Arama

Denizli - Merkez - Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi

Güncelleme: 11 Eylül 2008 Gösterim: 3.895 Cevap: 0
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Eylül 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi 2005-2006 öğretim yılında eğitim ve öğretime başlamıştır.
Okulumuz; Denizli'nin tanınmış işadamlarından, Kaynak Şirketler Grubu Başkanı Mustafa KAYNAK tarafından yaptırılarak Milli Eğitime devredilmiş olup 6809 m²'lik inşaat alanı ve yaklaşık 14000m²'lik bir alanda bulunmaktadır.24 derslik planlanarak yapılan okul binamız Avrupa Birligi kriterlerine uygun olarak hazırlanan bakanlık projelerindendir
.Türk gençligine bu destek ve hizmet veren KAYNAK ailesine teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz.
Sponsorlu Bağlantılar
12 Eylül 2005 Pazartesi günü okulların yeni ders yılına başlamasının ilk gününde Ortaöğretim Kurumları (OKS) Sınavlarında başarılı olarak okulumuza kaydını yaptıran 240 öğrenci okulumuzun bahçesinde toplandıgında tarihi bir ilk gün yaşanmıştır.
Bu tarih yüksek ideallerle dolu genç beyinlerin bir araya geldikleri gündür.
19 Kasım 2005 tarihi ise okulumuz açısından çok daha anlamlı ve tarihi bir gün olmuştur.Sayın Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve Milli Eğitim Bakanımız Doç. Dr. Hüseyin ÇELİK'in katılımları ile okulumuzun açılış töreni gerçekleştirilmiştir.Okulumuzun açılışına Valimiz Sayın Gazi Şimşek, Belediye Başkanımız Sayın Nihat ZEYBEKÇİ'nin yanı sıra Milletvekillerimiz; Osman Nuri FİLİZ, Mehmet Salih ERDOĞAN, Mehmet YÜKSEKTEPE, okulumuzu yaptıran Sayın Mustafa KAYNAK ve Ailesi ile Veliler, Öğrenciler ve çok sayıda vatandaşımız katılmışlardır.
2005-2006 öğretim yılı ilk yılımız olmasına rağmen çok kısa zamanda Denizli'nin en çok beğenilen ve tercih edilen okullarının başında yer alan okulumuz vizyon ve misyon olarak Türk Milli Eğitiminin temel hedefleri doğrultusunda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı lider bir eğitim kurumu anlayışı içerisinde eğitim ve öğretime devam edecektir.


Benzer Konular

11 Eylül 2008 / Bia Eğitim Bilimleri
6 Ekim 2008 / Gabriella Taslak Konular
11 Eylül 2008 / Lavie Taslak Konular
11 Eylül 2008 / Bia Taslak Konular