Arama

Skype Oturum Açma Sorunu

Güncelleme: 15 Haziran 2013 Gösterim: 5.742 Cevap: 0
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
15 Haziran 2013       Mesaj #1
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Üzgünüz, Bu Microsoft Hesabı ile Skype’de Oturum Açamazsınız. Çünkü Ülkenizde Geçerli Yaş Sınırını Karşılamıyorsunuz Hatası ve Çözümü

Sponsorlu Bağlantılar
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar bende herkez gibi skype indirip hotmail adresimle oturum açmaya çalıştım ancak bana
ÜZGÜNÜZ BU MİCROSOFT HESABI İLE OTURUM AÇAMAZSINIZ ÇÜNKÜ ÜLKENİZDE YAŞ SINIRINI KARŞILAMIYORSUNUZ diyor. bende hotmail hesabımdan profil ayarlarına baktım doğum yılımı girmemişim.
onu düzeltip yeniden girmeye çalıştım ancak yine olmuyor.

Alıntı
Misafir70 adlı kullanıcıdan alıntı

merhabalar
bende tüm bunları yapıyorum ancak şu hatayı veriyor:
Üzgünüz, bu microsoft hesabı ile skype'de oturum açamazsınız çünkü ülkenizde geçerli yaş sınırını karşılamıyorsunuz.
ilk başta skype ile oturum açarken hotmail hesabımda doğum yılım yazılı değildi ancak hemen hotmail den doğum yılımı güncelledim andak yine aynı sorun devam ediyor. bunun bir çözümü var mıdır ?


Skype’a geçişte yaşanan en büyük problemlerden birisi de budur. Live’a kayıt olurken yaşını küçük olarak girmiş kullanıcıların karşısına Skype’a geçiş ile çıkan bu hata, aslında Skype’ı kurarken okumadan onay verdiğimiz kullanıcı sözleşmesinden kaynaklanıyor. Skype forumlarında bu hatanın nedeninin, kişinin söz konusu kullanıcı sözleşmesini imzalayacak yasal yaşta olmadığından Skype’a giriş yapmasına izin verilmediği söyleniyor. Bu yaşın da ülkeden ülkeye farklılık gösterdiğini de ekleyelim. Ancak bunun bir çözüm yolu var.
Öncelikle buraya tıklayarak Microsoft profilinize giriş yapın. Karşınıza şöyle bir ekran gelecek;

skype8

Buradan Kişi Bilgileri başlığının altındaki düzenle butonuna bastığınızda doğum yılınızı ve diğer bilgilerinizi değiştirebileceğiniz bir sayfaya geçeceksiniz. Doğum yılınızı 18 yaşından büyük olacak şekilde ayarlamanızda fayda var.

Daha sonra buraya tıklayarak Microsoft Hesabınıza giriş yapın. Aşağıdaki resimde kırmızı ile yuvarlak içerisine aldığımız alandaki kişisel bilgileri düzenle sekmesine tıklayarak, yaşınızı burada da en az 18 yaşında olacak şekilde ayarlamalar yapmalısınız.

skype9

Son olarak buraya tıklayarak Skype profilinize giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza şöyle bir ekran gelecek. Buradan da resimde kırmızı ile işaretlediğimiz alana, yani profil sekmesine tıklamalısınız.

skype10

Açılan sayfada biraz aşağılara doğru indiğinizde de “Doğum Tarihi” sekmesini göreceksiniz. Aynı şekilde burada da yaşınızı 18 olacak şekilde ayarlamalısınız. Bu üç yerde de yaşınızı değiştirdikten sonra Skype’a rahatlıkla geçiş yapabilirsiniz.



BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 4 üye beğendi.
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ

Benzer Konular

31 Ağustos 2009 / Ziyaretçi Soru-Cevap
4 Şubat 2014 / Efulim Sosyal Ağlar
27 Temmuz 2011 / G-g Soru-Cevap
6 Temmuz 2015 / Misafir Soru-Cevap