Arama

Eski ve Yeni Messenger Sürümleri - Download - Sayfa 5

Güncelleme: 30 Haziran 2012 Gösterim: 66.739 Cevap: 69
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
9 Nisan 2011       Mesaj #41
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
memleket44 adlı kullanıcıdan alıntı

son 10 gündür 8.5 sürümünde (karşımdaki arkadaşta da 8.5 var) kamera gönderiyoruz, 30 saniye sonra istek iptal oluyor... 10 gün öncesine kadar normaldi... (xp de de denedim, win7 de de)

Görüntülü görüşmelerde sorun yaşamamak için yeni sürümlere güncellemeniz gerekiyor.
Sponsorlu Bağlantılar
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
memleket44 - avatarı
memleket44
Ziyaretçi
9 Nisan 2011       Mesaj #42
memleket44 - avatarı
Ziyaretçi
200-2010-2011 sürümlernin hiç birini sevmedim. son çıkan sürüm bir öncekinden kötümü olmak zorunda...
Sponsorlu Bağlantılar
mutlu_mutlu - avatarı
mutlu_mutlu
Ziyaretçi
10 Nisan 2011       Mesaj #43
mutlu_mutlu - avatarı
Ziyaretçi
Bende eski sürümden yani 7.5 çok sevmeme rağmen,kameralı görüşeme olmuyordu.Acaba düzeltilme durumu olabilir mi diye düşünürken bunun mümkün olmadığını söylemişiniz.Bende MSn 9 yükledim.Ama gözüm bir türlü alışamadı.Ahh 7.5 sen ne kadar da güzelmişin....Neyse benim sormak istediğim 3 şey var...
1.Bu son sürümde msn yi her açışımda kullanıcı adını ve parolayı yazmak zorunda kalıyorum.3 şıkkı da işaretlememe rağmen....7.5 ne güzel böyle bir sorun yoktu....
2.Aynı anda 2 yada 3 hesap nasıl açabilirim bu sürüm de?
3.Burada tekrardan 7.5 eklemek isteyenler için imkan var da;exe dosyası ne oluyor?Ben mesela sadece msn 7.5 indiriyorum.Bazen bu sürümden sıkıldığımda 7.5 tekrar yüklemek istiyorum da...
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
10 Nisan 2011       Mesaj #44
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
mutlu_mutlu adlı kullanıcıdan alıntı

Bende eski sürümden yani 7.5 çok sevmeme rağmen,kameralı görüşeme olmuyordu.Acaba düzeltilme durumu olabilir mi diye düşünürken bunun mümkün olmadığını söylemişiniz.Bende MSn 9 yükledim.Ama gözüm bir türlü alışamadı.Ahh 7.5 sen ne kadar da güzelmişin....Neyse benim sormak istediğim 3 şey var...
1.Bu son sürümde msn yi her açışımda kullanıcı adını ve parolayı yazmak zorunda kalıyorum.3 şıkkı da işaretlememe rağmen....7.5 ne güzel böyle bir sorun yoktu....
2.Aynı anda 2 yada 3 hesap nasıl açabilirim bu sürüm de?
3.Burada tekrardan 7.5 eklemek isteyenler için imkan var da;exe dosyası ne oluyor?Ben mesela sadece msn 7.5 indiriyorum.Bazen bu sürümden sıkıldığımda 7.5 tekrar yüklemek istiyorum da...

1 - Sürüm farkı olmaksızın ilgili seçeneklerin çalışması gerekiyor. Messenger açıldığında tamamen kapatıp yeniden açmayı deneyin. Bunu yaptığınızda e-posta adresiniz ve parolanız hatırlanmış şekilde otomatik olarak oturumun açılması gerçekleşebilir. Olmazsa; farklı bir adres kullanarak oturum açmayı ve yine ilgili seçenekleri işaretlemeyi deneyin. Bu da sonuç vermezse hesabınızla ilgili klasörleri bulup silmeniz gerekiyor: Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

2 - MSN 9'dan kastınız WLM 2009 olmalı. Bu yamayı uygulayarak çoklu oturum açabilirsiniz: Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch

3 - Tekrar güncel olmayan bir sürüme dönmek isterseniz hazırlamış olduğumuz exe dosyalarını kullanmanız gerekiyor. Aksi halde oturum açmaya çalışırken "Yeni bir sürüm mevcut, şimdi güncellemek ister misiniz?" gibisinden bir uyarı alır ve oturum açamazsınız.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
mutlu_mutlu - avatarı
mutlu_mutlu
Ziyaretçi
10 Nisan 2011       Mesaj #45
mutlu_mutlu - avatarı
Ziyaretçi
Teşekkürler.Eski sürümü kurduğumda böyle bir uyarı almıyordum.Ama exe dosyasının ne işe yaradığını anladım.Anında cevap geldiği için yeniden teşekkürler....Kolay gelsin...
jeff - avatarı
jeff
Ziyaretçi
14 Nisan 2011       Mesaj #46
jeff - avatarı
Ziyaretçi
Adım Mavi... Soyadım Karanlık...
mutlu_mutlu - avatarı
mutlu_mutlu
Ziyaretçi
15 Nisan 2011       Mesaj #47
mutlu_mutlu - avatarı
Ziyaretçi
İyi akşamlar.Çoook büyük bir sorunum var.Msn 9 yükledim yukarda yazdığım gibi.Geçen gün pc de sorun oldu ve bende kaldırmak zorunda kaldım.Bugün tekrardan kurmak istiyorum.Kuruyorum,ama msn kurulmuyor.Yani kuruldu diyor;ortada birşey yok.2 3 defa denedim,olmadı.Ne yapmam gerekiyor.7.5 ile kamera görüşmesi olmadığı için malesef bunu kurmak zorundayım.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
15 Nisan 2011       Mesaj #48
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasörü içinde, msnmsgr mevcut mu?
mutlu_mutlu - avatarı
mutlu_mutlu
Ziyaretçi
15 Nisan 2011       Mesaj #49
mutlu_mutlu - avatarı
Ziyaretçi
Ben hepsini sildim.Yani Windows live ile ilgili hiçbir dosya gözükmüyor.Yalnız şöyle bir durum oluştu.Ben bunu ilk Belgelerim klasörüne atmıştım.Dikkatsizlikle birşey yaptım ve belgelerim klasöründeki bütün dosylarım silinmişti.Ondan sonra oldu.Prog.ekle/kaldırdan da zor kaldırmıştım o zaman.
Resim ekleme olayı var mı?Bir resim atmak istiyorum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Nisan 2011       Mesaj #50
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Beyler Cam sorunu için sadece Regedit ayarlarını yapmanız Yeterli..