Arama

Sinan Şamil Sam

Güncelleme: 19 Haziran 2007 Gösterim: 24.118 Cevap: 2
Kral_Aslan - avatarı
Kral_Aslan
VIP MsXTeam
18 Haziran 2007       Mesaj #1
Kral_Aslan - avatarı
VIP MsXTeam
sinansamil sevinc byk

Doğum tarihi: 23.6.1974
Sponsorlu Bağlantılar

Doğum yeri: Frankfurt

Medeni hali: Funda Sam ile evli ve Defne-Buse isminde bir kızları var
Boyu: 1,92
Kilosu: 112
Hobileri: Doğa ve hayvanlar


Amatör boks hayatındaki başarıları

Dokuz defa Türkiye şampiyonluğu

- 1992 Geçlerde Dünya Şampiyonluğu - 1993 Vize-Avrupa şampiyonluğu - 1995 Dünya Ikinciliği - 1999 Büyüklerde Dünya Şampiyonluğu

Profesyonel boks hayatı: 15 Nisan 2000

Antrenörü: Fritz Sdunek Menajer : Ahmet Öner

12.10.2002 Avrupa Ağır Sıklet Boks Şampiyonası. Rakip, Przemyslaw Saleta -Polonya. (Nakavt) 7 Raund 08.02.2003 Berlin Avrupa Ağır Sıklet Boks Şampiyonası. Rakip, Danny -Williams (Teknik nakavt) 6. Raund 26.04.2003 Schwerin Ağırsıklet Boks Karşılaşması. Rakip, Julius Francis -(Nakavt) 7. Raund 20.11.2004 WBC Dünya Kıtalararası Ağırsıklet Boks Şampiyonası. Rakip, -Denis Bakthov Rusya, (Nakavt) 10. Raund 22.02.2005 Berlin WBC Dünya Kıtalararası Ağırsıklet Boks Şampiyonası -Unvan Maçı. Rakip, Lawrence Clay-Bey (Sayıyla galibiyet) 12 Raund üzeri maç 11.06.2005 kempten WBC dünya kıtalarası ağırsiklet boks ünvan maçı rakip ugandalı peter okhello 12 raund üzeri maç sayıyla galibiyet 12.11.2005 hamburg WBC dünya kıtalarası ağırsiklet boks ünvan maçı ve WBC dünya ağırsiklet eliminasyon maçı rakip rus oleg maskaev 12 raund üzeri maç yenilgi. Sinan Şamil Sam, amatör boks yaşamında da çok başarılıydı: Dokuz defa Türkiye şampiyonluğunu kazandı. 1992 yılında Geçlerde Dünya Şampiyonu oldu. 1993'te Vize-Avrupa şampiyonluğunu kazandı. 1995 Dünya Ikinciliğini elde ederken 1999 Büyüklerde Amatör Boks Dünya Şampiyonu olmayı başardı.

12 Ekim 2002'de Sinan, Polonyalı rakibi Przemyslaw Saleta karşı Avrupa Şampiyonluğu için ringe çıktı ve yedinci raundda nakavtla yendi. Sam, altın kemerini iki maç boyunca korumasını bildi. Bunlardan ilki Danny Williams'a karşıydı ve maçı altıncı raundda teknik nakavtla aldı. Ikinci maçında ise Julius Francis ile yaptı ve bu maçı da yedinci raundda nakavtla kazandı. 14 Şubat 2004 tarihinde Stuttgart'ta ringe çıkan Sinan Şamil Sam, Arnavut asıllı Alman vatandaşı Luan Krasniqi'ye sayıyla yenilerek altın kemeri teslim etti.

20.11.2004 tarihinde Güney Almanya'nın Kempten kentinde Rus boksör Denis Bakthov'a karşı ringe çıktı. Bakhtov'u onuncu raundda nakavtla yenerek WBC klasmanında Dünya Kıtalararası Ağırsıklet Boks Şampiyonluğunu ülkemize yaşattı.

Sinan Şamil Sam, ünlü antrenör Fritz Sdunek ile antrenman yapıyor. Sdunek, basına yaptığı bir açıklamada, "Sinan benim için dünyanın en iyi ağır sıklet boksörlerinden birisidir ve dünya şampiyonu olabilecek kapasiteye sahiptir. Bunun için Sinan'a gerekli ortamı sağlayarak şansı vereceğiz" dedi.

Sinan Şamil Sam, bu güne kadar: iki defa birinci raund, bir defa ikinci raund, altı defa üçüncü raund, iki defa beşinci raund, bir defa altıncı raund, iki defa yedinci raund ve bir defa onuncu raundda olmak üzere 15 maçını nakavtla kazandı.
Biyografi Konusu: Sinan Şamil Sam nereli hayatı kimdir.
Hayatın ne anlamı var.. Yanımda sen olmayınca....
DrAm3vLH - avatarı
DrAm3vLH
Ziyaretçi
18 Haziran 2007       Mesaj #2
DrAm3vLH - avatarı
Ziyaretçi
Hamburg
Dünyanın yedi harikası
Sponsorlu Bağlantılar
Vedat Alyaz
HAMBURG- Kentindeki Alsterdorfer spor kompleksinde ringe çıkan sekiz boksörümüzden yedisi zaferle ayrıldı. Beş bin kişilik salonu tıka basa dolduran seyirciler sporcularımıza müthiş destek verdi. Ünlü menajer Ahmet Öner tarafından kurulan arena Box-Promotion Şirketi adına ringe çıkan tüm boksörler müsabakadan zaferle ayrılmayı başardı. Sporcularımız Atatürk’ün ölüm günü nedeniyle göğüslerinde (Atam izindeyiz) yazısıyla geldi. Çiçeği burnunda profesyonel boksörümüz Selçuk Aydın, bu yazıyı altın kemer gibi yukarı kaldırdı ve “bu söz altın kemer kadar değerlidir” dedi. Hamburg酒
Sinan, Türk’ün gücünü dünyaya gösterdi
Gecenin iki önemli maçında ringe çıkan iki Karslı boksörümüzden Sinan Şamil Sam ve Alpaslan Ağüzüm, kemerleri kazanarak bu önemli günde göğsümüzü kabarttı. Ağırsıklette Dünya Kıtalararası unvanını korumak için ringe çıkan Sinan Şamil Sam, Avustralyalı rakibi Bob Mirovic karşısında harika bir müsabaka çıkardı. Maçta baştan sona üstün dövüşen Boğazın Boğası, özellikli süratli yumruklarıyla geceye damgasını vurdu. Savunmasını da güçlendirdiği gözlenen Şampiyon, Avustralya’da düzenlenecek olan beş milyon dolar ödüllü karşılaşmaya hazır olduğunun sinyallerini verdi. Özel bir diyet uygulayarak kilo veren şampiyonun savunmasını da güçlendirdiği gözlerden kaçmadı. Mirovic’e ringi dar eden Sinan, maçtan galip ayrılarak altın kemeri yeniden beline takıp dünyaya bir kez daha en büyük olduğunu gösterdi. Şampiyon ringden inerken (en büyük Türkiye) şeklinde konuştu. Hamburg203
Alpaslan fırtına gibiydi
Gecenin ikinci önemli maçında WBC Kıtalararası Ortasıklet kemeri için ringe çıkan Alpaslan Ağüzüm adeta bir mucizeyi gerçekleştirdi. Oldukça güçlü rakibi karşısında mükemmel bir maç çıkaran sporcumuza salonda bulunan binlerce Türk seyircisi de büyük destek verdi. Maçı baştan sona kadar yönlendiren Alpaslan Ağüzüm, rakibine oranla atak dövüştü. Mükemmel bir savunma uygulayan Alpaslan, bir o kadar da hücum yaptı. Rakibine kombine yumrukların yanı sıra direkler ve güçlü aparkatlar da atarak perişan etti. Tecrübeli ve güçlü rakibi karşısında ilk rauntlarda zorlanan sporcumuz son rauntlara doğru yaptığı ataklar ve vurduğu isabetli yumruklarla perişan ederek maçtan galip ayrıldı. Müthiş bir diyet yaparak 10 kilo vermek zorunda kalan Ağüzüm, bu galibiyeti hak etti. Hamburg20harmoni20Kopie
Selçuk Aydın muhteşem çıkış yaptı
Amatör boks hayatında ülkemize uluslararası alanda birçok madalyalar kazandıran Trabzonlu Selçuk Aydın, ilk profesyonel maçında inanılmaz bir performans gösterdi. Güçlü rakibi karşısında muhteşem bir dövüş sergileyen Selçuk, profesyonel arenada çıktığı ilk maçta boks otoritelerinin dikkatini toplamayı başardı. Gongun çalmasıyla rakibine saldıran Selçuk Aydın, fırtına gibi esti. Rakibine indirdiği yumruklarla perişan eden Aydın, karşılaşmayı nakavtla kazanmayı başardı. Kendisinden kısa boylu olan rakibi karşısında müthiş bir maç çıkaran (Aslan) lakaplı Mahir Oral, maçı nakavtla bitirdi. Rakibine sert yumruklar vurarak aman vermeyen Oral, karşılaşmayı erken sonlandırarak ringden zaferle ayrıldı.
Karagöllü makineli tüfek gibiydi
Eski milli boksörümüz Sivaslı Mustafa Karagöllü, geceye damgasını vuran boksörlerimizdendi. Oldukça süratli yumruklar atan Karagöllü, rakibini perişan etti. Maçın hemen başlarında karşılaşmayı nakavtla sonlandırarak her zaman olduğu gibi fazla uzatmadı. Sekizinci kez çıktığı ringden zaferle ayrılarak yenilmezlik unvanını korudu. Hamburg’dan müsabakaya katılan Yavuz Keleş’te müthiş süratli bir maç çıkararak ilk saniyelerde nakavt ederek ringden zaferle ayrılan diğer Türk boksör oldu. Bayanlarda ringe çıkan eski kick-boks dünya şampiyonu ve Arena adına profesyonel boksa başlayan Derya Torun, müthiş bir dövüş sergiledi. Maçın ilk dakikasında rakibini perişan eden Torun’u hakemler durdurarak rakibini kurtardılar. Torun maçı teknik nakavtla kazandı. Ahmet Öner adına dövüşen Goran Gogic, Adan Serin’i müthiş bir nakavtla devirdi. Maçın ortalarına doğru vurduğu sert yumrukla Serin’i deviren Gogic, maçı nakavtla kazandı. Arena adına dövüşen tüm boksörler karşılaşmaları kazandı.


Avustralya turnuvası ikinci kez ertelendi
Dünyanın en iyi sekiz boksörünün katılacağı Avustralya turnuvası ikinci kez ertelendi. Organizasyon komitesi tarafındın yapılan açıklamada, turnuvanın önümüzdeki aylarda Amerika'da yapılacağı belirtildi. Tarih ve yer hakkında bilgi verilmedi.




home index tu 04

Son düzenleyen kompetankedi; 19 Haziran 2007 12:22
Kral_Aslan - avatarı
Kral_Aslan
VIP MsXTeam
19 Haziran 2007       Mesaj #3
Kral_Aslan - avatarı
VIP MsXTeam
sinan203vi3
Hayatın ne anlamı var.. Yanımda sen olmayınca....

Benzer Konular

10 Mayıs 2013 / Misafir Siyaset ww
17 Temmuz 2009 / Misafir Edebiyat ww
5 Eylül 2015 / MaRCeLLCaT X-Sözlük
21 Temmuz 2011 / SUNU Soru-Cevap
25 Kasım 2014 / _EKSELANS_ Spor tr