Arama

Yuko Kawaguchi

Güncelleme: 29 Kasım 2015 Gösterim: 1.588 Cevap: 1
estudiantes - avatarı
estudiantes
Ziyaretçi
25 Temmuz 2008       Mesaj #1
estudiantes - avatarı
Ziyaretçi
Yuko Kawaguchi (d. 20 Kasım 1981; Funabashi, Chiba, Japonya}} Japon buz patenci. Uluslararası düzeyde Japınya ve Rusya adına yarışmıştır. Şu anda Alexander Smirnov ile birlikte kaymakta ve Rusya'yı temsil etmektedir. Çift 2008 yılında Rusya şampiyonu olmuş, Avrupa şampiyonasında bronz madalya almış ve Dünya şampiyonasını 4. bitirmiştir.

Sponsorlu Bağlantılar
Kariyeri

Kawaguchi Japonya'da teklerde yarışırken 1999'da Alexander Markuntsov ile birlikte çiftlerde çalışmaya karar verdi. Kawaguchi ve Markuntsov 2001 Dünya Gençlerde gümüş madalya almış ve bir ISU şampiyonasında çiftler kategorisinde madalya kazanmayı başarmış olan ilk Japon çift olmuştur.
Kawaguchi ve Markuntsov 2003'de birlikte çalışmayı bırakmıştır ve and Kawaguchi Devin Patrick ile birlikte ABD adına yarışmaya başlamıştır. Ulusal düzeyde şampiyonaları katılan çift daha sonra ayrılmıştır. Yuko 2006'nın ikinci yarısında Alexander Smirnov ile birlikte Rusya adına kaymaya başlamıştır. Çiftin koçluğunu Tamara Moskvina yapmaktadır. Çift o sezon 2006 Cup of Russia'da bronz madalya almış ve Dünya şampyonasında 9. olmuştur. Ertesi yıl Skate Canada ve Cup of Russia'da bronz madalya alarak ISU Grand Prix Finalleri'ne gitme hakkı kazanmış ve 5. olmuşlardır. Rusya şampiyonasındaMaria Mukhortova & Maxim Trankov çiftini geçip şampiyon olan Kawaguchi ve Smirnov ilk kez Avrupa şampiyonasına katılma şansı bulmuşlardır. Burada serbest programda fırlatmalı 4'lü salchow attılar. Yinede Almanya'dan Aliona Savchenko / Robin Szolkowy, Rusya'dan Maria Mukhortova / Maxim Trankov'a geçilip bronz madalya aldılar. Mart 208'de düzenlenen Dünya şampiyonasında ise 4. oldular.
Biyografi Konusu: Yuko Kawaguchi nereli hayatı kimdir.
Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
29 Kasım 2015       Mesaj #2
Safi - avatarı
SMD MiSiM
Yuko Kawaguchi

Sponsorlu Bağlantılar

Ad:  Yuko KAWAGUCHI ve Alexander SMIRNOV.jpg
Gösterim: 223
Boyut:  83.5 KB