Arama

Bullet For My Valentine

Güncelleme: 23 Ağustos 2009 Gösterim: 6.460 Cevap: 3
SatanpisT - avatarı
SatanpisT
Ziyaretçi
14 Ocak 2008       Mesaj #1
SatanpisT - avatarı
Ziyaretçi
46852 Bullet20for20my20Valentine

Sponsorlu Bağlantılar

Puslu bir Galler sabahında yağmur toprağı ıslatırken, altıpatların boş kovan yuvalarına kurşunlar yavaş yavaş sürülmeye başlar. Etrafın rahatsız edici sakinliği bir an olsun ürkütmemiş gözükse de az sonra her şeyin çok farklı olacağından emindir. Sevdiğin için bir kurşun yer misin?


Derinden bir keman sesi kulaklarını doldurur ve cevap gözlerindeki yaşı yağmura karıştırır, ağlamıyordur artık, yağmura eşlik ediyordur yalnızca. Elinden geldiğince, keman sesi hafifleyip sessizlik geri dönünce Galler'deki puslu sabah büyük bir gürültüyle yarılır!

Kurşun gibi patlar kulaklarımızda "Her Voice Resides" Bullet For My Valentine müziğine teslim olduğumuz anda! Sevdiğinizin aslında, o aradığınız kişi olmadığı gerçeği tokat gibi yüzünüze vururken Matt Tuck'ın yırtıcı vokalleri ve kurşun gibi delip geçen müzik inen tokadın sizi paramparça edeceğini garantiler!
Yetmiyor, durdurak bilmiyor, kurşun tek delik açmakla kalmıyor, vücudunuzda bir oraya bir buraya savuruyor kendisini. "4 Words [To Choke Upon]"da ihanet, kurşunlar hiç tükenmeyecekmiş gibi ateşliyor sizi, aldatılma hissinin hüznünden çok nefretini besliyor, şarkıdaki anlık tempo düşüşleri sertlikten taviz vermek yerine yeni kurşunlar dolduruyor. Tam siz kurtulduk derken kurşunlar yeniden yağmaya başlıyor üzerinize. İhaneti sindiremeden "Tears Don't Fall" az önce çektiğimizi çektirdiklerimizden bahsediyor bize, aldattığımız, aldatıldığını bilemeden tüm masumiyetiyle yanımızda uyuyan güzelliğin yavaş yavaş içimize işleyen pişmanlığı nasıl beslediğini utanç içinde anlatıyor. Göz yaşlarının yeri sarsarak etrafımıza düştüğünü düşlüyoruz, pişmanlık kramp oluyor, pişmanlık Matt'in sesine bürünüyor ve bizi olduğumuz yere çiviliyor. Her tel bir kurşun ve Bullet For My Valentine favori silahı gitarları melodi çatışmalarıyla üzerimize ateşlemeye devam ediyor.

"Suffocating Under Words of Sorrow" şarkısıyla, solodan sonra dört genç adamın yanıbaşımızda parlak silahlarıyla dikilerek bize gülümsediklerini gördüğümüze sevinmeli miyiz, yoksa üzülmeli mi?

Ve henüz yere düşmemiş dayanıklı rakipler için de gizli bir silahı var BFMV'nin! Gecenin karanlığında kırdığınız kalp sizi takibe koyulur mu diye düşündünüz mü hiç? Peki hep sağlam, dirayetli, vakur ifadenizle övündüğünüz anlarda ensenizde hissettiğiniz soğuk nefesin sizi nasıl bir kuvvetle yere yapıştırabileceğini düşündünüz mü hiç? "Hit The Floor" o kadar organik bir şarkı ki Matt Tuck silahları bırakıp çıplak elleriyle sizi yerle yeksan eyliyor.

Galler'de sokaklarda koşmaya başlıyoruz, nefret ettiğimiz her şey etrafımızda düşmemiz, kaybetmemiz için bizi itip kakarken biz sadece koşuyoruz. Puslu bir Galler sabahında bir tepede yapayalnızken, etrafımızda onlardan hiçbiri yokken elimizdeki demir yığınına çekingen bir bakış atıyoruz ama bu çekingenlik bir anda yerini cesarete bırakıyor, yağmur damlaları bizi döverken Galler'den tüm dünyaya haykırıyoruz "All These Things I Hate Revolve Around Me"!!!
Demiştim ya, Bullet For My Valentine'ın en iyi kullandığı silahı altı telli ve "Hand Of Blood"ın ilk saniyesinden itibaren altı telden tonla kurşun saçılıyor! Pek çoğu bize, pek azı sevdiğimize… Ne de olsa onun için kurşun yemeye çoktan karar vermişiz. Matt Tuck enerji haykırıyor mikrofona, kurşunlar sanki ayaklarımıza doğru nişan alınmışcasına dans etmeye başlıyoruz, o kadar keyifli melodiler akıyor ki o anda her yer dans pisti, tüm kurşunlar ayaklarımızın dibine saçılıyor ve Matt Tuck'ın her kelimesiyle daha da coşuyoruz, dans hiç bitmiyor!

409 numaralı odada bir ihanet, 409 numaralı odada kalbimiz daha kırıklarını toparlayamadan tekrar tuzla buz... Bullet For My Valentine abilerinden aldığı Ada'lı terbiyesini kurşunlarıyla 409 numaralı odanın duvarlarına "I LOVED YOU, YOU HURT ME BAD" yazarken tüm şahitlerinin kulaklarına cömertçe sergiliyor!

"The Poison" Ada'lı terbiyesinin nasıl hoşçakal dedirttiğine güzel bir örnek, Bullet For My Valentine adeta her kurşununun üzerine yetenek kazınmış bir grup olduğunu siz zehirinin farkında olmadan müptelası haline dönüşüverdiğinizde çapkın bir gülümseme ve kısık gözlerle damgalıyor!

Silah arkadaşlığı, hiçbir şeye benzemez! Gidenlerden yalnızca ölenler unutulmaz. "10 Years" Matt'in yazdığı en kişisel şarkı, sıktığı en sağlam kurşun, gökyüzüne, ölen arkadaşı şimdiki başarısını cennetten izlesin diye...

İnancını sorgulayan herkes bir cevap beklerken, kendini dinleyenler göz yaşlarının boşuna olduğunu er geç öğrenirler! Matt tannrıdan mucize beklemektense ipleri eline alıyor ve hayatın kişinin kendi cesareti ve aklıyla yola girebileceğini kulağımıza fısıldarken Bullet For My Valentine boşa giden her yaş için havayı yakıp geçen, rüzgarından melodiler dökülen kurşunlar ateşliyor tüm dogmalara!

Aşk her zaman adil değil, sevdiğiniz her insan aslında size karşılık vermez. Gizli gizliye kuyunuz kazıldığında en iyisi bir kurşun da o sahte sevgiye, sevgiliye ayırmaktır! Matt uyandığını, gerçekleri gördüğünü mikrofona haykırırken "Spit You Out" fırlatıp atıyor içinizdeki sevgiyi, belki kurşundan da süratli bir hızla.
"The End" albümü kapatırken biten kurşunların yerini pişmanlıklar, haplar, göz yaşları alıyor. Matt en özel sırlarını haykırırken Bullet For My Valentine bir sonraki sefer için görkemli bir hoşçakal bırakıyor bize, yepyeni kurşunlarla geri dönmek üzere...




Matt Tuck daha ne diyebilirim ki Msn Up

Diskografi

Scream Aim Fire(2007-2008)
Hand Of Blood(2006)
The Poison(2005)
Four Words (To Choke Upon)(2005)
Self-titled(2004)

fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
26 Ağustos 2008       Mesaj #2
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
bullet for my valentine 3

Sponsorlu Bağlantılar
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
28 Ağustos 2008       Mesaj #3
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
BULLET FOR MY VALENTINE3
BulletForMyValentinebullet for my valentine 1
i_ly - avatarı
i_ly
Ziyaretçi
23 Ağustos 2009       Mesaj #4
i_ly - avatarı
Ziyaretçi
Matthew Tuck, Michael Paget, Jason James ve Michael Thomas’ın oluşturduğu emocore/metalcore grubu. 2003 senesinde kuruldu. Aslen 1997’den itibaren Jeff Killed John adıyla müzik yapan, özellikle Metallica ve Nirvana gibi grupların şarkılarını coverlayan grup üyeleri 2003’te grubun ismini ve tarzını değiştirmeye karar verdiler. Aynı sene Roadrunners’dan albüm teklifi alan grup, bu teklifi geri çevirdi ve kısa bir süre sonra Sony BMG ile 5 albümlük bir plak anlaşması imzaladı.

2004’ün sonlarına doğru grubun adını taşıyan ve Colin Richardson prodüktörlüğünde kaydedilen ep yayımlandı. Onu 2005’te Trustkill Records’tan çıkan “Hand of Blood” ep’si takip etti. Ep hakkında olumlu olduğu kadar oldukça olumsuz yorumlar da alan grup, ilk albümleri “The Poison”ı 2005’in sonlarına doğru yayımladı. Listelerde üst sıralara kadar çıkan albümün satış rakamı 2008’in Şubat ayında 375,000’i bulmuştu. Grubun listelerdeki durumu pek fena görünmese de müzik eleştirmenleri grubun müziğini rahatsız edici ve “ortalama” seviyede buldular.

Albümden çıkan ilk single “4 Words to Choke Up” oldu. Ardından "Suffocating Under Words of Sorrow (What Can I Do)". "All These Things I Hate (Revolve Around Me) ve “Tears Don’t Fall” parçaları single olarak yayımlandı. Albümün çıkışının ardından turneye çıkan ve birçok festivalde çalan grup, 2007’nin Kasım ayında yeni albümleriyle aynı adı taşıyan "Scream, Aim, Fire" parçasına klip çekti. 2008’in Ocak ayında da yeni albümüScream Aim Fire'ı yayımlandı.

Grup Üyeleri

* Matthew Tuck – Lead Vokal&Ritim Gitar
* Michael "Padge" Paget – Lead Gitar&Vokal
* Jason "Jay" James – Bass Gitar&Vokal
* Michael "Moose" Thomas – Davul


Stüdyo Albümleri

* 2005: The Poison
* 2008: Scream Aim Fire


EP' ler

* 2002: You/Play with Me
* 2004: Bullet for My Valentine
* 2005: Hand of Blood
* 2006: Rare Cuts (EP)

Benzer Konular

4 Şubat 2016 / Misafir Genel Mesajlar
9 Temmuz 2011 / KisukE UraharA Hayali Karakterler
5 Temmuz 2011 / ThinkerBeLL Hayali Karakterler