Arama

Güzelliğe Zarar Veren Alışkanlıklar

Güncelleme: 12 Ağustos 2014 Gösterim: 4.481 Cevap: 2
PembeSeker - avatarı
PembeSeker
Ziyaretçi
28 Ekim 2008       Mesaj #1
PembeSeker - avatarı
Ziyaretçi
Kötü alışkanlıklarınız cildinizsmilev saçınız ya da tırnaklarınıza zarar verebilir. Peki bunları bırakmak ya da daha doğru yapmak için ne yapmalısınız?

Sponsorlu Bağlantılar
Telefonu yüzünüze yaslayarak konuşmayı bırakın
Çene çizgisinde akne ve boyun tutulmasına neden oluyor. Telefonu cildinizden mümkün olduğunca uzakta tutun. Konuşurken başka işlerle de uğraşıyorsanız ahize kapalıyken de konuşulabilen hoparlörlü telefonlardan edinin.


Arındırıcı maskeleri haddinden fazla kullanmayın
Sonucunda aşınmışsmilev yanan bir yüz ve tahriş olmuş bir cildiniz olabilir. Kendinizi tek bir arındırıcı ya da temizleyici masaaale sınırlayın. Cildinizi ölü hücrelerden temizleme işlemini çok sık gerçekleştirirseniz sonucu kötü olabilir.


Makyajı temizlemeden uyumayın ya da egzersiz sonrası yüz yıkamayı ihmal etmeyin
Gözeneklerde tıkanmasmilev yapışan kirpiklersmilev gözlerde yanmaya neden oluyor. Şansınız var ki vakti en kıt olanlarsmilev uykuya en fazla hasret kalanlar için bile pratik ürünler raflarda mevcut. Son çare olaraksmilev maskarasmilev göz kalemi ve farınızı makyaj çıkarıcı mendillerle tek hamlede temizleyebilirsiniz.


Tırnak yemeyi bırakın
Düzenli olarak manikür yaptırın ya da tırnaklarınızı mevsimin moda renklerine boyayın (iyi bakımlı tırnakları yeme ihtimaliniz d


Diş bakımını ihmal etmeyin
Sararan dişlersmilev kokan nefessmilev diş çürümesismilev diş eti hastalıklarına yol açıyor. Günde iki kez dişlerinizi fırçalayın. Dişlerin arasında sıkışmayan kaliteli bir diş ipi kullanın.


Çenenizle sınırlı cilt bakımından vazgeçin
Dekolte bölgesi vaktinden önce yaşlanır. Göğüs gölgeniz yaşınızı ele verebilir. Çünkü boyun ve göğüs derisi daha incedirsmilev genellikle güneşe daha sık maruz kalır. Çenenizin altında kalan bölgeye de yüzünüzde kullandığınız temizleyicismilev nemlendirici ve sıkılaştırıcı ürünlerden uygulayın.


Zamanı geçen makyaj ürünleri kullanmayın
Zamanı geçmiş makyaj ürünleri kullanmaktan ve kaplardaki ürünlere parmakla dokunmaktan hemen vazgeçin. Çünküsmilev ciltte çatlaklarsmilev enfeksiyonlarsmilev gözde tahriş meydana gelebilir. Rengismilev dokusu ve/veya kokusu değişen her şeyi atın. Rimeli üç ila altı ayda bir değiştirin. Fondöteni de en azından yılda bir kez yenileyin. Ayrıca kaplarda bulunan ürünleri mümkün olduğunca az ellemeye çalışın. Pamuk ya da aplikatör kullanın ya da avuç içinize çok az bir miktarda dökün veya sıkın. Her uygulama için farklı bir makyaj süngeri kullanın.
taklım - avatarı
taklım
Ziyaretçi
10 Haziran 2012       Mesaj #2
taklım - avatarı
Ziyaretçi
Bazı besinlerin cildinize düşman olduğunuvirgs sivilceleri artırdığını ve cildinizin o doğal görünümünü bozduğunu biliyor muydunuz?İşte sağlıklı cildin düşmanları...

Sponsorlu Bağlantılar
• Alkollü içecekler
• Tuzlanmış her türlü kırmızı et
• Salamvirgs sosisvirgs sucuk gibi mandıra ürünleri
• Şekerlemevirgs reçelvirgs kekvirgs çikolatavirgs kurabiyeler ve hamur işi
• Mayonez
• Patlamış mısır (yağlı)virgs mısır nişastasıvirgs mısır ekmeği
• Patates
• Puding
• Tereyağı
• Un
• Sert peynirler
• Soda
• Şerbet

alexbell - avatarı
alexbell
Ziyaretçi
12 Ağustos 2014       Mesaj #3
alexbell - avatarı
Ziyaretçi
Sağlık Klinik Merkezi Ulusal Enstitüsü tarafından bir araştırma yapıldı. Araştırma için beş genç seçildi ve gece uyumaları için özel odalar tahsis edildi. İklim kontrollü klimalarla ısı dereceleri ayarlanan odalarda gece uykularını uykularını alıp gündüz normal bir şekilde hayatlarına devam ettiler. Odalar ilk ay 75.2 derece, ikinci ay 66.2 derece, üçüncü ay 75.2 derece ve dördüncü ay da 80.6 dereceye ayarlandı.


Soğuk odada 1 ay boyunca uyuyan katılımcıların 'kahverengi yağ" (bu yağ tip-2 diyabet riskini düşürür) oranı arttı. Sıcak odada 1 ay boyunca uyuyan katılımcılarda bu sonuçlar tersine döndü. Bu nedenle ortam sıcaklığı ayarlama ile obezite, diyabet ve ilişkili bozukluklara karşı mücadelede yeni bir strateji geliştirilebilir diyebiliriz.

Benzer Konular

23 Nisan 2015 / Ziyaretçi Soru-Cevap
16 Ekim 2012 / Ziyaretçi Soru-Cevap
26 Aralık 2015 / Misafir Soru-Cevap
11 Kasım 2012 / güneş1234 Soru-Cevap