Arama

Robert Trujillo

Güncelleme: 1 Eylül 2008 Gösterim: 3.303 Cevap: 0
TiglonBoYs - avatarı
TiglonBoYs
Ziyaretçi
1 Eylül 2008       Mesaj #1
TiglonBoYs - avatarı
Ziyaretçi

Robert Trujillo, (doğum. 23 Ekim 1964, Santa Monica - Kaliforniya) . Metallica'nın bas gitaristi.
Sponsorlu Bağlantılar

Çocukluğu ve gençliği Venice Beach'de geçti. Çaldığı ilk grup Oblivion'dur. 1989'daki Suicidal Tendencies ile birlikte olan ilk profesyonel deneyimle birlikte sahnedeki duruşu ve tavırları sayesinde Suicidal Tendencies, Infectious Grooves ve Ozzy Osbourne'un grubunda çalıştı. Venice Beach "Dog Town" da doğup büyüdü. Trujillo, Led Zeppelin'den Motown'a kadar her şeyi dinledi. Trujillo, kendine has bir ritim ve tavır geliştirmişti ve 20'li yaşlarda çok çeşitli ufak gruplarda çalmaya başladı. Daha sonra yakın arkadaşı olan Suicidal Tendencies gitaristi Rocky George sayesinde yine Suicidal Tendencies üyesi olan Mike Muir ile tanıştı. Trujillo'nun kendisini, rock dünyasında çok değişik bir yeteneğe sahip olarak yetiştirmesini sağladı.

1990'lı yılların başında, Trujillo ve Muir, Infectious Grooves adlı grubu kurdular. 90'ların ortalarına doğru Trujillo, Ozzy Osbourne için bas gitar çalmaya başladı. Davulcu Mike Bordin ile Trujillo, en tok ve sağlam ritimlerden birini yaptılar. 1994 yılındaki Metallica'nın Summer Shed turunda, Suicidal Tendencies de sahne aldı ve Metallica üyeleri Trujillo'nun bu coşkulu stil ve performansından etkilendiler.

2001 yılında Metaliica'nın bassçısı Jason Newsted in gruptan ayrılması üzerine, yeni albümleri St. Anger'ın yayınlanmasına kısa bir süre kala, 2003'te, gruba Trujillo'yu da dahil ettiler. Grubun Trujillo hakkındaki görüşü şuydu: "Şimdi Cliif (Burton) gruba katılmak üzere gelse onu almazdık. "

Robert Trujillo'da, Cliff Burton gibi gitarı penayla değil de daha çok parmaklarıyla çalar ve kendisi pena kullanmayan gitaristler arasında en iyilerden biri olarak gösterilmektedir.




Benzer Konular

11 Ekim 2015 / _Yağmur_ Asker ww
15 Ekim 2015 / ThinkerBeLL Bilim ww
5 Nisan 2011 / Jumong Sinema ww
20 Haziran 2009 / careless_WhispeR Spor ww
28 Ocak 2013 / _AERYU_ Taslak Konular