Arama

Aslan ve Oğlak

Güncelleme: 23 Aralık 2008 Gösterim: 9.141 Cevap: 2
Lavie - avatarı
Lavie
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
Lavie - avatarı
Ziyaretçi
ASLAN ERKEĞİNE GÖRE OĞLAK KADINI

Sponsorlu Bağlantılar
Mülkiyet ve toplumsal kabullenme, Oğlak kadını için çok anlamlıdır. Bu nedenle, erkeği mesleki kariyerinde desteklemek için tüm hırsını kullanır. Koruma ve emniyete olan ihtiyacını, erkek hükmedici bir tarzda giderir. Bu nedenle Oğlak kadını çoğu konuda kumandayı ona bırakır. Eğer ortada gerçek bir istek çatışması varsa, Aslan erkeği için en iyisi alttan almaktır.

Oğlak kadını kafasını taktığı konuda, kesinlikle yumuşamaz. Eğer Aslan erkeği fikrini değiştirmezse, inatla hareket eder. Oğlak kadını, daima sevilip, istendiğini duyumsamak ister ve Aslan erkeği hayranlığını belirtip iltifat ederse, tomurcuk gibi açar. Seçtiği erkek fedakarlığı ve sadakatinden emin olabilir.


OĞLAK KADININA GÖRE ASLAN ERKEĞİ

İkiniz de sonradan açılırsınız. Aslan hayatınızın erkeği olacaksa, onunla büyük olasılıkla 20 yaşından sonra tanışacaksınız. Size takdir edildiğiniz hissini verecek ve tüm engelleri aşmanıza yardım edecektir. Ondan hoşlanırsınız, çünkü ölçülü, kuvvetli ve ateşlidir. Romantik bir aşık, cesaretli, yüce bir kalbi vardır ve aşkta cinsel mutluluğu bulmanız onun için önemlidir.

Aslan erkeği, kadında dişiliğin çekim gücüne kendini kaptırır. Eşinin de bakımlı görünmesi ve moda kıyafetlerle başka erkekleri kıskandırmasından pek rahatsız olmaz. Ama bu nedenle, kıskanç olmadığını düşünmeyin. Özeleştiri yeteneğine rağmen, başkalarının en çok da eşinin eleştirilerini çok zor hazmeder.

Aslan erkeğiyle uzun süreli bir ilişki düşünüyorsanız, onun hatırı için bazı alışkanlıklarınızı değiştirmek zorunda kalacaksınız. Ona güvenmeyi öğrenin. Sükunetinizi koruyun.


OĞLAK ERKEĞİNE GÖRE ASLAN KADINI

Şüphesiz, Aslan kadınında sizinle boy ölçüşebilecek bir eş bulacaksınız. Atılgan, kestirilemez ve baştan çıkarıcı bir kadındır. Onu dizginleme denemeleriniz boşa gidecektir. Sonuçta o hayvanlar aleminin kraliçesidir.

Aslan kadını kendisine bir hanımefendi gibi davranılmasını bekler; bu sizin için sorun değil, çünkü Oğlak olarak siz, doğuştan centilmensiniz. Onun gözünde erkekler, içten ve dürüst olmalıdır. Sizinle ilişkisinde kendini çok iyi hissedecektir.

Çevresindekiler arasında sizi daha gözde buluyorsa, bunu gizlemez, çünkü kendini duygularına kaptıracaktır. İhtiraslı bir volkandır, seks konusunda tüm sınırlarınızı aşacaksınız. Ama Aslan kadını, bir ilişkide bireyselliğinden feragat etmeyecektir, bu nedenle hemen onu değiştirmeye ya da emirler vermeye kalkışmayın.

Oğlak olarak parayla becerikli şekilde uğraşırsınız, ama sizi cimri olarak tanımlamak abartılı olur. Aslan kadınını kazanmak istiyorsanız, özenle sakladığınız "mangırları" çantasına daha fazla koymalısınız, çünkü bu kadın her şeyin en şıkını tercih eder.

Çocukları çok sevmesine rağmen ve onlarla iyi ilişkiler kurmasına rağmen, Aslan kadını bir aile oluşturmayı zamana bırakacak ve hemen bir sürü çocuk sahibi olmayı istemeyecektir. Sonuçta insanın hayatta başka ilgi alanları vardır ve sizin ilişkinizde bunların çoğu ortaktır.


ASLAN KADININA GÖRE OĞLAK ERKEĞİ

Oğlak erkeği kendini isteyerek yalnız biri olarak gösterir ve Aslan kadınının isteğine, tanıdık bir üslupla şöyle cevap verecektir: "Ben kendime yeterim." Kadın ona inanmamalıdır. Gerçekte sevgiye ihtiyaç duyan biridir ve kendini koruma duvarlarının arkasına saklayarak, hassas ruhunu yaralanmaktan korur.

Aslan kadınının ona güvenmeden önce duyarlılığa ve sabra çok ihtiyacı vardır. Emeğine değip değmediğini sorgulayabilir, çünkü Oğlak erkeği romantizmden uzak, soğuk ve materyalist birisidir, iltifattan anlamaz. Ayrıca çok sosyal bir insan değildir. Daha çok kendi dört duvarı arasında, bir kayıkta ya da ıssız bir adada olmayı tercih eder. Her şeye rağmen onu sevmek zorundasınız, duygularını göstermesini ve duygusallığın, güçsüzlüğün bir işareti olmadığını anlamasını sağlamalısınız.
ahmetk - avatarı
ahmetk
Ziyaretçi
15 Kasım 2008       Mesaj #2
ahmetk - avatarı
Ziyaretçi
çok saçma düzeltin lütfen
Sponsorlu Bağlantılar
pinar_0624 - avatarı
pinar_0624
Ziyaretçi
23 Aralık 2008       Mesaj #3
pinar_0624 - avatarı
Ziyaretçi
bende çok gerçekçi bulmadım bu yorumu

Benzer Konular

19 Ağustos 2008 / Misafir Burçlar
19 Ağustos 2008 / Lavie Taslak Konular
19 Ağustos 2008 / Misafir Taslak Konular
19 Ağustos 2008 / Lavie Taslak Konular
19 Ağustos 2008 / The Unique Taslak Konular