Arama

Eski ve Yeni Messenger Sürümleri - Download - Sayfa 4

Güncelleme: 30 Haziran 2012 Gösterim: 66.750 Cevap: 69
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2011       Mesaj #31
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
hena33 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar bana yardım benim bilgisayımdan xp şimdi ben msn 2011 yüklesem kabul edermi baktım yorumlara etmez gibi görünüyor ddediler .. ben bu arada msnyi sildimm şimdi yeniden yüklüyorum 8.5 msn yüklüyorumm yüklesemmi

XP için WLM 2009 sürümünü var. 8.5'i msnmsgr.exe dosyasıyla kullanabilirsin ancak kamerayı çalışmıyor admininde önceki mesajlarda söylediği gibi...
Sponsorlu Bağlantılar
dORa34 - avatarı
dORa34
Ziyaretçi
27 Şubat 2011       Mesaj #32
dORa34 - avatarı
Ziyaretçi
Forumdada çok aradım o kadar çok sormuşlarki kimseyede net cevap verilmemiş! eski sürümlerin olduğu link verilmiş!

Sponsorlu Bağlantılar
2011 msni kaldırıp 2009 kurduktan sonra tekrardan 2011 kurmalısınız güncellemesi çıkmaması için ne yapabilirim söyleyebilirmisiniz?
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
28 Şubat 2011       Mesaj #33
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
İlk mesajı dikkatlice okuyacak olursanız msnmsgr.exe dosyasını indirip ilgili klasöre koymanız gerektiği belirtiliyor. Bu sayede güncelleme zorunluluğu ortadan kalkar.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011       Mesaj #34
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

İlk mesajı dikkatlice okuyacak olursanız msnmsgr.exe dosyasını indirip ilgili klasöre koymanız gerektiği belirtiliyor. Bu sayede güncelleme zorunluluğu ortadan kalkar.

Uzun süredir MSN kullanmıyorum arkadaşla aynı konuda bişey sorucaktım WLM 2009 için msnmsgr.exe dosyası hangisi diğer sürümlerin yanında belirtmişsin WLM 2009da yok?

MSN Messenger 7.5 + (msnmsgr.exe)

Windows Live Messenger 8.1 + (msnmsgr.exe)

Windows Live Messenger 8.5 + (msnmsgr.exe)

Windows Live Messenger 2009 + ?

2. Sorum XP kullanıyorum XP için son sürüm 2009 olduğuna göre uyarı vermeme gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Yani sadece WLM 2009'u yüklesem güncelleme uyarısı almayabilir miyim?
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
28 Şubat 2011       Mesaj #35
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
WLM 2009 için msnmsgr.exe dosyasına ihtiyaç yok. En son sürümü zaten güncel sürüm olarak kabul ediliyor (XP için).

Windows Live Messenger 14.0.8117.416
NOScar - avatarı
NOScar
Ziyaretçi
8 Mart 2011       Mesaj #36
NOScar - avatarı
Ziyaretçi
normal olarak kullandım taki bu gün pcimde windows 7 yi kullaniyorum msnyi açmaya çaliştim normal olarak pencere geldi birşey yazarken cok yavaş yaziyor mesela mail adresi yazarken zaten acc name ve passwordumu girdikten sonra beni hatirla şifremi hatirla gibi seçeneklere tiklayamiyorum tıklamayı kendi kaldirmiş hack yediğimi düşündüm sonra kaspersky lisanslı kullanıcııyım tarattım birşey bulamadım.
NOScar - avatarı
NOScar
Ziyaretçi
9 Mart 2011       Mesaj #37
NOScar - avatarı
Ziyaretçi
sorunu hallettim windows 7 kullanyorum kullanıcı hesabımda parola var parala uygulamasını kaldırdım ve msn açildi nekadar saçma değilmi
azg21 - avatarı
azg21
Ziyaretçi
20 Mart 2011       Mesaj #38
azg21 - avatarı
Ziyaretçi
artık win 7 de işe yaramıyor defalarca yükledin patch ledim ama her defasında güncelleme istedi mecbur güncelledim faka 2011 de ise bi türlü ses problemini iaşamdım benim ses gidiyor karşı tarafın sesi bana gelmiyor ne yaptımsa işe yaramadı. Msn Sad
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
20 Mart 2011       Mesaj #39
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
azg21 adlı kullanıcıdan alıntı

artık win 7 de işe yaramıyor defalarca yükledin patch ledim ama her defasında güncelleme istedi mecbur güncelledim faka 2011 de ise bi türlü ses problemini iaşamdım benim ses gidiyor karşı tarafın sesi bana gelmiyor ne yaptımsa işe yaramadı. Msn Sad

Az önce Windows 7 Ultimate (64bit) sürümünde MSN Messenger 7.5'i denedim, güncelleme istemeden oturum açtı.
memleket44 - avatarı
memleket44
Ziyaretçi
9 Nisan 2011       Mesaj #40
memleket44 - avatarı
Ziyaretçi
son 10 gündür 8.5 sürümünde (karşımdaki arkadaşta da 8.5 var) kamera gönderiyoruz, 30 saniye sonra istek iptal oluyor... 10 gün öncesine kadar normaldi... (xp de de denedim, win7 de de)