Arama

Twiter Keşfet Sekmesi Hakkında

Güncelleme: 19 Haziran 2013 Gösterim: 7.406 Cevap: 0
BrookLyn - avatarı
BrookLyn
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012       Mesaj #1
BrookLyn - avatarı
Kayıtlı Üye
Twitter'da kesfet nasıl kullanılır?
MsXLabs.org

Sponsorlu Bağlantılar


3SOX6

Keşfet Hakkında

Keşfet sekmesi size Twitter'da takip edebileceğiniz yeni bilgi kaynakları sunar. Keşfet sekmesinin tüm özelliklerini nasıl kullanacağınızı öğrenmek için okumaya devam edin: Hikayeler, Etkinlik, Kimi Takip Etmeli, Arkadaşlarını Bul ve Kategorilere Göz At.

Hikayeler

Keşfet'in içinde yer alan Hikayeler sekmesi Twitter'da popüler olan konuları sergiler. Hikayeler, size benzer kişilerin o anda konuştukları konuların bir derlemesidir. Tüm Hikayeler Gündem Başlıkları arasına girmemiş olabilir ama umarız tüm Hikayeler sizin için ilgi çekici olacaktır. Bazıları yeni şeyler öğrenmenizi bile sağlayabilir!

Etkinlik
Etkinlik sekmesinde önem verdiğiniz kişilerin Twitter'da neler yaptığını görebilirsiniz. Etkinlik, Twitter'da takip ettiğiniz kişilerin favorilerine ekledikleri ve retweetledikleri en son tweetleri ve takip ettikleri kullanıcıları aynı yerde gösterir.

Kimi Takip Etmeli
Twitter size şu anda takip etmekte olduğunuz hesaplara dayanarak ilginizi çekebilecek yeni hesaplar önerir ve takip etmek isteyebileceğiniz hesaplar bulmanıza yardımcı olur. Keşfet sayfasında size önerilen hesapları görebilirsiniz.

Arkadaşlarını Bul
Keşfet bölümünde yer alan Arkadaşlarını Bul sekmesi, e-posta hesabınızdan kişi aktararak arkadaş ve meslektaşlarınızı kolayca takip etmenizi sağlar.

Kategorilere Göz At

Keşfet bölümünde yer alan Kategorilere Göz At sekmesi genel ilgi alanlarına göre düzenlenmiş, sevilen hesapların listesini içerir. Bu öneriler Twitter'da takip edebileceğiniz harika hesapların yalnızca küçük bir kısmını içerir fakat yine de çaşlangıç için iyi bir yerdir.

Son düzenleyen _VICTORY_; 19 Haziran 2013 13:38 Sebep: Düzenlendi.

Benzer Konular

12 Mart 2015 / Misafir Soru-Cevap
14 Aralık 2012 / Misafir Soru-Cevap