Arama

MSN şifremi unuttum ne yapmam gerekiyor? - Sayfa 22

Güncelleme: 2 Kasım 2015 Gösterim: 223.844 Cevap: 417
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Nisan 2010       Mesaj #211
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
MSN şifremi unuttum ne yapmam gerekiyor?
msn şifremi unuttum gizli soru seçeneğinide gizli sorumu hatırlıyorum ama posta kodu ve ülke soruyor o bilgileri hatırlamıyorum
Sponsorlu Bağlantılar
alternatif e-posta adresimde yok sıfırlama maili şifresini hatırlamadığım hesabıma gidiyor ne yapabilirim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Nisan 2010       Mesaj #212
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
MSN şifremi unuttum, ne yapabilirim?
yardım etme ümidiyle size yazıyorum ben windows liveden şifremi değiştirdim faka şifre yaa benim farknda olmadığım yazım hatasından yada bilinmedik bi sebepten dolayı msnme giremiyorum gizli sorumuda değiştirmiştim ama gizli sorumun cevabını kabul etmiyor.Şu anda napmam gerektiğini bulamadım lütfen siz bana doğru bi yol gösterin
Sponsorlu Bağlantılar

--------------------------------------------------------------------------------
ener - avatarı
ener
Ziyaretçi
17 Nisan 2010       Mesaj #213
ener - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

MSN şifremi unuttum ne yapmam gerekiyor?
msn şifremi unuttum gizli soru seçeneğinide gizli sorumu hatırlıyorum ama posta kodu ve ülke soruyor o bilgileri hatırlamıyorum
alternatif e-posta adresimde yok sıfırlama maili şifresini hatırlamadığım hesabıma gidiyor ne yapabilirim.

burayı 1 inceleyin belki işinize yarar >> Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

MSN şifremi unuttum, ne yapabilirim?
yardım etme ümidiyle size yazıyorum ben windows liveden şifremi değiştirdim faka şifre yaa benim farknda olmadığım yazım hatasından yada bilinmedik bi sebepten dolayı msnme giremiyorum gizli sorumuda değiştirmiştim ama gizli sorumun cevabını kabul etmiyor.Şu anda napmam gerektiğini bulamadım lütfen siz bana doğru bi yol gösterin

Alternatif E-Posta adresinize yeni şifre isteyin

--------------------------------------------------------------------------------

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Nisan 2010       Mesaj #214
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yha ben şifremi unuttum daha sonra msnde parolayı değiştire bastım ve hem gizli yanıtı bulamıyorum hemde diğer seçeneği kullanıyorum yani e posta ile gönder başarı ile gönderildi diyor ama o gelen e postaya nasıl bakarım biliyorsanız yardımcı olur msunuz eğer yardımce olursanız çok teşkkür ederim ama bilmiyorsanda sorun değil ma yinede teşekkür ederim arkadaşlar saygılarımla arz ederim
.KinG ArtHuR - avatarı
.KinG ArtHuR
Ziyaretçi
20 Nisan 2010       Mesaj #215
.KinG ArtHuR - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben msn şifremi değiştirdim ve sonra unuttum ama gizli yanıtıda unuttum ve alternatif e-posta adresimi de unuttum aslında msn önemli değil içindeki linkler önemli (oyun linkleri şifreleri felan vardı) Msn Sad bi yardımcı olsanız
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
20 Nisan 2010       Mesaj #216
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
.KinG ArtHuR adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ben msn şifremi değiştirdim ve sonra unuttum ama gizli yanıtıda unuttum ve alternatif e-posta adresimi de unuttum aslında msn önemli değil içindeki linkler önemli (oyun linkleri şifreleri felan vardı) Msn Sad bi yardımcı olsanız

Linki inceleyiniz ;

Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)
Sen sadece aynasin...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Nisan 2010       Mesaj #217
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msn mi açtığımda sağ alt köşede başka bir yerden oturum açtınız gibi bir yazı çıkmıştı.bende şifremi değiştirdim bazı bilgilerimi yeniledim.ama sonra şifremi unuttum açamadım.baya bi uğraştım.en sonunda parolayı sıfırlaya tıkladım işlem yaptım ve hesabımdaki ikinci e posta adresine bildiri geldi.şifrem yeniden yenilendi ama çok gariptirki şifremi girdiğinde ikinci e pposta adresi açabiliyo ben hala açamıyorum nedeni olabilir?yardım edermisiniz.
exselans.ksk - avatarı
exselans.ksk
Ziyaretçi
23 Nisan 2010       Mesaj #218
exselans.ksk - avatarı
Ziyaretçi
msn şifremi unuttum acamıyorum ne yapmam lazım msn şifremi sıfırlıyorum ama nereya gıttığınıde bılmıyorum yardım edin lütfen
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
23 Nisan 2010       Mesaj #219
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ener adlı kullanıcıdan alıntı

burayı 1 inceleyin belki işinize yarar >> Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

Alıntı
exselans.ksk adlı kullanıcıdan alıntı

msn şifremi unuttum acamıyorum ne yapmam lazım msn şifremi sıfırlıyorum ama nereya gıttığınıde bılmıyorum yardım edin lütfen

inceleyiniz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Nisan 2010       Mesaj #220
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ben size diyimki yandınız banada öyle oldu unuttum bence o msneyi patlatın yeni msn alın benden söylemesi.