Arama

Morphia

Güncelleme: 5 Şubat 2008 Gösterim: 1.967 Cevap: 0
SatanpisT - avatarı
SatanpisT
Ziyaretçi
5 Şubat 2008       Mesaj #1
SatanpisT - avatarı
Ziyaretçi
morphia20drops

Sponsorlu Bağlantılar

1995 yılında death müzikle başlarlar müzik hayatlarına. Ve deathle başladıkları müzik hayatları zamanla katılan senfonik öğelerle, melodik etkilerle mükemmel bir doom metal topluluğu yapar grubu.

1998'de tamamlayıp 1999da piyasaya cıkardıkları ilk albümleri "Unfulfilled Dreams" grubun adının Almanya ve Hollanda'da yayılmasını saglar ve After Forever, Epica, Orphanage, Imperia gibi kendilerini kanıtlamıs gruplarla sahne alırlar.

2002'de gelen Frozen Dust adlı albümleri ise cok daha genis bir kitleye ulastırır.Hollanda ve Almanya'da Fear Dark Festivalleri'ne katılma sansı bulurlar ve bunun dısında pek cok Alman müzik festivallerinde yer alırlar.

2005'e geldigimizde kendilerinin de basyapıtları olarak adlandırdıkları Fading Beauty piyasaya cıkar.Deathten dooma gecis yasayan tarzlarının en oturmus albümüdür bu albüm,karanlıgın derinlikleri,ölüm ve hayata karsı verilen mücadeleler gibi temaları isleyen ve basyapıt olarak adlandırmalarındaki haklılıklarını kanıtlayan mükemmel parcaları barındırır.

Yaptıkları müzikte hem senfonik ögeler,kemanlar,hem sert bir metal etkisi,scream ve clean vokaller yanlarında cok basarılı bir brutal vokalle esi bulunmaz bir uyum olusturmakta.

Grubun adı ise Morphine(morfin) den gelmekte,acıyı dindirme özelliginden esinlenmisler ve gene Morpheus-Yunan mitolojisinde rüyalar tanrısı- da bu adın alınmasında etkili. Gercekten de dinlerken hem tüm acılarınızı acıga cıkarıp hem de yok edebiliyor. Unfullfilled Dreams parcasındaki I don't wanna die diye o muhtesem vokalin haykırısını dinleyin.