Arama

Çantalar ve Çanta Modası - Sayfa 4

Güncelleme: 26 Mart 2016 Gösterim: 229.604 Cevap: 36
Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
6 Eylül 2008       Mesaj #31
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
Hangi çanta sizi anlatıyor?

Sponsorlu Bağlantılar
Her kadının kendine has bir tarzı var ve kadınlar bütün aksesuarlarında olduğu gibi çantalarında da tarzlarını yansıtmak isterler.

Bazen çantanızın rengiyle, bazen yapıldığı malzemeyle ve bazen de boyutuyla yansıtırsınız kendinizi. Artık piyasada o kadar fazla çeşit var ki, bazen istediğiniz gibi bir çanta bulmakta zorlanabilirsiniz. Size esin kaynağı olabilmek adına bir kaç çanta çeşidini analiz ettik; bakalım sizin tarzınız hangisi?

Oldukça spor bir model olmasına rağmen, parlak ve kahverengi olması sebebiyle klasik giyinmeyi seven bayanların tercih ettiği modellerden. Rahatlığına düşkün fakat şık bayanlar için oldukça uygun.

Trendy ve enerjik. Her yaş gurubundan bayanın rahatlıkla kullanabileceği türler. Üstelik deri olmadığı için yazın da rahatlıkla kullanılabilir.

Bu tarz çantalar genellikle orta yaş ve üzeri bayanlar tarafından tercih ediliyor. Desenli ve renkli olması nedeniyle genellikle spor giyinmeyi seven bayanlara çok daha uygun.

Oldukça şık ve feminen. Eğlenceyi seven bayanların tercih edebileceği modellerden. Sabah işe gidip, akşamda arkadaşlarınızla buluşma planlarınız varsa, bu çanta tam size göre.

Klasikten asla vazgeçmeyenleri bir numaralı tercihi. Özellikle koyu renk ve küçük çantalar orta yaş ve üzeri bayanlar bu çantalardan bir türlü vazgeçemiyor.




Son düzenleyen Efulim; 22 Kasım 2011 09:27 Sebep: sayfa düzeni+ kırık link resimler kaldırıldı.
karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
17 Eylül 2008       Mesaj #32
karayel - avatarı
Ziyaretçi
Hem plajda hem sokakta

Sponsorlu Bağlantılar
Artık o kadar güzel ve gösterişli plaj çantaları var ki, sadece deniz kıyısında değil sokakta, işe giderken, gece çıkarken de kullanılabiliyorlar. Mayo markalarının koleksiyonlarında, mayo ve bikinilerle uyumlu modeller bulabilirsiniz. Bunun dışında hemen tüm moda markasının yaz koleksiyonunda ve aksesuvar mağazalarında plaj çantaları satılıyor. Ortak özellikleri rengarenk, büyük ve parlak olmaları.

Renkleri gözünüzü alacak

Yargıcı Accessories’ın plaj çantalarında irili ufaklı rengarenk çiçek motifleri ve çizgiler, düğmeler kullanılıyor. Renklerde sarı, pembe, turkuvaz, fıstık yeşili ön planda. Hasır çantaların fiyatları 54.90-69.90 YTL arasında.

Günün her saatinde kullanın

Debenhams’ta Mantaray, Red Herrring gibi ünlü markaların plaj çantaları satılıyor. Rengarenk desenler, boncuk ve fiyonk detaylar var. Hasır çantalar günün her saati kullanıma uygun. Fiyatlar 12.50-40 YTL arasında değişiyor.

Mutlaka tahta aksesuvar

Assortie’nin plaj çantalarında canlı, parlak ve neon renkler tercih edilmiş. Çiçek ve meyve desenli plaj çantalarının farklı renk ve boy seçenekleri var. Hasır çantalarda boncuk ve taş detayları, tahta aksesuvarlar kullanılıyor. Fiyatlar 19.90 YTL’den başlıyor, 54.90 YTL’ye kadar çıkıyor.

İçi dışı bir çantalar

Zeki Triko’da kanvas kumaştan tasarlanmış modeller ile şeffaf plaj çantaları ön plana çıkıyor. Siyah, mor, sarı, turuncu, yeşil, kırmızı, gri, pembe, beyaz gibi renk seçenekleri bulunan çantaların fiyatı 94 YTL.

Sade giysilerle kullanabilirsiniz

Mudo Accessoires’da dikkat çekici büyüklükteki çantalar aynı zamanda parlak ve renkli. Üzerlerinde büyük tokalar, boncuk ve payet işlemeleri, halat aksesuvarlar kullanılmış. Hasır, rugan veya çiçek desenli, marin temalı koton plaj çantalarını düz, sade kıyafetlerle de kullanabilirsiniz. Fiyatlar 29.50 YTL’den başlıyor, 89.50 YTL’ye kadar çıkıyor.

Hasırınız ve çantanız uyumlu olsun

Colin’s’te hasırıyla uyumlu tasarlanmış, aynı renkte çantalar bulabiliyorsunuz. Çiçek desenleri ve parlak baskılar göze çarpıyor. Yeşil, beyaz, mavi, lacivert ve kırmızı ön planda. Çantalar güneşe, kuma ve dalgaların yıpratıcı etkisine karşı dayanıklı. İçinde ve dışında anahtar, takı, cep telefonu gibi ufak eşyalarınız için gözler var. Fiyatlar 19.90-49.90 YTL arasında değişiyor.

Onun çantasında neler var

Yazın büyük bölümünü Bodrum’da güneşlenerek geçiren Eda Taşpınar, büyük plaj çantalarından hoşlanıyor ve abartıdan kaçınıyor: "Thomas Wyllde markalı çantam siyah beyaz renkte, kurukafa motifli ve demir detay ağırlıklı. Psikolojik ve kriminal konulu kitaplar, i-pod, güneşten koruyucu vücut sütleri, fotoğraf makinesi, şapka ve halhal olmazsa olmazlarım. Bikiniler, gözlükler ve saçım için badem yağı da çantamdan eksik olmaz" diyor.

Cepli ve kurdeleli

C&A’da rengarenk, keten veya hasır plaj çantaları bulabilirsiniz. Turuncu, pembe, sarı, yeşil ve mavi renklerin yoğun olarak kullanılıldığı büyük çantalarda, cepli, çizgili, kurdeleli modeller dikkat çekiyor. Fiyatlar 19-35 YTL arasında değişiyor.

Mayoyla takı çantanız olsun

Sunset; mayo, bikini ve mayokini koleksiyonu ile uyumlu bir çanta koleksiyonu hazırlamış. Renkli plaj çantalarında özellikle lame, dore, mavi, beyaz, turuncu ve yeşil kullanılıyor. Minik fiyonklar, ince bantlar, özel dizayn edilmiş çanta sapları, ışıltılı baskılar ve parlak payetler var. Fiyatlar 22.90-49.90 YTL arasında.

Lame ve dore gözde

Gottex’te, lame ve dore ağırlıkta olmak üzere sarı, fuşya, turkuvaz, yeşil ve büyük plaj çantaları göze çarpıyor. En çok şeffaf ve çiçek desenli çantalar ilgi görüyor. Farklı boy ve renk seçenekleri var. Boncuklar, tahta ve metal aksesuvarlar kullanılmış. Fiyatlar 75-160 YTL arasında.

Hem havlu hem çanta

Ayyıldız’ın plaj çantalarını havlu ve yastık olarak da kullanabiliyorsunuz. Taşıması çok kolay. Fiyatı 39 YTL. Tahta boncuklarla süslenmiş geniş hasır çantaların fiyatı ise 44 YTL. Ebruli, saten ve büzgülü modeller özellikle plaj partilerinde tercih ediliyor. Fiyatı 90 TYL.

İki farklı model var

Kom’un 2 farklı modelde plaj çantası var. Biri hasırdan üretilmiş. Bunun da siyah ve bej olmak üzere iki renk alternatifi var. Hava aldıran delikleri sayesinde ıslak bir havlu konulduğunda koku yapmıyor. Geniş sapları, özel eşyalar için ayrılmış farklı büyüklükte gözleri bulunuyor. Şeffaf plastik çantaların ise pembe, ekru, mavi ve yeşil renkleri var. Genç kızlar bu modeli daha çok tercih ediyor. Fiyatlar 29 YTL

Kaynak: Hürriyet

Son düzenleyen Efulim; 22 Kasım 2011 09:28 Sebep: sayfa düzeni.
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
22 Eylül 2008       Mesaj #33
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
2008 Sonbaharında Bayan Çantaları

timsah desenli canta

Çanta, her mevsim bayanlar için vazgeçilmez bir aksesuar
Bunun farkında olan ünlü marka ve tasarımcılar da birbirinden
cazip ve çekici modelleri her mevsim moda severlerin beğenisine sunuyor

balenciaga midi canta
yves saint laurent canta
2008 sonbaharında, bayan çantalarında tek bir trend hakim değil Alexander McQueen, Anna Sui, Balenciaga, Bottega Veneta, Derek Lam, Diane von Furstenberg, Dolce & Gabbana, Emilio Pucci, Fendi, Giambattista Valli, Gucci, Jil Sander, Louis Vuitton, Missoni, Mulberry, Renaud Pellegrino, Salvatore Ferragamo, Stella McCartney, Tod’s, Tory Burch, Valentino, Valextra, VBH, Versace, Yves Saint Laurent, Zac Posen gibi çanta tasarlayan marka ve tasarımcılar, bu sonbaharda bayan çanta modellerinde renkler ve malzemelerden ziyade birbirinden bağımsız tasarımlarlarla ön plana çıkıyorlar

valentino canta

versace canta

yaldizli deri canta
fendi krokodil canta
Son düzenleyen Efulim; 22 Kasım 2011 09:30 Sebep: Sayfa düzeni.
karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
3 Ekim 2008       Mesaj #34
karayel - avatarı
Ziyaretçi
Moda teknolojiye el attı, kadınlar için digital çanta yapıldı

Çantalar ve Çanta Modası

Ünlü tasarımcı Vivienne Tam ile ortak bir çalışma yapan HP, ’digital el çantası’nı tanıtmaya hazırlanıyor.
Bir modacı ile bir bilgisayar firmasını ilk kez biraraya getiren Dijital Clutch Notebook PC, Bryant Park’da gerçekleşecek New York Moda Haftası’nda tanıtıldı. Üzeri pırıltılı kırmızı ve şakayık çiçekleri ile süslü dizüstü bilgisayar, nakışlı kapağıyla bir el çantası olarak taşınıyor. HP-Vivienne Tam özel sürüm dizüstü bilgisayarın, gelecek yılın ilk günlerinde tüketiciyle buluşması bekleniyor. Bu dizüstü bilgisayarın aksesuar ve paket tasarımı için de HP ile çalışan Vivienne Tam, "Bu dizüstü bilgisayar, hem modayı hem de teknolojiyi tutkuyla takip eden modern kadının gereksinimlerinin gerçek bir yansıması. Her yaştan, her ırktan ve her gelir seviyesinden kadına hitap edecek bir dizüstü bilgisayar yaratmak istedim" derken, HP’den şu açıklama geldi: "Tüketiciler bugün fiyat, güç ve işlev kadar moda, zevk ve tasarıma göre de hareket ediyor. Bu özel sürüm üzerine Vivienne Tam ile yaptığımız ortaklık her cephede yerine getirildi."
Son düzenleyen Efulim; 22 Kasım 2011 09:30 Sebep: sayfa düzeni.
HerHangiBiri - avatarı
HerHangiBiri
Ziyaretçi
4 Kasım 2008       Mesaj #35
HerHangiBiri - avatarı
Ziyaretçi
Çantanızı Doğru Seçin


Çantalar ve Çanta Modası


Çanta, kıyafeti tamamlayan en önemli aksesuarlardan biridir. O yüzden araştırarak, kendine uygun şık ve kullanışlı bir çanta seçmelisin.


Çanta alışverişini yaparken, ilk gördüğün çanta yerine mümkün olduğunca çok seçenek gördükten sonra karar vermelisin. Çantayı bir jean alıyor gibi deneyip; ayna karşısında nasıl göründüğüne bakmalısın. Alacağın çanta bir sonraki sezon demode olabileceği için trendy modellere bir sürü para yatırmana gerek yok. Seçeceğin çantanın fonksiyonel olmasına da dikkat etmelisin. Ayrıca üzerinde durulması gereken en önemli noktalardan bir diğeri de çantanın vücut ölçülerinle doğru orantılı olması...

Örneğin; büyük boy ve yumuşak deriden yapılan yuvarlak hatlı çantalar, ince ve uzun kişilerde güzel durur. Kısa ve minyon biriysen, dikdörtgen bir el çantası sana daha uygun olacaktır. Genel olarak şu kurala uyabilirsin; vücut şeklin ne kadar yuvarlak hatlıysa, çantanın şeklinin daha kalıplı olmasına özen göstermelisin. Çantanın boyunun da nasıl olduğu çok önemli. Eğer çantan basende bitiyorsa, basenini daha geniş gösterebilir. En çekici çanta boyu, genellikle belde biten çantalardır. Bu boydaki çanta, beli daha ince gösterir.

Minyon tipler küçük boy çantaları tercih etmeli

Minyon tipler için çantanın boyutu çok önemlidir. Minyon tipliysen senin için büyük boy çantanın uygun olmadığını söylemek lazım. Yeni sezonun modası dev boyutlar olsa da bu modaya çok özenmemen gerektiğini belirtelim. Büyük çantalar, vücudunla orantısız duracaktır. Çantanın ölçüleriyle boyunun ters orantılı olması gerekir; senin için en uygun çanta boyu, küçük olanlar. Üstelik yeni sezonda portföy tipi el çantaları çok moda. "Elimde çanta taşımaktan hoşlanmam" diyorsan, küçük boy omuzda biten çantaları da tercih edebilirsin. Bunların da farklı renk ve model seçenekleri var.

Büyük bedenler hobo tipi çantaları tercih etmeli

Senin vücut ölçün için en uygun çanta tipi, eni geniş olan 'hobo' tipi çantalar. Yani yumuşak deriden, büyük ve geniş olan heybe tipi çantalar. Bu tip modeller vücut ölçülerinle orantılı duracaktır. Uzak durman gereken çantalar ise küçük boyda olanlardır. Çünkü seni küçük çantalar daha da geniş gösterecektir. Ayrıca kola asılan uzun saplı çantalar da seni olduğundan daha geniş gösterir. Kullanacağın çantanın sapının da kısayla orta boy arasında olmasına özen göstermelisin. Ayrıca son olarak aynaya baktığında, çantan kıyafetine de uyuyorsa, doğru çanta seçmişsin demektir.

Yuvarlak hatlı kişiler kısa saplı çantaları tercih etmeli

Basenlerinle dikkat çekmek istemiyorsan, uzun saplı çantalardan kaçınmalısın. Elde taşınan, kısa saplı modeller senin için uygun olacaktır. Böylece vücudunun alt bölgesine dikkat çekmemiş olursun. Ayrıca hobo modeli yumuşak çantalar da senin ölçülerin için uygun. Uyman gereken en önemli kural, çok büyük ya da çok küçük boydaki çantalardan uzak durman gerektiği...


HÜRRİYET
Son düzenleyen Efulim; 22 Kasım 2011 09:31 Sebep: Sayfa düzeni.
HerHangiBiri - avatarı
HerHangiBiri
Ziyaretçi
26 Aralık 2008       Mesaj #36
HerHangiBiri - avatarı
Ziyaretçi
Güneş Enerjili Şarj Edebilen Şık Çantalar


İşte beklediğiniz çantalar en sonunda Noon Solar firması tarafından tasarlanmış. Güneş enerjisi ile çantanızda pille çalışan cihazları şarj edebilecek bu muhteşem buluş tüm kadınların hoşuna gider mi bilmiyorum. Ne bileyim, cep telefonu, ipod vb hepsini şarj edebiliyormuş.

Güneşli bir havada 6-8 saat içinde şarj edilebiliyormuş. Sırt çantası tasarımını yapsalar bugün hemen internetten sipariş vermiştim. Ancak erkekler için tasarladıkları çanta biraz “light” geldi. Tasarımcı arkadaşa buradan sesleniyorum. “Kardeşim bir laptop kullanıcısına neden şarjlı sırt çantası yapmıyorsun?” Efendim geçelim fiyat kısmına fiyatı 383 USD eee kadınlar her ne kadar konsepti beğenmeseler de fiyatı onların hoşuna gidebilir.

Ne kadar pahalı o kadar iyi

Ancak düşündüğüm nokta bunu bizim Türk girişimciler nasıl kopyalar, kopyaladıklarında güneş panelleri çalışır mı? Güneş panelleri yerine plastikten benzer bir madde kullanma ihtimalleri yüksek olabilir. Bu çanta hakkında detaylı bilgi istiyorum kısa kes diyenlere işte adres - Güneş Pili


logan brown back
logan brown front
willow brown back
willow brown front
willow grey back

cortland black front
cortland brown back
cortland brown front
logan black back
logan black front


pesimist - avatarı
pesimist
Ziyaretçi
12 Aralık 2010       Mesaj #37
pesimist - avatarı
Ziyaretçi
Çanta
hello kitty canta ve hello kitty ajanda

Benzer Konular

8 Mart 2013 / GÜLGECELER Moda
18 Şubat 2010 / Misafir Ziraat
13 Mart 2010 / _KleopatrA_ X-Sözlük