Arama

Etbeni denilen benin aldırılması gerekli mi?

Güncelleme: 22 Şubat 2016 Gösterim: 5.246 Cevap: 3
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Ziyaretçi
16 Kasım 2008       Mesaj #1
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Et Beni nedir? Et Beni tedavisi nasıl yapılır?

kafamda 2 tane et beni var bunlar küçükken sivilce halindeydi sanırım doğumlardan sonra oldu çünki sonradan fark ettimbeni rahatsız etmiyor ama genede onların olmasından rahatsız oluyorum.Bunları aldırmam gerekiyormu?aldırırsam saçımın o bölgesi dökülürmü?Dökülürse yeniden çıkma şansı varmı<<*
Son düzenleyen ahmetseydi; 22 Şubat 2016 12:53 Sebep: iç başlık eklendi.
Keten Prenses - avatarı
Keten Prenses
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008       Mesaj #2
Keten Prenses - avatarı
Kayıtlı Üye
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
herşeyden önce bir cerraha gitmelisiniz. yada dermatolağa. ama genellikle butür durumlarda işki şekilde cerrahi midahale olur.. 1.si size rahatsızlık vermesi halinde,ikincisi büyümesi halinde..
ama et benleri malignite habercisi olduğundan kesinlikle doktora başvurmalısınız. saç çıkması konusuna gelince.. insizyon yapılan cerrahi müdahale yapılan yerlerde saç kökü zarar gördüğü için saçö çıkmayabilir
Sponsorlu Bağlantılar
sağlıklı günler dilerimMsn Happy
Quo vadis?
Lord.iz - avatarı
Lord.iz
Ziyaretçi
16 Kasım 2008       Mesaj #3
Lord.iz - avatarı
Ziyaretçi
kesinlikle işini bilen bir doktora danışın et benleri sinirlere bağlıdır ve benler kafanızda ufacık deseniz bile çok dikkat edilmesi gerekir zamanında et benini kestiği için ölen birini duymuştum eğer çok gerekmiyorsa da aldırmayın Msn Happy
OneNight
Yasaklı
22 Şubat 2016       Mesaj #4
Yasaklı
Et beni nedir?

Et benleri; cilt renginde, çıkıntılı kökü olmayan küçük deri parçalarıdır. Bunlar 20- 40 yaşından sonra oluşmaya başlar. Bu benlerin ortaya çıkışında bir çok sebep vardır.Vücut direncinde ani düşme, virütik enfeksiyonlar, ani kilo kaybı veya şişmanlik, hamilelik, menapoz , stres ve hormon hastalıkları et benlerinin hızla çoğalmasına sebep olabilirler. Et benleri epitelyal polip olarak da adlandırılırlar.

Et beni tedavisi nasıl yapılır?
Radyofrekans, Kriyoterapi , Koterizasyon ve Cerrahi olarak kolayca tedavi edilebilirler.