Arama

As I Lay Dying

Güncelleme: 13 Mayıs 2007 Gösterim: 5.805 Cevap: 0
recruit87 - avatarı
recruit87
Ziyaretçi
13 Mayıs 2007       Mesaj #1
recruit87 - avatarı
Ziyaretçi
As I Lay Dying
As I Lay Dying
Sponsorlu Bağlantılar
Ülke : Amerika
Tür : Metalcore
Firma : Metal Blade Records
Elemanlar :
Bateri: Jordan Mancino
Bas Gitar: Aaron Kennedy
Vokal: Tim Lambesis
Gitar: Evan White


Albümler

2001 - Beneath the Encasing Of Ashes
2003 - Frail Words Collapse
2005 - Shadows are Security

Grup Hakkında

Uzun süredir arkadaş olan Evan White ve Tim Lambesis’in, baterist Jordan Mancino ile tanışması Şubat 2001’de As I Lay Dying’in kurulmasını sağladı.. Bir kaç ay içinde üçlü, “Beneath the Encasing of Ashes” albümü için Pluto Records’la anlaşan grup Haziran ayında stüdyoya daldı. Albümün çıkışının ardından grup bir kaç tur programında bulunurken, üzerinde oldukça emek harcanan “Beneath the Encasing of Ashes” Pluto Records’un en çok satan albümü oldu.

Daha ilerileri hedefleyen As I Lay Dying, American Tragedy ile yapacağı split albüm için 5 şarkı kaydetti.. 70 günlük bir yaz programının ardından grup eve geri döndü ve yeni albüm için çalışmalara başladı. Grubun performansı ünlü Metal Blade Records’un dikkatini çekti ve grup Şubat 2003’te firmaya katılarak ikinci albümleri “Frail Words Collapse”i kaydetti.

12 şarkıda da hem müzisyenlik hem şarkı sözü yazarlığı açısından gruptaki inanılmaz gelişme göze çarpıyordu. “Frail Words Collapse” komple brutal ve duygularınızı şahlandıracak nitelikte bir albüm oldu. As I Lay Dying, Mayıs ayında tekrar yollara düştü ve önümüzdeki sene için hazırlıklara başladı..

(Bu bilgiler grubun resmi sitesinden alınmıştır)


Benzer Konular

25 Aralık 2007 / virtuecat Taslak Konular
3 Nisan 2016 / Intersect Oyunlar