Arama

Çin Makarnası Tarifi

Güncelleme: 12 Ekim 2008 Gösterim: 1.440 Cevap: 0
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
12 Ekim 2008       Mesaj #1
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Çin Makarnası
MALZEMESİ:
Sponsorlu Bağlantılar
1 paket çin makarnası
2 adet tavuk göğüs eti
10 adet çeri domates
8 adet yeşil soğan
6 yemek kaşığı soya sosu
6 diş sarmısak
1 adet pırasa
1 adet havuç
1 adet yeşil biber
1 çay kaşığı toz zencefil
3 yemek kaşığı zeytinyağ
Karabiber
Tuz
TARİF:
Kaynayan suya tuz koyun. Makarnayı ilave edip 5 dakika haşlayın. Soğuk sudan geçirip süzün.
Tavuk göğsünü ve sebzeleri uzun, ince şeritler şeklinde doğrayın.
Tavada 3 yemek kaşığı zeytinyağını ısıtın, sarmısağı ekleyin, bu karışımda tavuğu pembeleşene kadar kavurun. Tavukları süzgeçle çıkarın, tavadaki yağa sebzeleri atıp 3-4 dakika soteleyin. Üstüne tekrar tavukları koyup beraber kavurun. Soya sosu, toz zencefil, tuz ve buğday nişastası ilave edin. Makarnayı da hazırladığınız karışıma ilave edip karıştırın. Sıcak servis yapın.


Benzer Konular

8 Ekim 2008 / Misafir Taslak Konular
12 Ekim 2008 / GÜLGECELER Taslak Konular
8 Ekim 2008 / Lavie Taslak Konular
12 Ekim 2008 / GÜLGECELER Taslak Konular
23 Şubat 2013 / ROSE Taslak Konular