Arama

MSN Hata Kodu 80040154 Windows Live Messenger Hatası - Sayfa 8

Güncelleme: 1 Kasım 2012 Gösterim: 196.185 Cevap: 84
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Aralık 2010       Mesaj #71
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bak 80040154 hatası alıyordum biraz önce aradım bu forumda cözüm bulamadım ama şu yolu izleyin PROGRAM EKLE KALDIR GİRİN WİNDOWS LİVE TEMEL PARCALARI 2011 TIKLAYIN KALDIR DEYİN TIKLADIGINIZDA 2 SEÇENEK CIKIYOR EN ALTTAKİ SEÇENEK ONAR SEÇENEGİNİ TIKLAYIN O KENDİSİ ONARIYOR SAYGILAR
Sponsorlu Bağlantılar
liva55 - avatarı
liva55
Ziyaretçi
30 Aralık 2010       Mesaj #72
liva55 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
thepisode adlı kullanıcıdan alıntı

http://rapidshare.com/files/203537234/Contacts-ship-neutral.cab

Sponsorlu Bağlantılar
indirip kurun sorun çözülsün....

dostum sagolasın cozuldu eline saglık
dasdsadsadasbn - avatarı
dasdsadsadasbn
Ziyaretçi
10 Şubat 2011       Mesaj #73
dasdsadsadasbn - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bu programdan
nevel version of concats platform is already installed
sunaben - avatarı
sunaben
Ziyaretçi
24 Şubat 2011       Mesaj #74
sunaben - avatarı
Ziyaretçi
Msn SadArkadaşlar Windows 7 işletim sistemli bilgisayarıma messengeri yükledim fakat 80040154 hata kodunu verdı sonra konulardaki yönergeleri aynen uyguladım ama olmuyor komut sistemine yazdıgım yazıya sureklı hatalı yazı diyor bide MicrosoftXML Ayrıştırıcı için karşıdan yükleme web sitesi ndede istediğiniz sayfa bulunamıyor yazıyo ve dolayısıyla sorunu çözemiyorum ya
konuyla alakalı bilgisi olan varmı acaba ?
eyurtlu - avatarı
eyurtlu
Ziyaretçi
26 Şubat 2011       Mesaj #75
eyurtlu - avatarı
Ziyaretçi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mart 2011       Mesaj #76
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sinir oldum arkadaşlar yardım edin msn açılmıo bir dosya war onu yükle dio sizin verdiginiz linklerde yine üzgünüz istediginiz sayfa bulunamadı diyor ardım edeni +rep e bogacam lütfennnnnnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aslanpayi - avatarı
aslanpayi
Ziyaretçi
5 Mart 2011       Mesaj #77
aslanpayi - avatarı
Ziyaretçi
Çözüldü: WLM2011 de bu hatayı alıyorsanız program ekle/kaldırdan onarırsanız msn tekrar açılıyor...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Temmuz 2011       Mesaj #78
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
gardaş o nasıl link öyle çalışmıyor..bizide heveslendirdin...
murathanouz - avatarı
murathanouz
Ziyaretçi
19 Ekim 2011       Mesaj #79
murathanouz - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar.
arkadaşın xp sp3 pc'si var.
pc de live 2009 yüklü idi.
geldiğinde olması gereken klasörde msnmsg.exe dosyası yoktu.
bende kaldırıp tekrar kurmayı denedim.kaldırıken kaldırıldı dedi ama kurmaya çalıştığımda messanger mevcut dedi.
netten araştırdım.zapmessanger programını çalıştırdım.tekrar kurmaya çalıştığımda elimdeki offline setup ile sorunsuz kuruldu.
herşey düzeldi derken 80040154 nolu hatayı verdi.Neti alt üst ettim.neler dendiyse yapabildiğimi yaptım ama hala aynı.
1-) Ofline setup ile kurduğumdan dolayı olmasından şüphelendim, kaldırdım online setup ile kurdum.olmadı.
2-) msxml3.dll dosyası registered ettim.tekrar başlattım.olmadı.
3-)msxml3 xml ayırıştırıcı ile verilen linkler çalışmadığından bununla ilgili bişey yapmadım.
4-)con.... .cab diye bir dosya var onu yükledim versiyon yeni olduğu için hata verdi.
5-)kaldırır gibi yapıp onar dedim.olmadı.
6-)bazı eklentileri kaldırıp öyle denedim olmadı, kurdum tekarar denedim olmadı.
7-) windows'un bütün güncellemelerini yükledim.yine olmadı.

ne yapmama lazım ya.sadece msn için format atmak istemiyorum.çatır çatır hızlı çalışan bir pc.yedeklemesi bile dert.yapabileceğim fazla bişery kalmadı.ama belki sizlerin önerileri ile bu konuyu çözebilirim.
saygılar.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Şubat 2012       Mesaj #80
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ßilqisayarım Win 7 2011 windos messenger Yüklü geldi Ben bunu kaldırdım Fakat kalkmadı sonra bi Kaldırma girişiminde bulundun Revo unstaller ile Basardım Fakar şimdi 2009 Msn Sürümünü yükleyemiyorum Yükledim fakat Yukardaki Hata Kodumu aldım Burdaki yönergeLeri kontrol ettim Ama yine olmadı onuda kaLdırdım Herşeyden vazgeçdim Şimdi 2011 de Yüklenmiyo ?..