Ziyaretçi
Fiyonk makarna mantisi
Malzemeler:
1paket fiyonk makarna,
4 yemek kasigi sivi yag,
1 tavuk gögüsü, 5 su bardagi sýcak tavuk suyu,
kafi miktarda sarmisakli yogurt,
pul biber.
Yapılışı:
Tavuk gögsü haslanir.Tavuk eti didilir. Alti düz bir tencerede sivi yag ile makarna hafif pembelesinceye kadar kavrulur. 5 bardak sicak tavuk suyu eklenir. Suyunu çektirilerek pilav gibi pisirilir.
Ilitilir, tavuk etleri eklenir, karistirilir, bor cama alinir üzerine sarmisakli yogurt dökülür, pul biber serpilir, maydanozla süslenerek servis yapilir.
Malzemeler:
Sponsorlu Bağlantılar
4 yemek kasigi sivi yag,
1 tavuk gögüsü, 5 su bardagi sýcak tavuk suyu,
kafi miktarda sarmisakli yogurt,
pul biber.
Yapılışı:
Tavuk gögsü haslanir.Tavuk eti didilir. Alti düz bir tencerede sivi yag ile makarna hafif pembelesinceye kadar kavrulur. 5 bardak sicak tavuk suyu eklenir. Suyunu çektirilerek pilav gibi pisirilir.
Ilitilir, tavuk etleri eklenir, karistirilir, bor cama alinir üzerine sarmisakli yogurt dökülür, pul biber serpilir, maydanozla süslenerek servis yapilir.

Fiyonk Makarna Mantısı Tarifi
