Arama

Aborted

Güncelleme: 29 Ağustos 2008 Gösterim: 1.834 Cevap: 1
recruit87 - avatarı
recruit87
Ziyaretçi
13 Mayıs 2007       Mesaj #1
recruit87 - avatarı
Ziyaretçi
Aborted photo
Aborted
Sponsorlu Bağlantılar
Ülke : Belçika
Tür : Death
Firma : Century Media Records
Elemanlar :
Vokal: Sven de Caluwe
Gitar: Bart Vergaert
Gitar: Thijs
Bas Gitar: Frederic
Bateri: Gilles Delecroix

Albümler

2000 - The Purity Of Perversion
2001 - Engineering The Dead
2003 - Goremageddon: The Saw And The Carnage Done
2005 - The Archaic Abattoir

Grup Hakkında

Grup 1995’te vokalist Gurgloroth Sven (Sven De Caluwe), baterist Steven, bas gitarist Koen ve gitarist Niek dizilişiyle kuruldu.

Aborted’ın ilk piyasaya çıkışları demo albüm olan ‘The Necrotorous Chronicles’ ile oldu ve ardından 2000 senesinde ilk albümleri olan ‘The purity of perversion’ geldi. 1997’de gruba ikinci bir gitarist; Christophe katıldı ve daha sonra Steven baterisini Frank’e devrederek gruptan ayrıldı.

2001 senesinde The 'Engineering The Dead' albümünü çıkaran Aborted daha sonra gruba Fransız Scarve grubunun bateristi Dirk Verbeuren’i dahil etti ve Kasım 2002’ye kadar ‘Goremageddon: The Saw And The Carnage Done' albümünün kayıtlarıyla uğraştı. Bu albümde Carcass’ın ‘Carnal Forge’ derlemesi de yer aldı.

Vokalist Sven, 2002’de başka bir Belçikalı death metal grubu olan Welkin’e konuk vokal olarak destek oldu. Nisan 2004’te Cannibal Corpse ile Avrupa turunda olan grup ‘The Heamatobic’ adında özel bir EP çıkardı. Bu EP’de Entombed’dan ‘Drowned’ artı stüdyo kayıtları ve canlı klipler de bulunuyordu.

Uzun süredir grubun bateristliğini yapan Frank grubun en önemli zamanlar olarak kabul ettiği canlı performanslar sırasında grubu yalnız bıraktı ve yerine tekrar yedek oyuncu statüsü kazanmış Dirk Verbeuren geldi fakat o da uzun sürmedi. Mart ayının ortalarında Gilles Delecroix gruba yeni baterist olarak katıldı.

king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
29 Ağustos 2008       Mesaj #2
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
Aborted Metalcamp2007 04Aborted
Sponsorlu Bağlantılar