Arama

Facebook'ta yakınlardaki aktiviteler haberlerinin görünmesini nasıl engellerim?

Güncelleme: 20 Haziran 2013 Gösterim: 13.162 Cevap: 0
ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
29 Haziran 2011       Mesaj #1
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Facebook Aktivite Ayarları
MsXLabs.org

İnsanların profilimdeki bir Yakınlardaki Aktiviteler haberini (örn. değişen ilişki durumu) görmesini nasıl engellerim?


Yakınlardaki Aktiviteler haberlerini tamamen kapatamasanız da, başkalarının belirli türlerdeki haberleri görmelerini engelleyebilirsiniz.

İnsanların yaptığınız bir profil değişikliğiyle (örn. değişen ilişki durumu) ilgili Yakınlardaki Aktiviteler haberini görmesini engellemek için:

  1. Gizlilik Ayarları'nıza gidin.
  2. "Facebook'ta Paylaşım" kısmındaki "Ayarları özelleştir" bağlantısına tıklayın.
  3. Her bir kısmı istediğiniz gizlilik düzeyine göre güncelleyin. Örneğin, ilişki durumunuzu değiştirmek istiyor ancak kimsenin bu değişiklikle ilgili bir Yakınlardaki Aktiviteler haberi görmesini istemiyorsanız, "İlişkiler" ayarınızı "Sadece Ben" olarak özelleştirin.
Not: "Sadece Ben" ayarını seçerseniz, ilişki değişikliğinizle ilgili bir Yakınlardaki Aktiviteler haberini siz yine de görebilirsiniz ancak başka kimse göremez.

İnsanların beğendikleriniz, aktiviteleriniz ve diğer bağlantılarınızla ilgili bir Yakınlardaki Aktiviteler haberini görmesini engellemek için:
  1. Gizlilik Ayarları'nıza gidin.
  2. "Facebook'ta Bağlantı Kurma" kısmının altındaki "Ayarları Gör" bağlantısına tıklayın.
  3. "Beğendiklerini, aktivitelerini ve diğer bağlantılarını görme" kısmını istediğiniz gizlilik düzeyine göre güncelleyin.
Not: Burada kısıtladığınız hiç kimse, profilinizin Bilgiler sekmesinde beğendiklerinizi ve aktivitelerinizi göremeyecektir.

Size ait olmayan içeriklerle (örneğin, başkalarının durumları hakkında yaptığınız yorumlar) ilgili haberler için, Yakınlardaki Aktiviteler haberleri, içeriği paylaşan kişi tarafından seçilen gizlilik ayarlarına bağlı olarak sadece haberin ilgili olduğu asıl içeriği görmeye izinli olan kişiler tarafından görülür. Herhangi bir Yakınlardaki Aktiviteler haberini, farenizi haberin üzerine getirdiğinizde sağ tarafta beliren "Kaldır" düğmesine tıklayarak kaldırabileceğinizi unutmayın.
Son düzenleyen _Yağmur_; 20 Haziran 2013 09:13 Sebep: Mesajlar birleştirildi.
Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!

Benzer Konular

26 Şubat 2015 / Misafir Cevaplanmış
25 Mayıs 2011 / ThinkerBeLL Sosyal Ağlar
16 Haziran 2011 / ThinkerBeLL Sosyal Ağlar