Arama

Günlük İleti Sınırı Nedeniyle İletiniz Gönderilmedi Sorunu

Güncelleme: 8 Kasım 2010 Gösterim: 10.179 Cevap: 1
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
5 Kasım 2010       Mesaj #1
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Bu çözüm makalesi 24 saat içerisinde maksimum sayıda gönderilebilecek mesaj sayısını aşıp ve bundan dolayı daha fazla mesaj gönderemiyen kullanıcılara bilgi vermek amaçlıdır .

Sponsorlu Bağlantılar
Belirtiler:

Kullanıcılar Windows Live Hotmail’de ileti göndermek istediklerinde aşağıdaki mesajla karşılaşacaklardır:
"Günlük ileti sınırı nedeniyle iletiniz gönderilmedi. Ancak endişelenmeyin, iletiyi Taslaklar klasörünüze kaydettik. Sınırı artırmak için."

Hotmail bir gün içerisinde ne kadar ileti gönderebileceğime neden sınır koyuyor?
Sınırlar istenmeyen email göndericilerini caydırma ve istenmeyen emaillerin sayısını azaltmaya yardımcı olma amaçlı kullanılır.

İleti gönderme sınırı nedir?
İleti gönderme sınırı Hotmaildeki itibarınıza bağlıdır. Sistemin itibarınızı oluşturması için bir kaç güne ihtiyacı vardır. Bu nedenle yeni hesaplar ya da istenmeyen email gönderme etkinliğinde bulunan kişilerin hesapları üzerinde sıkı sınırlamalar vardır.

Eğer yeni bir kullanıcıysanız, düşük gönderi kotası geçici bir kısıtlamadır ve kullanıcı sistemde güvenililirlik kurar kurmaz sınır 300’e yükseltilmiştir.

Eğer eski kullanıcıysanız,şu andaki hesap etkinliği bize yanlış bir uyarı göndermiş olabilir.
Cep telefonu numarası ile hesabınızı doğrulayın: http://g.live.com/1rewlive4tup/tupp

Bir uzmanla görüşmek ve gönderi sınırlarını düzeltmek için burada mesaj oluşturun.

Not
: Alıcılar emaillerden farklıysa – 5 alıcılı 1 email’i 1 değil 5 email olarak sayın.

Limitime ulaştığımda ne yapmalıyım?
İlk olarak ,şu andaki mesajınızı taslak olarak saklamalısınız. Eğer 300 alıcı sınırına ulaştıysanız ve daha fazla ileti göndermek istiyorsanız,ödemeli bir hesaba geçmelisiniz. Hotmail Plus ve MSN Premium’un her ikiside ödemeli hesaplardır ve kullanıcıların yüksek gönderi limit ayrıcalığı vardır.

Hesabınızı Windows Live Hotmail Plus’a aktarmak için, buraya gidiniz http://www.gowindowslive.com/hotmailplus/en-us/default.aspx

MSN Premium’a aktarmak için, buraya gidiniz http://get.msn.com/?prod=premium&tb=FeaturesTab

Lütfen bu Servislerden birine kaydolunca burada bir mesaj oluşturunuz ve böylelikle bir moderatör gönderi limitlerinizin yenilendiğini onaylayabilir.
Eğer ulaştığınız limit 300’den aşağıysa,Hotmaili düzenli olarak kullanmaya devam ediniz. Hesabınızın meşru kullanımı, limitinizin bir kaç gün içinde 300 alıcıya çıkmasını sağlayacaktır.

Sistemin meşru bir kullanıcı olduğumu farketmesi için bir kaç gün beklemek istemiyorum. Bunu kanıtlamak için ne yapabilirim?
Cep telefonu numarası ile hesabınızı doğrulayın: http://g.live.com/1rewlive4tup/tupp

Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...
a.zekiergun - avatarı
a.zekiergun
Ziyaretçi
8 Kasım 2010       Mesaj #2
a.zekiergun - avatarı
Ziyaretçi
BEN BUGÜN 08/11/2010 EVDEN GÜNDÜZ SAAT 12.00 DE AYRILDIM.SAAT 18.10 DA EVE GELDİM.BU GÜN 3 VEYA 4 İLETİ GÖNDERDİM.SAAT 18.30 DAN SONRA İLETİ GÖNDEREYİM DİYE BİLGİSAYARI AÇTIĞIMDA NE HİKMETSE AKŞAMLARI HEP BU SAATTE OLUYOR LİMİTİNİZ DOLDU MESAJINIZ TASLAKLARA KAYDEDİL DENİLİYOR.BURDA BİR KAYIT HATASI OLDUĞU DÜŞÜNCESİNDEYİM.BU DURUMUN DÜZELTİLMESİ İÇİN YARDIMCI OLUNMASINI İSTİYORUM. SEVGİ VE SELAMLAR ALİ ZEKİ ERGÜN
Sponsorlu Bağlantılar

Benzer Konular

29 Mayıs 2012 / mawice Sosyal Ağlar
5 Kasım 2010 / CrasHofCinneT Sosyal Ağlar
16 Haziran 2011 / ThinkerBeLL Sosyal Ağlar