Arama

Siyah Beyaz Modası

Güncelleme: 26 Mart 2016 Gösterim: 5.575 Cevap: 0
HeliX - avatarı
HeliX
Ziyaretçi
20 Ekim 2008       Mesaj #1
HeliX - avatarı
Ziyaretçi
Ekim ayının trendinin siyah-beyaz olduğu konusunda herkes bizimle hemfikir sanırız. Kaldı ki Vogue, Ekim sayısının kapağında Gisele Bündchen’e beyaz bir gömlek ve siyah yüksek bel kalem etek giydirerek aslında bize o ayın renginin ne olduğunu fısıldamıştı.
Vogue’un bu trend belirleyici görevini göz ardı edemeyen ünlüler de sanki sözleşmişler gibi davetlerde, alışverişlerde, galalarda karşımıza siyah-beyaz kıyafetlerle çıkmaya başladılar. Birbirlerinden farklı konseptlerle bu iki rengi kullanan ünlü isimler, birden monokrom bir görüntüye büründüler.
Sponsorlu Bağlantılar

Maggie Grace, Jennifer Garner, Kristin Bell, Kate Hudson, Liv Tyler, Hayden Panettiere gibi isimler beyaz gömleklerini altına siyah kalem etek ya da tek parça elbise hissi veren yüksek bel etek giyerek hareketlendiriyorlar. Normalde kişiye resmi bir görünüm, işyerindeymiş hissi veren bu tarza ünlüler gibi hareket kazandırmak, resmilikten uzaklaştırmak mümkün.

Jennifer Lopez, Paris Hilton, Nicole Richie, Thandie Newton ise siyah-beyaz çizgili elbiselerden vazgeçmiyorlar. Jessica Simpson, Gwen Stefani ve Lindsay Lohan de onlar gibi çizgilerini bozmayanlardan; ama bir farkla. Çizgili çanta ve atkı onların ilgili alanı.

Siyah-beyazı grafik desenler, çiçekli baskılar ya da beyaz elbise üzerinde ince siyah bir şerit şeklinde kullananlar da var. Emmy ödüllerinde Debra Messing’in başı çektiği bu tarza Gwen Stefani, Eva Mendes, Jennifer Hudson da örrnek verilebilecek birkaç isim.


[]
Son düzenleyen Safi; 26 Mart 2016 03:03

Benzer Konular

2 Mart 2009 / Misafir Fantezi Dünyası
23 Ağustos 2016 / ThinkerBeLL Fantezi Dünyası
10 Ağustos 2010 / asla_asla_deme Fantezi Dünyası
4 Ocak 2009 / virtuecat Bilgisayar