Arama

İyi Giyinmenin Altın Kuralları

Güncelleme: 25 Kasım 2011 Gösterim: 11.469 Cevap: 2
HerHangiBiri - avatarı
HerHangiBiri
Ziyaretçi
11 Aralık 2008       Mesaj #1
HerHangiBiri - avatarı
Ziyaretçi
Kalçalarınızı daha küçük göstermek için

İpek, saten gibi akıcı kumaşlı elbiseler vücudunuzdan kayarak dökümlü bir hava verir.
Sponsorlu Bağlantılar
Kalın kemer ile vücudunuzu bölerek orantı sağlayabilirsiniz. Ayrıca kolye de dikkat dağıtmak için iyi bir seçim olabilir.

Bacaklarınız daha uzun görünsün

Naturel ve tek renkte mini elbise bacakları olduğundan daha uzun ve ince gösterir. En önemli nokta ayakkabılar. Ten rengiyle bütünleşen ayakkabılar sizi daha uzun gösterebilir. Uçuk pembe, metalik ve ten rengi olanlar ideal.

Kıvrımlara dikkat


A kesimli bir eteği V yakalı bir hırka ile kombine ettiğinizde vücudunuz daha orantılı görünür, kıvrımlarınızı da kamufle edersiniz. Eteği yanındaki cepler kalçalarınızı kamufle ederek daha ince bir görünüm sağlar. Üst kısmınız zayıfsa hırkanızı açık renklerden seçerek kıvrımlarınızı orantılayabilirsiniz.

İnce görünmek için

Skinny jean üzerine uzun, salaş bir hırka daha ince bir görünüm yaratır. Hatta daha uzun boylu görünmeniz sağlar. Kalın kumaşlardan uzak durun. Renk tonlarının birbirine yatkınlığına dikkat edin. Ayakkabılarınız pantolonunuzla aynı renk olsun.

Omuzlarınızı güçlendirin

Geniş yakalı elbiseler omuzlarınızı daha güzel gösterir. Karpuz kollar ve boyundan bağlı modeller ideal seçimlerdir. Çok tercih etmiyor olsanız da ceket seçimlerini abartılı olmamak şartıyla vatkalı olanlardan yana kullanın. Sivri yakalı ceketler daha havalı bir görünüme sahip olmanızı sağlar.

Göbeğinizi kamufle edin

Bol bir bluz göbeğinizi gizlemenize yardımcı olur. Üzerinize giyeceğiniz bir blazer ceket ise hem bluzunuzu gösterir hem de modern bir görünüm sağlar. Koyu renkler ince gösterir ancak kahverengi renk sadece ince göstermez aynı zamanda hatlarınızı da gizler.

Kıvrımlarınızı dolgunlaştırın

Drapeler dolgun görünmeniz için ideal. Bol drape daha dolgun görünüm demek. Boynunuza takacağınız bol taşlı bir kolye dikkat çekerek zengin bir görünüm sağlar. Özellikle göğüs kısmınız için içi pedli modelleri tercih edebilir, gece kıyafetlerinde derin dekolte kullanabilirsiniz.


Son düzenleyen Efulim; 25 Kasım 2011 13:52 Sebep: Sayfa düzeni.
uygungiyim - avatarı
uygungiyim
Ziyaretçi
15 Nisan 2009       Mesaj #2
uygungiyim - avatarı
Ziyaretçi
Her daim şık olmayı kim istemez. Ancak bunun zahmetli bir iş olduğunu düşünüyorsanı yanılıyorsunuz. Çok küçük detaylara dikkat ederek siz de her daim şık olabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
Modacılar her yıl favori olan kıyafetleri, ayakkabıları ve aksesuarları belirlese de şu gerçeği unutmamalısınız; her kadın kendisinin modacısıdır. Ancak kendi tarzınızı yaratırken de modanın hiçbir zaman değişmeyen kurallarına dikkat etmekte fayda var.


RENK VE DURUŞ

Tek renklilik, kurtarıcınız olabilir. Tepeden tırnağa aynı renkte giysiler giyerseniz, uzun, bölünmemiş bir çizgi illüzyonu yaratmış olursunuz. Bu da sizi daha ince gösterir ve kusurların daha az göze çarpmasını sağlar. Siyah, devetüyü, krem, koyu kahve gibi nötr tonları kullanmayı tercih edin.

Sizi olduğunuzdan daha geniş gösteren giyim hatalarını bilirseniz, hem daha şık olabilir hem de daha ince görünebilirsiniz.


Zayıf ya da şişman, her koşulda zarif ve narin gösterecek şekilde giyinmenin inceliklerine ne kadar dikkat ediyoruz?

Giydiğimiz kıyafetleri iyi taşıyabilmek ve çevremizden iltifat almak, her zaman biz kadınların arzusu olmuştur. İnce yapılı veya kilolu olmamız fark etmez, hepimiz daima şık olmak ve beğenilmek isteriz.

Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
18 Nisan 2009       Mesaj #3
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
Uzun görünmek için bunları yapın!
Olduğunuzdan daha uzun görünmek doğru kıyafetleri seçerek mümkün olabilir. Tepeden tırnağa tek renk giyinmek sizi olduğunuzdan uzun ayrıca ince görünmenizi sağlar.

İşte işinize yarayabilecek bazı öneriler...
  • Yatay çizgili kıyafetleri tercih etmeyin. Bayanlar eğimli çizgili kıyafetleri seçebilir ya da beli kalın olmayan etek ve pantolonları giyebilirler.
  • Dikişleri iyi ve dik kesimli modeller de uzun boylu görünmenizi sağlar. Ancak kiloluysanız biraz geniş görünebilirsiniz. Dikişlerden çizgilere, düşmelere ve contrastlara kadar her detayın dikey olmasına özen gösterin.
  • Kadınlar kendilerine uygun yüksek topuklu ayakkabı, erkeklerde hafif yüksek topuklu ayakkabıları tercih edebilir. Kare topuklar stillettolardan daha rahat olup, sizi daha uzun gösterebilir.
  • Duruşunuzun dik olmasına da özen gösterin. Bu da sizi uzun gösterecek en basit yoldur. Eğik durmayın, kambur yürümeyin. Eğer kiloluysanız zayıflayın. Zayıf kişiler her zaman daha uzun görünür.

Kaynak: iVillage

Benzer Konular

19 Ağustos 2012 / Misafir Sanat
19 Nisan 2009 / KisukE UraharA Ekonomi
16 Ağustos 2012 / mhmmdcngz Genel Mesajlar
6 Nisan 2016 / Kadrajefsan Soru-Cevap