Arama

Ophelia's Dream

Güncelleme: 19 Eylül 2008 Gösterim: 1.932 Cevap: 1
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
15 Eylül 2008       Mesaj #1
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
ki kişilik bir rüyadır Ophelia`s Dream 1995te tek başına başlayan Dietmar Greulich`e 1998de katılan Susanne Stierle gruba bir profesyönellik kazandırmıştır.Grubun türü hakkında kesin bir bilgi yok fakat doom/gothic severlere tavisye edilebilecek,klasik yönü biraz daha ağır bir grup.Grup üyelerinden biraz bahsedecek olursak: Susanne Stierle (vokal)
1998de gruba dahil olan susanne oldukça güçlü bir sese sahip.Dietmar Wave Gotik Treffen Festivalinde yer almayı planlarken aniden gruptan ayrılmaya karar veren (ismi hiç bir yerde yok bunun) orijinal vokal in yerine başka birini bulma çabarı başladı.Zaman çok kısaydı...Bu arayış gerekli zaman çerçevesinde Dietmar`ın bazı tanıdıkları sayesinde susanne `nin bulunuşu ile son buldu.Susanne stierle `in fiziksel görünümü ve tatmin edici sesi ile ophelia`s Dream için oldukça iyi bir vokal olduğunu söyleyen Dietmar Greulich, gruba, alabileceği herhangi bir müzisyen yada partnerden çok daha fazla şey kazandırdığını da ekliyor.
Sponsorlu Bağlantılar
Dietmar Greulich
1995 te bu projeyi başlatan isim... Sadece bir bilgisayar ve bir pianoyla başladı, başta neoklasik olan parçaları bilgisayarla programlayıp minik şarkıcıklar oluşturdu... susanneyle birlikte biraz farklılık kazanan parçalar aynı şekilde programlanıyor.Dietmar bunlarla sadece boş zamanlarında ilgileniyor asıl mesleği uzay mühendisliği.

kardi_rasmus: uykulu zamanlarımın vazgeçilmezi... türkçe biyografi heç biryerde olmadığından yarı çeviri yarı düzennlemeböyle birşey çıkardım myspaceleri yok ...

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Eylül 2008       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
4cb50eb9402af0e1a0d1dbdvq6

Sponsorlu Bağlantılar

Benzer Konular

7 Eylül 2009 / virtuecat Taslak Konular
30 Nisan 2008 / A.Arda Taslak Konular
30 Ocak 2007 / MaKaLeLe Oyunlar
16 Mart 2011 / gnrl_omar9 Oyunlar