Arama

Garden Of Shadows

Güncelleme: 28 Şubat 2009 Gösterim: 2.071 Cevap: 0
recruit87 - avatarı
recruit87
Ziyaretçi
13 Mayıs 2007       Mesaj #1
recruit87 - avatarı
Ziyaretçi
gardenof
Garden Of Shadows

Sponsorlu Bağlantılar
ABD'nin Maryland şehrinde Garden Of Shadows grubu 1995 yazında Funeral Opera elemanlarından geriye kalanların ikinci bir gitarist aramasıyla kuruluşu için adımlar atıldı. Ve bir bayan gitarist Mary gruba katılır. 3 ay sonra davulcu Kevin müzikal farklılıklar sebebiyle gruptan yollarını ayırır. Yaklaşık bir sene süren hummalı davulcu arayışı sonucu nihayetinde Sadistic Torment grubunun davulcusu Bret'in katılımıyla son bulur 1996 yılının sonunda.



Grup isim olarak kendine Garden Of Shadows'u seçer ve yaklaşık 6 ay sonra ilk demoları 'Heart Of The Corona'yı kaydederler ki demo oldukça tutulur ve 800 adet satar. Şubat 1998 ylında grup X-Rated Records ile anlaşma imzalar.Ve bu debut demolarını firma cd olarak basar ve yayınlar. Bu süreç içerisinde bas gitarisleri Owen kadroya katılır.Daha sonra çıkaracakları MCD için fazladan bir parça olarak 'Shards Of The Sphere'i kaydederler. Bir takım kayıt sıkıntılarını aştıktan sonra grup MCD'yi Aralık 1998 de yayınlar.



Bu süreç esnasında klavyeci Scott gruptan ayrılır. Owen synth-gitara geçer ve Sean bas gitarist olarak gruba katılır.



1999'da Earache'nin bir alt firması Wicked World firmasıyla anlaşma imzalarlar. Ve ilk albümlerinin kaydına hazırlanmaya başlarlar. Ağustos ayında Çek Cumhuriyetinde Brutal Assault açık hava festivalinde Septic Flesh ve Depresy gibi gruplarla çalarlar. Eylül ayında kayıtlara giren grubun albümü bir takım gecikmelerle 'Oracle Moon' adıyla Nisan 2000 de yayınlanır.



Daha sonra gruptan dağıldıkları yönünde bir açıklama gelmesede uzun bir zamandır suskun durumdalar ve artık bir albüm gelmesi zor gibi görünüyor. Kariyeleri boyunca Amerika turnelerinde Dimmu Borgir,Samael,In Flames,Moonspell,My Dying Bride,Obituary ve Suffocation ile aynı sahneyi paylaşan grup tür olarak melodik death metalin ABD'deki ilk ve başarılı temsilcilerinden biriydi. Özellikle Septic Flesh ve Nightfall'ın ilk dönemlerini anımsatan müzikleri bu türü seven dinleyicilerin ilgisini çekecektir.



Albümler


1997 - Heart Of The Corona (demo)


1998 - Heart Of The Corona


2000 - Oracle Moon

Son düzenleyen Blue Blood; 28 Şubat 2009 23:23

Benzer Konular

27 Eylül 2007 / Misafir Müzik ww
14 Temmuz 2007 / musti26 Oyunlar
11 Mart 2009 / king nothing Taslak Konular
9 Mart 2011 / RuffRyders Oyunlar