Arama

Sabriye Şengül

Güncelleme: 22 Nisan 2017 Gösterim: 2.446 Cevap: 1
Avatarı yok
OneNight
Yasaklı
22 Nisan 2017       Mesaj #1
Avatarı yok
Yasaklı

Sabriye Şengül


Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. 2006 yılında boksla tanışan Sabriye Şengül'ün hayatı bu tarihten sonra değişti. Sabriye Şengül, 2006 yılında boksla tanıştı. spor hayatına hentboll oynayarak başlayan Sabriye Şengül, tavsiye sonrasında kickboks'a yöneldi. Hayatında sporun önemli bir yer tuttuğunu belirten Sabriye Şengül'ün en öne çıkan özelliği ise hırslı bir kimliğe sahip olması.
Sponsorlu Bağlantılar

Verdiği röportajlarda her fırsatta sporun hayatındaki önemini anlatan Sabriye Şengül, spor hayatını şu sözlerle anlatıyor: “Önceleri hentbol oynuyordum. Hırslı, mücadeleci ve pes etmeyen bir yapım var. Antrenmanlarda ve maçlarda bu yapımdan dolayı sertleştiğim oldu. Hocalarım, ‘Sabriye hentbolcular bize lazım. Sen boks ile uğraş’ deyince neden olmasın dedim. Boksta ve Kickboskta 3 Türkiye şampiyonluğum var. Uluslararası boks şampiyonluğum ve K1 Dünya Karması şampiyonluğum bulunuyor.”

İntikamını Ringde Alıyor
Ad:  sabriye şengül.Jpeg
Gösterim: 587
Boyut:  15.3 KB
Sabriye bir röportajında ailesiyle ilgili; “İçimde dışarıya çıkarmak istediğim bir öfke var. Babamla ilgili, ailemle ilgili bu öfke. Ringe çıktığım zaman her şeyi unutuyorum, öfkem yatışıyor. Hayatın öfkesini rakibimden çıkarıyorum. Hayattan intikamımı ringde alıyorum. Anne ve babamı hiçbir zaman yan yana görmedim. Normal bir aile gibi oturup yemekler yemedik. Karı-koca gibi değillerdi ki...” sözlerini kullanmıştı.

Kariyeri
Spora hentbol oynayarak başladı. 2006'da boksa başladı. Türkiye şampiyonlukları, uluslararası boks şampiyonluğu ve K1 Dünya Karması şampiyonluğu kazandı.
23 Nisan 2016'da İstanbul'da WKU Dünya Şampiyonluğu için kemer maçına çıktı ve Belçikalı Rakibi Vanessa De Waelle’yi puanla yenerek dünya şampiyonu oldu.
Ayrıca TV8 kanalında Survivor 2017 yarışmasında yer almaktadır.


Bakınız > Survivor (Yarışma)


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Biyografi Konusu: Sabriye Şengül nereli hayatı kimdir.
Avatarı yok
OneNight
Yasaklı
22 Nisan 2017       Mesaj #2
Avatarı yok
Yasaklı

Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

9 Ocak 2009 / Kral_Aslan Spor tr
26 Kasım 2006 / BARIŞ Spor tr
1 Mayıs 2013 / DJBUL SERHAT Müzik tr