Arama

Sacramentum

Güncelleme: 23 Nisan 2008 Gösterim: 1.286 Cevap: 0
A.Arda - avatarı
A.Arda
VIP VIP Üye
23 Nisan 2008       Mesaj #1
A.Arda - avatarı
VIP VIP Üye
p20094jou0pbd8

Sponsorlu Bağlantılar
Sacramentum Nisse Karlén (vokal/gitar) tarafından 1990 yazında Tumulus ismiyle kuruldu...
Kısa süre sonra gruba Anders Brolycke gitarist olarak katıldı ve bu grubun çalışmalarına hız kazandırdı..İlk resmi kayıtlarını 1992'nin sonunda 'Sedes Impiorum' isimli demo ile yapan grup bu demoyla isminide Sacramentum olarak değiştirdi..

Şubat 1994'te Sacramentum Unisound Stüdyolarında 5 parçalık 'Finis Malorum' isimli promo cdlerini doldurdu...Bir yıl sonra bu kayıt Adipocere Records firması etiketiyle yine 'Finis Malorum' ismiyle black/death metal sahnesinde yerini aldı...

Aynı yıl (1994) Sacramentum'a Nicklas Rudolfsson (bateri) katıldı..Unisound stüdyolarına dönüp çalışmalara başlayan grup, haziran 1995'te ilk stüdyo albümleri olan 'Far Away From the Sun' 'ı kaydettiler fakat Adipocere Records tarafından bu albüm tam bir yıl sonra ancak haziran 1996 yılında piyasaya çıktı...Bu albümle grubun İsveç black/death metal sahnesinde artık bir yeri vardı... Albümün hemen ardından Sacramentum Ancient Rites, Bewitched ve Enthroned gruplarıyla bir avrupa turnesine çıktı..

1997 sonbaharında Sacramentum Century Media Records ile anlaştı...2. stüdyo albümleri yine bir haziran ayında, ilk albümden 1 yıl sonra 1997'de tamamlandı..'The Coming of Chaos' isimli albümün çıkışı ise eylül(1997) ayını buldu...Century Media gibi bir devle anlaşan grup bu albümden sonra tekrar avrupa turnesine bu kez, Old Man's Child ve Rotting Christ gruplarıyla çıktı..

Eylül 1998'de 'Thy Black Destiny' isimli 10 parçalık bir albüm tamamlayan grubun 3. albümleri yine Century media etiketiyle piyasaya çıktı..

Diğer grupların aksine, bu albümle grup bugünde sert kalmaya devam etmektedir...

pic7jv4