Arama

StuffPlug 3 BETA (Windows Live Messenger uyumlu) - Sayfa 15

Güncelleme: 25 Mayıs 2008 Gösterim: 122.690 Cevap: 202
ERDEM 1 - avatarı
ERDEM 1
Ziyaretçi
8 Eylül 2007       Mesaj #141
ERDEM 1 - avatarı
Ziyaretçi
aynı sorun bendede var arkadaşlar SP3.0.387.BETA msn 8.5 yükledikten sonra yok oldu artık kullanamıyorum.lütfen önce live mesenger yükleyin uyarısı banada geliyor ne yapmam gerek.

Sponsorlu Bağlantılar
(please install windows live messenger before installing stuffplug3 ) aynen böyle
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
8 Eylül 2007       Mesaj #142
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ERDEM 1 adlı kullanıcıdan alıntı

aynı sorun bendede var arkadaşlar SP3.0.387.BETA msn 8.5 yükledikten sonra yok oldu artık kullanamıyorum.lütfen önce live mesenger yükleyin uyarısı banada geliyor ne yapmam gerek.

Sponsorlu Bağlantılar
(please install windows live messenger before installing stuffplug3 ) aynen böyle

SP3.0.387.BETA, wlm 8.5 ile uyumlu değildir.uyumlu sürüm yakın zamanda sitemisde yayınlanacaktır.
ERDEM 1 - avatarı
ERDEM 1
Ziyaretçi
8 Eylül 2007       Mesaj #143
ERDEM 1 - avatarı
Ziyaretçi
ilgi ve alakanız için çok teşekkürler.iyi geceler
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
8 Eylül 2007       Mesaj #144
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
*StuffPlug 3'ü WLM 8.5'te kullanabilmek için:

-\Program Files\MSN Messenger klasörünün içindeki msacm32.dll dosyasını
-\Program Files\Windows Live\Messenger klasörünün içine kopyalayın
-WLM 8.5'i yeniden başlatın.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
monarch - avatarı
monarch
Ziyaretçi
13 Eylül 2007       Mesaj #145
monarch - avatarı
Ziyaretçi
selamlar..

uzun zamandır live msn 8.0 kullanıyordum. bu gece bilgisyarımı tekrar başlattığımda msn "ya güncelleme yaparsın, ya da msn e giremezsin" gibi bir uyarı verdi..

neyse 8.1 i yükledik. ama uyuz olduğum bir olay meydana geldi. karşı taraftan gelen linke tıkladığım zaman yeni bir explorer penceresinde değilde varolan da açıyor.. buna bir çözüm yokmu?

Birde msn listesinin sol tarafındaki sekmeleri nasıl giderebilirim..
CaLvin - avatarı
CaLvin
Ziyaretçi
13 Eylül 2007       Mesaj #146
CaLvin - avatarı
Ziyaretçi
Ya arkadaşlar ben Live Messenger'i gördüm göreli ne bicim görüntüsü var hiç hoş değil hayatta kullanmam demiştim ama bugün zorla kullaniyoruz vede kullanacaz sanirim Msn Sad
Sabah MSN'ime giriş yapmaya calisirken "Güncellemeyi Yüklemelisiniz" gibi bir zorunlu güncelleme ile Live yükletti 7,5 kullanamiyorum Plus ekini felan indirdim eskisi gibi bir nevi olduda ben 7,5 istiyorum bunu gideremezmiyiz yaa tekrar kuruyorum gene ayni şeyi diyor bana nasıl o güncellemeyi engelleyebilirim acaba bilen var mi ?
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
13 Eylül 2007       Mesaj #147
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
mezcibjk - avatarı
mezcibjk
Ziyaretçi
13 Eylül 2007       Mesaj #148
mezcibjk - avatarı
Ziyaretçi
teşekkürler emeginize
herdem82 - avatarı
herdem82
Ziyaretçi
14 Eylül 2007       Mesaj #149
herdem82 - avatarı
Ziyaretçi
kesinlikle 7,5 geri yükleyeceğim. son haberlerin içindeki MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?

başlıklı konuda anlatıldığı gibi yapıp şu saçma sapan olan Live belasından kurtulacağım, vazgeçemeyenler için önerim öle yapsınlar. kolay gelsin
onurpir - avatarı
onurpir
Ziyaretçi
15 Eylül 2007       Mesaj #150
onurpir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar ben programı kurdum ama Karşı taraf penceremi açtığında uyarı almıyorum yardımcı olabilirmisiniz