Arama

Lena Aylin Erdil

Güncelleme: 24 Eylül 2014 Gösterim: 2.058 Cevap: 0
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
24 Eylül 2014       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Lena Aylin Erdil
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

lena aylin erdil

Kimdir?
Lena Erdil 1989 yılında Türkiye, İzmir’de doğdu. İki yaşındayken, ailesi Almanya’ya taşındı ve Lena ilkokulu orada tamamladı. 10 yaşındayken, aile bir kez daha bavulları toplama kararı aldı. İstikamet bu sefer Belçika'ydı. Lena liseyi orada Brüksel Avrupa Okulu’nda bitirdi. Akabinde yalnızca rüzgâr sörfüne yoğunlaşarak geçireceği bir yıllık sürenin PWA dünya turunda aldığı sonuçlara nasıl etki edeceğini görmek için üniversiteye başlamadan önce eğitimine bir yıl ara verdi. Bunun sonucunda da Türkiye şampiyonu oldu ve PWA dünya turunu genel klasmanda 6.’lıkla tamamladı.

Liseyi bitirir bitmez kendini tamamen rüzgâr sörfüne adamak istemeyen Lena, İngiltere Brighton’daki Sussex Üniversitesi’nde Siyaset ve Felsefe okumaya başladı. Amacı, dünya turundaki konumunu korumak ve üniversiteyi mümkün olduğunca çabuk ve hızlı bir şekilde bitirmekti ki böyle de oldu. 2011’den bu yana, artık cebinde bir de üniversite diploması taşıyan Lena, en sonunda profesyonel bir rüzgâr sörfü sporcusu olmayı başardığı gibi 2012 PWA dünya turunu da 3.’lükle tamamladı!

Aynı zamanda Bodrum, Türkiye’de bir rüzgâr sörfü merkezi de işleten Lena ve ailesi, rüzgâr sörfü sevgilerini mümkün olduğu kadar çok insanla paylaşmaktan hoşlanıyor.


Ruzgar sorfcusu

Redbull.com

Biyografi Konusu: Lena Aylin Erdil nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀

Benzer Konular

4 Eylül 2008 / KisukE UraharA Sinema ww
22 Mart 2009 / HipHopRocK Asker tr
23 Ekim 2015 / Jumong Müzik ww
7 Ocak 2015 / Jumong Sinema ww