Arama

Facebook İfadeleri

Güncelleme: 21 Haziran 2013 Gösterim: 7.980 Cevap: 0
BrookLyn - avatarı
BrookLyn
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012       Mesaj #1
BrookLyn - avatarı
Kayıtlı Üye
Facebook İfadeleri
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Gdzrj


Windows Live Messenger, yani MSN’den bildiğimiz ve yazışmalarımızda sürekli kullandığımız ifadeleri artık facebook'da sohbet ederken veya yorum yazarken de kullanabileceğiz.

İfadeleri – Smileyleri kullanmak çok basit, kullanmak istediğiniz ifadenin altındaki kodu yorum kısmına veya sohbet ekranına yazmak yeterli.

Facebook'da bulunan ifadelerin kodları aşağıda gösterildiği gibidir:
(Facebook Smileyleri - Facebook İfadeleri - Facebook Gülücük İfadesi - Facebook Kalp Smileyi - Facebook Kalp İfadesi - Facebook Gülme İfadesi - Facebook Ağlama İfadesi - Facebook Kalp Şekli - Facebook Kalp İşareti - Facebook Öpücük Smileyi - Facebook Öpücük İfadesi)

:) veya :-) 9kmlz
:( veya :-( 8UI3T
:P veya :-P Ypt5O
:D veya :-D jOyKX
:O veya :-O M1pCf
;) veya ;-) u1bzU
8) veya 8-) Nko0q
8| khfcl
>:( ipU8h
:\ veya :/ bCxRH
:'( a0vIR
3:) d5cF8
(^^^) 2R4Zr
<(") Mnvvs
:O EHHon
:-* veya :* G58Qp
<3 cQ2pT
^_^ 5Fbvz
-_- 4DL7z
O.o bURf9
>:o QLzfk
:v 036Tq
:3 pkUhU
:|] uHNN1
:putnam: oskyS
:42: rgMnk


Merak edenler için:
  • oskyS Chris Putnam, ilk açıldığı zamanlarda Facebook'u hedef alan bir solucan geliştirmiş ve virüs Facebook profilleri arasında hızla yayılmıştı. Daha sonra Putnam, Facebook tarafından işe alınmıştı. Facebook sohbet ve Facebook video bölümlerini kodlayanlardan biridir, 2010 yılında Facebook'tan ayrılmış.
  • rgMnk 42 gülücüğü ise Douglas Adams'ın 30 yılı aşkın bir zaman önce yazdığı Otostopçu'nun Galaksi Rehberi, BBC radyo kanalında yayınlanan hikaye daha sonra çok satanlar listesine giren bir romana dönüştü, televizyon dizisi oldu ve hatta sinema filmi olarak da çekildi. Ama ortaya koyduğu en ünlü gizem hala çözülemedi. Douglas, kitapta 42 rakamını hayatın, evrenin ve her şeyin cevabına karşılık olarak tanımlamıştı ve kitabın herhangi bir sayfasında ortalama 42 satır bulunuyordu.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
Son düzenleyen _Yağmur_; 21 Haziran 2013 17:48

Benzer Konular

11 Nisan 2012 / Morrigan Sosyal Ağlar