Ziyaretçi
BONGO
MALZEMELER
- 6 cl ananas suyu
- 4 cl mango suyu
- 4 cl portakal suyu
YAPILIÞI
Malzemeler Shaker ile çalkalanýr. Kokteyl bardaðýnda, ananas kabuðu ile süslenerek sunulur.
içecek tarifleri bloðundan alýntýdýr.
Ahududu Þurubu
Kullanýlan Malzemeler
* Ahududuyu toz þekerle ovalaya ovalaya yoðurun ve þekerin tamamen erimesi için on iki saat kadar bir kenarda bekletin.
*Þeker tamamen eridiðinde ahududuyu, ince delikli bir süzgeçten geçirin ve sýkarak süzün.
* Süzgeçte kalan posaya yarým su bardaðý su koyun, tekrar yoðurup sýkýn ve süzün.
*Elde ettiðiz þuruba 30 gr limon tuzu katýp eritin.
* Süzgeçten geçirin ve bir þiþeye doldurup serin bir yerde muhafaza edin. Bir su bardaðýna iki parmak þurup koyun, üzerini suyla tamamlayýp karýþtýrdýktan sonra servis yapýn.
Annemin Mutfaðý Blog
Sponsorlu Baðlantýlar
MALZEMELER
- 6 cl ananas suyu
- 4 cl mango suyu
- 4 cl portakal suyu
YAPILIÞI
Malzemeler Shaker ile çalkalanýr. Kokteyl bardaðýnda, ananas kabuðu ile süslenerek sunulur.
içecek tarifleri bloðundan alýntýdýr.
Ahududu Þurubu
Kullanýlan Malzemeler
- 30 gr limon tuzu
- 1 kg ahududu
- 1.5 kg þeker
* Ahududuyu toz þekerle ovalaya ovalaya yoðurun ve þekerin tamamen erimesi için on iki saat kadar bir kenarda bekletin.
*Þeker tamamen eridiðinde ahududuyu, ince delikli bir süzgeçten geçirin ve sýkarak süzün.
* Süzgeçte kalan posaya yarým su bardaðý su koyun, tekrar yoðurup sýkýn ve süzün.
*Elde ettiðiz þuruba 30 gr limon tuzu katýp eritin.
* Süzgeçten geçirin ve bir þiþeye doldurup serin bir yerde muhafaza edin. Bir su bardaðýna iki parmak þurup koyun, üzerini suyla tamamlayýp karýþtýrdýktan sonra servis yapýn.
Annemin Mutfaðý Blog
Son düzenleyen Gabriella; 18 Mart 2008 20:00
Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleþtirildi