Arama

MSN Hata Kodu 80040154 Windows Live Messenger Hatası - Sayfa 7

Güncelleme: 1 Kasım 2012 Gösterim: 196.201 Cevap: 84
dharmakarma - avatarı
dharmakarma
Ziyaretçi
8 Ekim 2010       Mesaj #61
dharmakarma - avatarı
Ziyaretçi
hata koduyla ilgili araştırmayı yaptım baya bi. sanırım dll eksikliğinden kaynaklanıyormuş. bunun üstüne ben de yazılanları uyguladım bir bir. komut ekranında dll dosyasını kontrol ettim yazıldığı şekilde. bulamadı. sonra verilen linkten indirdim ve yükledim. sonra bilgisayarı yeniden başlattım ancak yine bir işe yaramadı.
bu hatayı bu şekilde çözebilen var mı? ya da başka hangi yollarla çözdünüz?
Sponsorlu Bağlantılar
dusman - avatarı
dusman
Ziyaretçi
9 Ekim 2010       Mesaj #62
dusman - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
fubuonur adlı kullanıcıdan alıntı

messenger yükleme yardımcısından bir eklenti yüklüyoruz daha sonra windows live temel parçalar programını çalıştırıp onar seçeneğini seçtikten sonra msn açılıyormu diye bir bakalaım eğer açılmazsa messenger ve bütün eklentileri windows live temel parçalar programını çalıştırıp kaldırıyoruz. msn yükleme yardımcısını tekrar çalıştırıp gerekli olan eklentilerle birlikte yükledikten sonra işlem tamamdır. Ben denedim bu işlem sayesinde çözdüm sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar
birçok yöntem denedim register kayıtları sildim windows eklentilerini kaldırma programlarını denedim chekdisk yapmama rağmen çözememiştim kafayı yemek üzereyken böyle bir deneme yaptım ilginç ama sorun çözüldü

Makinayı formatlamam ramak kalmıştı, teşekkürler.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ekim 2010       Mesaj #63
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayarım 80040154 hatayı verıyorum çözemiyiyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfen Msn Sad((
turgut731 - avatarı
turgut731
Ziyaretçi
26 Ekim 2010       Mesaj #64
turgut731 - avatarı
Ziyaretçi
şu link kaldırılmış galiba contacs shipi indircegimiz yeni versiyonun olduğu link lütfennnn Msn Sad((((((((((((((((((
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Kasım 2010       Mesaj #65
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bnmki 2011 di eskisini indiremiorm..
mkpgenclik - avatarı
mkpgenclik
Ziyaretçi
9 Kasım 2010       Mesaj #66
mkpgenclik - avatarı
Ziyaretçi
Bende 2009 Sürüm (Yapı 14.0.8064.206) WLM var. Oturum Aç diyorum; "Hata kodu 80040154" Karşıma böyle bir hata geliyor daha yeni yükledim.Forumdada bu hata ile ilgili çözümleri denedim denedim olmadı en baştan hata kodu: 8007007e hatasını veriyordu onu düzelttim sonra bu hatayı veriyor çözümü deniyorum olmuyor. İndirdiğimde ekstra klasöründe bulunan concats.msi yüklenememişti acaba ondan kaynaklanıyor olabilirmi? Lütfen Yardım Edin!...
mkpgenclik - avatarı
mkpgenclik
Ziyaretçi
9 Kasım 2010       Mesaj #67
mkpgenclik - avatarı
Ziyaretçi
hepsini yaptım olmuyorrr
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Kasım 2010       Mesaj #68
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
C:\Program Files\Common Files\Windows Live\.cache arkadaşlar burdan contacsı bulup tekrar yükleyin hemen oluyor pc açıp kapamanıza bile gerek yok Msn Happy buyrunnnn bu arada abiler tşk ederiz verdiğiniz bilgilerden dolayı Msn Happy KOLAY GELSİN...
thepisode - avatarı
thepisode
Ziyaretçi
8 Aralık 2010       Mesaj #69
thepisode - avatarı
Ziyaretçi
bazooka_z - avatarı
bazooka_z
Ziyaretçi
9 Aralık 2010       Mesaj #70
bazooka_z - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
thepisode adlı kullanıcıdan alıntı
Hay Allah senden razı olsun be kardeşim.. Dİğer çözümlerin hiçbiri bir işe yaramadı, bilgisayarıma karşı fiziksel şiddete başvurmama ramak kalmıştı ki bu öneriyi gördüm ve çalıştı.. Ellerin dert görmesin.! Msn Wink