Arama

Natasha Romanov / Black Widow

Güncelleme: 22 Nisan 2016 Gösterim: 32.693 Cevap: 1
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
21 Şubat 2007       Mesaj #1
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Natasha Romanov / Black Widow

Sponsorlu Bağlantılar
Güçleri: Herhangi bir süper gücü yoktur. Aldığı askeri eğitim onun usta bir dövüşçü olmasını sağlamıştır.

Ad:  Natasha Romanov.jpg
Gösterim: 1725
Boyut:  30.9 KB
Çocuk yaşta yetim kalan Natasha Romanov bir Rus askeri olan Ivan Petrovitch tarafından büyütüldü. Natasha büyüdükçe harika bir öğrenci ve atlet oldu. Aynı zamanda bir balerin olarak da üne kavuştu. İlerleyen yıllarda Sovyet test pilotu Alexi Shostakov ile evlendi, fakat evlilikleri kısa sürdü. Alexi'yi gizli operasyonlarda görevlendirmek isteyen KGB bu yüzden onun tüm yakınlarıyla -buna karısı da dahildi- ilişkisini kesmesini istedi. Kocasının öldüğünü sanan Natasha onun kahramanlık izinden gitmeye karar verdi. Bu durumu değerlendiren KGB tarafından eğitilen Natasha zamanla Sovyet süper-casusu Black Widow oldu.

Ad:  Natasha Romanov 2.jpg
Gösterim: 1357
Boyut:  26.3 KB
Kariyerinin ilk yıllarında o zamanlar bir suçlu olan Hawkeye (bakınız: Avengers sitesi) ile yakınlaştı. Fakat bu yakınlaşma onun ülkesi için olan çıkarları geri plana itmesine neden oldu. Hawkeye bir suçlu olmaktan vazgeçip kendine daha iyi bir hayat aramaya başladı ve sonunda Avengers'a katıldı. Bu olaydan kısa süre sonra Çin ajanları tarafından ele geçirilen Black Widow onlar tarafından Avengers'a saldırmaya zorlandı. Çin ajanlarının kontrolünden kurtulunca Hawkeye sayesinde Amerika'ya kaçtı. Burada uluslararası bir casusluk örgütü olan SHIELD için çalışmaya başladı. Natasha ve Hawkeye arasındaki romantik ilişki sona erdi. Natasha bir süre sonra bir başka kostümlü kahraman olan Daredevil ile de bir ilişki yaşadı, fakat bu da sona erdi. Her iki adamla da arkadaş kaldı.

Natasha'nın aldığı bir görev onu bir Rus ajanı olan Yelena Belova ile karşı karşıya getirdi. Yelena da Black Widow adı ile çalışıyordu ve Natasha artık Ruslar için çalışmadığından bu adın artık kendi hakkı olduğuna inanıyordu. Yelena Natasha'dan daha iyi olduğunu ispatlamak için herşeyi yapmaya hazırdı. Natasha aldığı bir görevle terörist bir ülke olan Rhapastan'da ölümcül bir biyolojik silahı ele geçirmeye gidince Yelena onu takip etti. Burada iki Black Widow çarpıştı. Natasha'yı öldü sanan Yelena onun kılığına girip yeni bir görev aldı. Bu görevde Rhapastan'daki biyolojik silah fabrikasına saldıran Amerikan ve Sovyet birliklerini koruması gerekiyordu. Fakat Yelena deneyimsizliği sebebiyle düşman tarafından yakalandı. Onların elinden kaçan Yelena bu sefer Natasha'ya yakalandı. İkisi bir kere daha çarpıştılar ve kazanan Natasha oldu. Natasha onun kılığına girmiş Yelena'nın almış olduğu görevi başarıyla tamamladı. Gerçek Black Widow yerini almaya çalışan Yelena'ya casusluk işinin bir oyun olmadığını öğretti.

Kaynak: geocities.com



BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen NeutralizeR; 22 Nisan 2016 21:12 Sebep: Sayfa düzeni.
Biyografi Konusu: Natasha Romanov / Black Widow nereli hayatı kimdir.
Sasuke Uchiha - avatarı
Sasuke Uchiha
Ziyaretçi
10 Aralık 2011       Mesaj #2
Sasuke Uchiha - avatarı
Ziyaretçi
blackwidow01

Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Son düzenleyen Sasuke Uchiha; 10 Aralık 2011 15:48 Sebep: Yanlılık

Benzer Konular

7 Aralık 2011 / fadedliver Müzik ww
17 Aralık 2015 / Jumong Moda ww
17 Aralık 2015 / Jumong Moda ww
17 Ağustos 2015 / Jumong Taslak Konular
24 Kasım 2015 / Jumong Sinema ww