Arama

Miyavi - Sayfa 9

Güncelleme: 27 Nisan 2011 Gösterim: 34.140 Cevap: 113
KettoKero - avatarı
KettoKero
Ziyaretçi
16 Ekim 2007       Mesaj #81
KettoKero - avatarı
Ziyaretçi
süpeeer
daha fazra jrock hayranii
Sponsorlu Bağlantılar
daha fazra jrock ayrica reita dan ellerini cek ruki ve reita benim
ve imza cok hos
reita - avatarı
reita
Ziyaretçi
16 Ekim 2007       Mesaj #82
reita - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
tılsım adlı kullanıcıdan alıntı

Oshare Kei ancafe mi oluyordu ya Msn Grin hayda Visual die biş duymamıştım ben bi sitede j.rock ilgili tanıtım yapıyorum ayrıca bi kaç yerdede neyse istersen öneririm oraları D'espairs Ray hakkında biraz(az) bişiler biliyorum tanıtabilirim Msn Grin müziklerini dinlerimde çok sevdigim bi grup deyil o yüzden ilgilenemedim onlarla

Sponsorlu Bağlantılar
istersen ben açarım başlık ufak bişi devamını getirirsin sen

Ewt, An Café Oshare Kei oluyor. Jrock'ı, An Café'yi ve The gazettE'yi bilip de Visual Kei'yiyi duymamana şaştım doğrusu.

Şu tanıtım yaptığın sitenin linkini pm olarak atarsan sevinirim. Ben de sana ilk Türk jrock forumunun ve jrock ile ilgili istediğin herşeyi bulabileceğin başka bi forumun linklerini pm olarak atarım. Burada link vermenin yasak olup olmadığını bilmediğim için buraya yazamıyorum. Msn Sad

Despa (D'espairs Ray'i bazen böyle telaffuz ediyorlar, sanırım japoncası bu) ile ilgili tanıtım yaparsan süper olur. Burada sadece Gazetto ve Miyavi başlıklarında yazışıp duruyoruz. Konuları sağa sola çekmeye başladık. Msn Grin

Alıntı
JinguruBerru adlı kullanıcıdan alıntı

süpeeer
ve imza cok hos

Sen sadece Ruki'yi istemiyor muydun? Şimdi Reita'yı da mı istiyorsun? Msn Disappointed
MonXavier - avatarı
MonXavier
Ziyaretçi
16 Ekim 2007       Mesaj #83
MonXavier - avatarı
Ziyaretçi
banada atin pm i
erika azdi. japonyaya tatile gitmek ona iyi gelmedi. Msn Grin
tılsım - avatarı
tılsım
Ziyaretçi
17 Ekim 2007       Mesaj #84
tılsım - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
JinguruBerru adlı kullanıcıdan alıntı

süpeeer
ve imza cok hos

o zor işte çekemem Msn Tongue
tılsım - avatarı
tılsım
Ziyaretçi
17 Ekim 2007       Mesaj #85
tılsım - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
reita adlı kullanıcıdan alıntı

Ewt, An Café Oshare Kei oluyor. Jrock'ı, An Café'yi ve The gazettE'yi bilip de Visual Kei'yiyi duymamana şaştım doğrusu.

Şu tanıtım yaptığın sitenin linkini pm olarak atarsan sevinirim. Ben de sana ilk Türk jrock forumunun ve jrock ile ilgili istediğin herşeyi bulabileceğin başka bi forumun linklerini pm olarak atarım. Burada link vermenin yasak olup olmadığını bilmediğim için buraya yazamıyorum. Msn Sad

Despa (D'espairs Ray'i bazen böyle telaffuz ediyorlar, sanırım japoncası bu) ile ilgili tanıtım yaparsan süper olur. Burada sadece Gazetto ve Miyavi başlıklarında yazışıp duruyoruz. Konuları sağa sola çekmeye başladık. Msn Grin

Sen sadece Ruki'yi istemiyor muydun? Şimdi Reita'yı da mı istiyorsun? Msn Disappointed

visual kei Msn Thinking bende şaşırdım bilmedime Msn Tongue örenirim onuda herşeyi bildigim sölenemez Msn Grin

ben attım linkleri sana Msn Happy ilk türk j.rock derken (biliyorum onu galiba) öle bi siteye üyeydim admini çok gıcık bişi kavga ettim D'espairs ray açım başlıgı ama dedigim gibi ilgilendim bi grup olmadından isim vs dışında birşeyler bilmiyorum Msn Embarrassed

arkadaş ruki reita arasında bi kararsızlık yaşıyo galiba Msn Tongue ama ben kararsız deyilim reita yüzünden tımarhaneyi boylucam Msn Grin Msn Tongue
MonXavier - avatarı
MonXavier
Ziyaretçi
17 Ekim 2007       Mesaj #86
MonXavier - avatarı
Ziyaretçi
yok erika ya ruki yi ver kaçirir baglar. reita yı verde onu bırakmaz reita yı kacirmaya gucu yetmezde^^
qu'on est-il de l'amour de u plus ? reita ou ruki ? erika ?
KettoKero - avatarı
KettoKero
Ziyaretçi
17 Ekim 2007       Mesaj #87
KettoKero - avatarı
Ziyaretçi
bon question.but je choisis le ruki
Sophia ruki yi seciyorum ve ben ikisi arasinda pek ayrim yapama ikiside birbirinden seker

Alıntı
reita adlı kullanıcıdan alıntı

ikisinide istiyorum paylasamiyorum iste
ama favorim rukli sonra reita
Son düzenleyen KettoKero; 17 Ekim 2007 12:16 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Angel_Lolita - avatarı
Angel_Lolita
Ziyaretçi
17 Ekim 2007       Mesaj #88
Angel_Lolita - avatarı
Ziyaretçi
ben reita yı seciorum sofu^^
je pense que c'est une bonne question trop et je choisis le reita,sofu-chan.
ve reita mdan ellerinizi cekin yoksda kafanız umufak olur. ona dokunanı varya
koroshite n dayo
reita - avatarı
reita
Ziyaretçi
17 Ekim 2007       Mesaj #89
reita - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
tılsım adlı kullanıcıdan alıntı

visual kei Msn Thinking bende şaşırdım bilmedime Msn Tongue örenirim onuda herşeyi bildigim sölenemez Msn Grin

ben attım linkleri sana Msn Happy ilk türk j.rock derken (biliyorum onu galiba) öle bi siteye üyeydim admini çok gıcık bişi kavga ettim D'espairs ray açım başlıgı ama dedigim gibi ilgilendim bi grup olmadından isim vs dışında birşeyler bilmiyorum Msn Embarrassed

arkadaş ruki reita arasında bi kararsızlık yaşıyo galiba Msn Tongue ama ben kararsız deyilim reita yüzünden tımarhaneyi boylucam Msn Grin Msn Tongue

Sen açtın ya artık biz devamını getiririz. O forum çok yavaş zaten, eğer ingilizcen varsa sana gönderdiğim o yabancı foruma üye ol. Gerçekten jrock, jpop, krock, kpop, ve biraz da crock ( Çin'de Visual Kei grup kalmadı galiba, mesela Çin hükümeti Silver Ash'i tehdit ederek dağıttı), cpop bulabilirsin. Ayrıca Visual Kei stili makyaj ve giyim konuları da var ama genellikle kızlara göre. Msn Cry

Bu arada ek bilgi olsun. Pin*up adlı Türk kız rock grubunu duydunuz mu? Ben o grubun gitaristi Ayşegül'le myspace'te tanışmıştım. Hatta onu bu bahsettiğim forumlara da üye yapmıştım. Kendisi ve grubun bateristi Özlem de jrock dinliyor. Msn Happy
Angel_Lolita - avatarı
Angel_Lolita
Ziyaretçi
17 Ekim 2007       Mesaj #90
Angel_Lolita - avatarı
Ziyaretçi
hmm duymadım

sen boylaya dur ben bu yaz onunla kahvaltı ede duruyim ok? Msn Happy
ve reita guzel yemek yapiyomus be ciddiyim.

hangi site?