağı zaman neden bağlantım kopuyor anlamıyorum internet hızım 8 megabit 4 gb ram var 1 tb hdd var 1 gb ekran kartı amd 360+2 ghz çif çekirdekli işlemcim var windows 7 işletim sistemi kullanıyoorum bu msn i çok sevdim facedeki arkadaşlarla falan faceye girmeden konuşabiliyorum ama bağlantım koptuğu için deli oluyorum tamamen bilgisayardan kaldırdım yeniden kurdum yine kopuyor yalvarrım biri bana format atmadan yardım etsin şimdiden çok tşkler (sezgin çavdar nevşehir)
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Aralık 2010       Mesaj #173
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
dosya bozuk değil,tamamen işletim sistemi ile alakalı,xp için indirmeniz gerek... ben de uzun süre uğraştım az önce farkettim,doğrudan indirilen kurulum dosyası vista ve 7 için... bu siteden xp uyumlu olanı indirip kurabilirsiniz:

Windows Live Essentials for Windows XP
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Aralık 2010       Mesaj #174
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Benim derdime derman olacak bir yiğit varmı arkadaşlar benim msn2011 sürümü fakat sürekli bağlantım kopuyor bilgisayarımı kasmasına neden oluyor yeniden açacağı zaman neden bağlantım kopuyor anlamıyorum internet hızım 8 megabit 4 gb ram var 1 tb hdd var 1 gb ekran kartı amd 360+2 ghz çif çekirdekli işlemcim var windows 7 işletim sistemi kullanıyoorum bu msn i çok sevdim facedeki arkadaşlarla falan faceye girmeden konuşabiliyorum ama bağlantım koptuğu için deli oluyorum tamamen bilgisayardan kaldırdım yeniden kurdum yine kopuyor yalvarrım biri bana format atmadan yardım etsin şimdiden çok tşkler (sezgin çavdar nevşehir)

bağlantı devamlı kopuyor ise wireless veya lan driverini güncellemeni kesinlikle tavsiye ediyorum
wrongday - avatarı
wrongday
Ziyaretçi
6 Aralık 2010       Mesaj #175
wrongday - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar ben çoklu msn için a-patch kurdum bunu kaldırmak istiyorum nasıl kaldırabilirim program ekle kaldırda çıkmıyo :s
labrador582 - avatarı
labrador582
Ziyaretçi
7 Aralık 2010       Mesaj #176
labrador582 - avatarı
Ziyaretçi
bu sürümde discovery calısmıyor neden
h2o - avatarı
h2o
Ziyaretçi
7 Aralık 2010       Mesaj #177
h2o - avatarı
Ziyaretçi
2011 kullanıyorum...listemdek kişilerin fotolarını artık göremiyorum neden olabilir?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Aralık 2010       Mesaj #178
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
son sürüm msnin discovery tanımlamıyormu kabul etmedi
emreyildiz - avatarı
emreyildiz
Ziyaretçi
8 Aralık 2010       Mesaj #179
emreyildiz - avatarı
Ziyaretçi
Son bir sürüm daha çıktı ama henüz msxlabs ta göremiyorum. Buradaki tümü değilde sadece işimi görecek exe yeterli o yüzden sizden bekliyorum. Umarım en kısa zamanda eklenir.
_RoSe_ - avatarı
_RoSe_
Ziyaretçi
8 Aralık 2010       Mesaj #180
_RoSe_ - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
emreyildiz adlı kullanıcıdan alıntı

Son bir sürüm daha çıktı ama henüz msxlabs ta göremiyorum. Buradaki tümü değilde sadece işimi görecek exe yeterli o yüzden sizden bekliyorum. Umarım en kısa zamanda eklenir.

Emreyildiz son sürümü derken ? neyi kast ediyorsunuz anlamadim ama msn diyorsaniz en son sürüm burda linki kontrol ederseniz görürsünüz .

Windows Live Messenger 2011

SAYGILAR