Arama

Limonlu Uskumru Buğulama Tarifi

Güncelleme: 27 Ekim 2008 Gösterim: 2.317 Cevap: 0
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
27 Ekim 2008       Mesaj #1
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Limonlu Uskumru Buğulama

Sponsorlu Bağlantılar
Malzemeler
1 kg. uskumru
1/3 bardak zeytinyağı
1 adet limon
Yarım demet maydanoz
1 baş soğan
1 defne yaprağı
Yeteri kadar tuz

Yemeğin Yapılışı
Tepsiye alıminyum folyoyu yayın. Soğanları halka halka kesip yerleştirin. Balıkları temizleyip tepsiye yerleştirin. Yemekten 30-40 dakika önce üzerine kıyılmış maydanoz ve tuzu serpin.

Zeytinyağı, 1 çay bardağı su, defne yaprağı ve limon suyunu koyun. Alüminyum folyo ile üzerini kaplayın. Orta ısılı fırında suyunu buharlaştırmadan 20-25 dakika pişirin. Sıcak olarak servise sunun.

Afiyet Olsun...


Benzer Konular

7 Ekim 2008 / BrookLyn Taslak Konular
8 Ekim 2008 / Misafir Taslak Konular
7 Ekim 2008 / BrookLyn Taslak Konular
13 Şubat 2012 / GüNeSss Taslak Konular
27 Ekim 2008 / GÜLGECELER Taslak Konular